kahvem fındıklı 3 ü bi arada olsun başkasını içemem de kaydirigubbakcemile3
kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 5 yıl bitti evleneli hiç korunmadık ilk yıl pek önemsemedikte sonra doktora gittiğimizde eşimde sperm sayısında sorun vardı tüp bebek dediler başka türlü olmaz dendi :gitme:
bir iki bitkisel kür filan uyguladık ama tüp bebk yaptırmadık hiç maddi ve manevi sebeplerden dolayı bi türlü nasip olmadı ...bu yazın sonunda inş. kısmet olurse yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısı olsun artık ne diyelim dua edelim inş. birbirimize :Saruboceq:
hg aylıncım
sanırım alınmış bazıları o siteye de girip bakıyorumda
Canım ben çok vakit ayıramıyorum topiğe,dün alalacele açtık topiği herkese haber veremedik.
Ama sizler arzu ettiğiniz kişileri çağırabilirsiniz.
Neşeye ben topiği açtıktan hemen sonra özelden msj gönderdim niye bu topiği açtığımızı anlattım.
canım hb, tahmin ediyorum, onlar da davet edilmiş miydi?
Ebrar kahven hazır afiyet olsun cnm.
Umarım hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.
Hangi şehirde yaşıyorsun,yaşın kaç cnm?
teşekkür ederim canım 27 yaşındayım Konyada yaşıyorum
kızlar ben listemden gönderdim davetleri ama fatoş ve nihal listemde yok, onlara da gönderdiniz mi? busecim?
ben burdayım tatlım selamkızlar ben listemden gönderdim davetleri ama fatoş ve nihal listemde yok, onlara da gönderdiniz mi? busecim?
allah inş en kısa zamanda verir
aramıza hoşgeldin ebrar. inşallah tüpe gerek kalmadan doğal yollarla hamile kalırsın canımGÜNAYDIN kızlar bende geldimmm...yolun yarısına gelmesekte pek bişey kalmadı sanırım CADIARZU
bi kahvede ben alabilirim topiğinizde hayırlı olur inş. hepimiz için
5 tane yasın okudumm serpilcim eklermisin
aramıza hoşgeldin ebrar. inşallah tüpe gerek kalmadan doğal yollarla hamile kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?