Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrarcım hoşgeldin aramıza, inşallah tüpe de gerek kalmadan bebeğin gelir

Aylincim, ben çok vakit ayıramıyorum topiğe,dün alalacele açtık topiği herkese haber veremedik.
Ama sizler arzu ettiğiniz kişileri çağırabilirsiniz.
Neşeye ben topiği açtıktan hemen sonra özelden msj gönderdim niye bu topiği açtığımızı anlattım.

Alınanlar elbette olacaktır topiği açmadan bu kısmını göze aldık ancakkkkkkkkk hiç ummadığımız kişilerden hiç ummadığımız olumsuz yorumlara maruz kaldık.
Canları saolsun yollarıda açık olsun

Son düzenleme:

ok tatlım, ben de davet edeyim

canım hb, tahmin ediyorum, onlar da davet edilmiş miydi?

çok acele açıldığı için söyeleybildiğimize söyledik neşemese sitenin kurucusu ya sanırsam ondan bu şekilde de devam edrriz demiş haklı oda kendince herkes yerinde mutlu kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
busecan35, Mısra, nhlkpr+, kumsal, ebrar42

nerdesiniz kızlarr

kızlar ben listemden gönderdim davetleri ama fatoş ve nihal listemde yok, onlara da gönderdiniz mi? busecim?

GÜNAYDIN kızlar bende geldimmm...yolun yarısına gelmesekte pek bişey kalmadı sanırım CADIARZU

bi kahvede ben alabilirim topiğinizde hayırlı olur inş. hepimiz için
aramıza hoşgeldin ebrar. inşallah tüpe gerek kalmadan doğal yollarla hamile kalırsın canım

kızlar ben üzüldüm ya böyle olmasına, herkes buraya gelmiyor anladığım kadarıyla garip hissettim.. başka yolu yok muydu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…