ağzına sağlık canım bende yine 8 okudumserpil eklermisin
siz kaç yıllık evlisiniz kızlar ??
ağzına sağlık canım bende yine 8 okudumserpil eklermisin
ewt ayrı gayrı oldu bir kişi yüzünden ama serpil bu sefer girmiyodu onuda seviyoruzz ne yapsaydık serpil takmamlıydı ama çok sinirleniyomuş stres olmamak lazım bu zamanlarda yeni açalım dedik isteyen gelsin orayada yazılır burayada herkes özgürkızlar ben üzüldüm ya böyle olmasına, herkes buraya gelmiyor anladığım kadarıylagarip hissettim.. başka yolu yok muydu (
benim 1,5 sene olcak ama 4 aydır çalışma yapıyoruz
seninde cnm hoşgeldin
ewt ayrı gayrı oldu bir kişi yüzünden ama serpil bu sefer girmiyodu onuda seviyoruzz ne yapsaydık serpil takmamlıydı ama çok sinirleniyomuş stres olmamak lazım bu zamanlarda yeni açalım dedik isteyen gelsin orayada yazılır burayada herkes özgür
niçin okunuyor arkadaşlar bende okuyabilirim isterseniz eksik varsa ?
seninde cnm hoşgeldin
ewt ayrı gayrı oldu bir kişi yüzünden ama serpil bu sefer girmiyodu onuda seviyoruzz ne yapsaydık serpil takmamlıydı ama çok sinirleniyomuş stres olmamak lazım bu zamanlarda yeni açalım dedik isteyen gelsin orayada yazılır burayada herkes özgür
kızlar ben üzüldüm ya böyle olmasına, herkes buraya gelmiyor anladığım kadarıylagarip hissettim.. başka yolu yok muydu (
Alıntı:
ebrar42 kullanıcısından alıntı
siz kaç yıllık evlisiniz kızlar ??
bebek için yasın okuyoruz cnm tabı okuyabilrisn okuduklarını adet söylersin her gün ekleriz
tatlım bir topiğe zor yetişiyorum ben, bi de eski topiğim var,oraya da uğruyorum, yazamamki hem oraya hem buraya, gerilirim.. ama orda da çok sevdiğim kızlar kalmış
ordakileri çağırdım burda toplanalım diye, gelirlerse ne ala, gelmezlerse benim biraz düşünmem lazımserpile de dedim pire için yorgan yakmak bu...
GÜNAYDIN kızlar bende geldimmm...yolun yarısına gelmesekte pek bişey kalmadı sanırım CADIARZU
bi kahvede ben alabilirim topiğinizde hayırlı olur inş. hepimiz için
sizin daha yeniymiş hayırlısıyla olur inş. en kısa zamanda
evet cnm hayırlı olsunn hepimize
1 tane okuyabilirim şimdi yazabilirsiniz ...okudukça sayıyı veririm inş.
aylintim canım balım dünya güzeli nasılsın kuzu ayy geçmişi okuyayım ve eklemmelri yapayım tatalım benim seni görmek ne çok mutlu etti beni aklım sendeydi cnm
serpoş ben önce kızlar geldiler buraya sandım ama gelmeyen fıstıklar var, üzülüyorum benaylintim canım balım dünya güzeli nasılsın kuzu ayy geçmişi okuyayım ve eklemmelri yapayım tatalım benim seni görmek ne çok mutlu etti beni aklım sendeydi cnm
doğru diyosun bi oraya bi oraya bakıyorum bende ama bu daha rahatlatcak diye düşündükk ne yanı bizi sevmiyomusunn gelmiycekmisin o bir kişiyi kearde edemezmiyiz ordan peki takma dedim serpile ama çok sınır olmuşş çok üzülmüşşş
aylintim canım balım dünya güzeli nasılsın kuzu ayy geçmişi okuyayım ve eklemmelri yapayım tatalım benim seni görmek ne çok mutlu etti beni aklım sendeydi cnm
hoşgeldin canım 27 yaş çok güzel bir yaş yaşının tadını çıkart ablacım yasin okumayı arzu ediyorsan çok mutlu oluruz burada yaşın başın konumun kariyerin dilin dinin ırkın ayrımı yok hoşgeldin aramıza canım listeye ekliyorum seni ve adet tarihinide yaz olurmu
aaaaa ebrar senle aynı gün regl olmuşuz.hoşbulduk çok güzel bi karşılama sağolun a.s
1 tane okuyabilirim şimdi yazarsınız onu ...
en son adet tarihim 30 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?