Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

siz kaç yıllık evlisiniz kızlar ??

benim 1,5 sene olcak ama 4 aydır çalışma yapıyoruz

ağzına sağlık canım bende yine 8 okudum serpil eklermisin

seninde cnm hoşgeldin

kızlar ben üzüldüm ya böyle olmasına, herkes buraya gelmiyor anladığım kadarıyla garip hissettim.. başka yolu yok muydu (
ewt ayrı gayrı oldu bir kişi yüzünden ama serpil bu sefer girmiyodu onuda seviyoruzz ne yapsaydık serpil takmamlıydı ama çok sinirleniyomuş stres olmamak lazım bu zamanlarda yeni açalım dedik isteyen gelsin orayada yazılır burayada herkes özgür

bir kişi yüzünden derken o bir kişi rahatsızlık veren kişi ok aman sakın yanlış anlaşılmasın

tatlım bir topiğe zor yetişiyorum ben, bi de eski topiğim var,oraya da uğruyorum, yazamamki hem oraya hem buraya, gerilirim.. ama orda da çok sevdiğim kızlar kalmış

ordakileri çağırdım burda toplanalım diye, gelirlerse ne ala, gelmezlerse benim biraz düşünmem lazım serpile de dedim pire için yorgan yakmak bu...

kızlar ben üzüldüm ya böyle olmasına, herkes buraya gelmiyor anladığım kadarıyla garip hissettim.. başka yolu yok muydu (

aylintim canım balım dünya güzeli nasılsın kuzu ayy geçmişi okuyayım ve eklemmelri yapayım tatalım benim seni görmek ne çok mutlu etti beni aklım sendeydi cnm

Alıntı:
ebrar42 kullanıcısından alıntı
siz kaç yıllık evlisiniz kızlar ??

benim 1,5 sene olcak ama 4 aydır çalışma yapıyoruz

sizin daha yeniymiş hayırlısıyla olur inş. en kısa zamanda

bebek için yasın okuyoruz cnm tabı okuyabilrisn okuduklarını adet söylersin her gün ekleriz

1 tane okuyabilirim şimdi yazabilirsiniz ...okudukça sayıyı veririm inş.

doğru diyosun bi oraya bi oraya bakıyorum bende ama bu daha rahatlatcak diye düşündükk ne yanı bizi sevmiyomusunn gelmiycekmisin o bir kişiyi kearde edemezmiyiz ordan peki takma dedim serpile ama çok sınır olmuşş çok üzülmüşşş

GÜNAYDIN kızlar bende geldimmm...yolun yarısına gelmesekte pek bişey kalmadı sanırım CADIARZU

bi kahvede ben alabilirim topiğinizde hayırlı olur inş. hepimiz için

hoşgeldin canım 27 yaş çok güzel bir yaş yaşının tadını çıkart ablacım yasin okumayı arzu ediyorsan çok mutlu oluruz burada yaşın başın konumun kariyerin dilin dinin ırkın ayrımı yok hoşgeldin aramıza canım listeye ekliyorum seni ve adet tarihinide yaz olurmu

sizin daha yeniymiş hayırlısıyla olur inş. en kısa zamanda

evet cnm hayırlı olsunn hepimize

1 tane okuyabilirim şimdi yazabilirsiniz ...okudukça sayıyı veririm inş.

aylintim canım balım dünya güzeli nasılsın kuzu ayy geçmişi okuyayım ve eklemmelri yapayım tatalım benim seni görmek ne çok mutlu etti beni aklım sendeydi cnm

serpilcim de geldi serpilllll herkes üzülüyo yaaa

il02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
toplam.................87

serpoş ben önce kızlar geldiler buraya sandım ama gelmeyen fıstıklar var, üzülüyorum ben

tatlım sizi sevmesem işim kolaydı, ama sorun da burda, ben sizi de çok seviyorum ama orda kalan kızları da ...

02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BıSMıLLAHıRRHMANıRRAHıM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASıN SURESıNı OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZıLETLı OLACAĞI SÖYLENıR ıSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

belenay...............4

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42................
toplam...............

hoşbulduk çok güzel bi karşılama sağolun a.s

1 tane okuyabilirim şimdi yazarsınız onu ...

en son adet tarihim 30 mayıs

ahada geldimmmmmmmmmmmm canlarımm benimmm
yeni tatlı arkadşımız hoşgelmiş sefa getirmiş benim çok ama çok değerli canım ciğerim aylintim burada canım bu akşam rabbim nasip ederse perşemebe akşam sizleri düşünerek nikleriniz gözümün önünde olarak yasinimi okuyacağım okuyan arkadşlarda hep o şeklide okusun

zeytinim sol göğüüsm acıyor ve büyüdüü inşallh bu ay bu belirtim belirtim olur umarım pskolojik değilidr maluum her ayy bir sürü belirti yaşıyoruz sonuç foossssssssssss

busecanım nasılsın ttatalım ateşine hem güldüm hemö hetecanına bayıldım inşallh gelemz kırmıızların sende hamiş olursaun en kötüyüde düşünmek lazım gelirse ilk günden başlayacaksın ölçmeye bebeğim

ebrar42 canım geçmişi okudum demek rtek çare tüp hayırlısı olsun canım çok gençsin ve rahiömin çok genç inşalh tüp tedavinle meleğini alırsın kucağına

fatoözelim sorma şu toplu mesaj muhabetini ben öğrendim ama benim pc ikitanesini alıyor gerisini almıyor :)))

aylintt dedim kızlara mesaj atamayı beceremiyorum aylinte zerdalal sezene kızlara haber verin ben özelden mesajlr dolunca sildim sadce gelen mesajlara cevap verebiiliyorum biliyorsunki teknoloji özürlüyüm kuuzm benimmm canıkmm valllahi kalbin içindesin ve inanna hep aklım sizdeydi kızlara haber verin beceremiyorum dedim mucuxxxxxxxxxxxxxxx güzel gözlüm güzel yüreklim benimm

2507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BıSMıLLAHıRRHMANıRRAHıM

YASıN SURESıNı OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZıLETLı OLACAĞI SÖYLENıR ıSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

belenay...............4

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................1
toplam...............
Konuyu düzenle/Sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…