Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canlarım ben çıkmalyım yarın görüşürüz kocaman öpüyorum mesai biitii gizem ve mısra ikiniz açıksınız mucuxx mucuxxxxxxxxxxxxxxx

Neden olmasın cnm benim inşallahhh:)))))
ıyi akşamlar öptüm ben de birazdan çıkacağım

Gizemcim güle güle cnm Seni Seviyoruz

ıyı akŞamlar ben geldıııııııııııııııım hayırlı uĞurlu olsun topıkımız ama bu haksızlık ılk gelene kek ve Çay bıze nıye yok zaten nette sorun var zor gırıyorum aĞlarım ama bende ıstıyorum kek Çay kalsın zaten sevmem :))

Belenaycım hoşgeldin kekin lafımı olur sana iki dilim ayırdım.

Topik çok alalacele açıldığı için herkese davet gönderemedik lütfen hepimizi mazur görün

canımmmmmmmm ben geldiiiii herkes kaçmş neyse yarın okursunuz herşeyin hayrlısı böleymiş hakkımızda dielimm ve sadece bu ay deil bütün ay umutlarımızı yitirmicez demi ama gizemcimmm bende reglinin ilk günü biraz üzülür regli bitincede kendimi tazelenmiş yenilenmiş hiseder tekrar umutlaanırım. inşşlh en yakın zamnda gelsin ............mısra güsel kekinden kaldıysa alabilirim ben kahve içmem ama hayt suyu alayım olurmu kuşşşşşşşşş

kızlar bir gün gelmedim buraya kaçış olmuş..:)
napalım gayri..hayırlısı olsun..öpüyorum hepinizi..
görüşürükk

ya kızlar adımı yanlış yazıyorsunuzzzzzzzzzzzzzz fatos benim adım lütfen ya. fatoş yazın bakın mikemmel olacak

evet çılgınım çok acil bir kararla hızlı bir geçiş yaptık. iyide oldu. herkes rahat ve mutlu

ben eski topikten çok memnumdun çok keyif alıyordum. hiç bir olumsuzluk da hissetmedim..

e herkes böyle rahat ve mutuysa ne ala

boy keyifler size

iyi akşamlar tentation nasılsın

iyi aksamlar
şaşkınım sadece

pireye kızıp yorganlar yatak dösekler yakılmıs..
zaten davet de edilmemisim..

yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama beni kimse çağırmıyo
istemiyosunuz sanırım bende okur çıkarım artık
umarım hepiniz hamile kalırsınız
kendinize iyi bakın
kızlarrr

yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama beni kimse çağırmıyo
istemiyosunuz sanırım bende okur çıkarım artık
umarım hepiniz hamile kalırsınız
kendinize iyi bakın
kızlarrr

zeytin aniden aldık bu kakrı ben mesaj atmasını bilmediğim için bugün mesaj göndercektik tatlım sezene loveliye yani kızlara haber verecktik birtanemm günaydın sensiz olurmu canım vallhii aniden oldu o yüzden haberleşemedik ve akşamda giremdiğimiz için mesaj atamadıkk

günaydın fıstıklarrr

çılgınım dün ani bir karala aldık mesajlaşmayı bugüne bırakmıştık vallhi kısa zamanda şaşkın şakın yazmaya başladık o yüzden çılgınım sensiz olurmu o senin heyecanın o senin zeki ve kıvrak zeka ve o olgunluğun o tattalığın beni bağlamıştı benim için çok ama çok değerllsin biz yeni bir oluşum oluşturalım dedik ve burada yeni yol alaım istedik canım hepsi bu

belanayım aşkolsun vallhii çağırma işini beceremedik bugüne bıraktık kızlar mesaj atacalktı ben pek beceremiyorum o yüzden

pil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................26
serpil.................25

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............13
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............1
hpt_honey.............2
toplam.................82

zeytinimmmmmmmmmmm canım bebeşin o tatlı fiıkralrını buradan okuyacağız diğer kızlara mesaj atacağız vallhi ben pek beceremiyorum seni açık gördüm öyle atabildim diğer türlü atamıyorumm

günaydın canlarımm nasılsınızzz??

ateşim yükselmeye başladı
16. gün 36.00
17 gün 36.00
18 gün 35,9
19 gün 36,1
20 gün 36,1
21 gün 36,00
22 gün 36,2
23 gün 36,2
24 gün 36,2
25gün 36,5

son 3 gün kala regl me regl gelcek ondan mı ısınıyomkı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…