slm herkese nasılsınız.hayatkavuniçi senle karşılaşmadık hiç yeni gelmişsin hoş geldin.herkes hakkın da bişeyler yazmışsın yorumlar yapmışsın azcık okudum da.belki benle ilgili de yazarsın
cimcimeeeee..of ben çok yoğunum ya..okumaya çalıştım herkesi de,yazabildiğim kadar da yazdım bişeyler...sen nasılsın....neler yapıyosun..hadi biraz kendinle ilgili bilgi ver bana....
slm herkese nasılsınız.hayatkavuniçi senle karşılaşmadık hiç yeni gelmişsin hoş geldin.herkes hakkın da bişeyler yazmışsın yorumlar yapmışsın azcık okudum da.belki benle ilgili de yazarsın
tabi canım ne demek :))) valla napım canım çalışıyorum hayatla uğraşıyorum :)))
ben geçen ay düşük yaptım biliyosundru sanırım anlatmıştım :))) 1-2 ay demişti dr 1 ay doldu regl olmayı bekliyorum 36. günümdeyim reglden sonra başlayacam çalışmalara öle karar verdim bir ay daha beklemeyecem :))))
serpil02507+, cimcimes53+, hayatkavunici, tualina+, ven_har+ kızlar ne haber çok acıktım ya
hayatkavuniçi ben soğan suyunu içiyorum :))) bende yine akıntı yaptı zaten birde bu ay fitil kullanıyorum enfeksiyon için zaten ben bu ay dinlenme fazlındayım sanki çok çalışıyordumda yani rahibe modundayımm
canımm nerelerdesin ne haberrr ben bugün biraz yoğunum sabah yazdım çıktım
sen nerelerdesin bakım :))
buralardayım.geçen hafta yoğun bir haftaydı.temizlik baştan aşağı bide misaiflerim vardı cuma günü ondan pek giremedim geçen hafta.yeni havadisler var mı kızlarben de var telefonum gazi oldu hatta şehit de diyebiliriz düşürdüm ve tamirciye götrüdüm adam 90 tl istedi.bataryası da bitmişti yani 1 gün anca gidiyodu şarjı ee onu da değiştirirsek toplam da 120 edecek.nerdeyse yeni tel.fiyatının yarısı.bide 2.kez tamire gitmiş olcaktı daha önce su kaçmıştı.dedik ki daha doğrusu ben dedim en iyisi yeni almak o tel den artık hayır gelmez üstelik tekrar adam olması için 120 tl gerek.ama malesef yenisini de alamıyoruz şu an.en az 300 tl taksitle de olsa zor biraz bu ay.çünki geçen ay ütü aldık 250 tl ye onun taksiti var.öle işte benden haberler
tamam canım..sorma doktora falan demiştim..en iyi kararı vermişsin...hadi bakalım,güzel haberlerini alıcaz.
yavuzguray canım kalbim seninle....şimdi okudum mesajı,çok yoğunum giremiyorum,girsem de okuyamıyorum..öylesine göçz atarken denk geldi...bütün enerjim seninle olsun....sen içini ferah tut....ben senin miniklere inanaıyorum,sen de inan....
soğan suyun şifan olsun canım..bende de yaptı çok az akıntı..bazılarında kanlı akıntı bile yapıyomuş...enfeksiyonu atıyo ya...neden dinleniyosun..dinlenme çalış...lütfeeeeeennnnnnn..............
serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, tualina+, ven_har+, yavuzguray0757+ nihal şekerleblei busecan yok hahhahahhahahah nerede bunlar aaaaaaa
buralardayım.geçen hafta yoğun bir haftaydı.temizlik baştan aşağı bide misaiflerim vardı cuma günü ondan pek giremedim geçen hafta.yeni havadisler var mı kızlarben de var telefonum gazi oldu hatta şehit de diyebiliriz düşürdüm ve tamirciye götrüdüm adam 90 tl istedi.bataryası da bitmişti yani 1 gün anca gidiyodu şarjı ee onu da değiştirirsek toplam da 120 edecek.nerdeyse yeni tel.fiyatının yarısı.bide 2.kez tamire gitmiş olcaktı daha önce su kaçmıştı.dedik ki daha doğrusu ben dedim en iyisi yeni almak o tel den artık hayır gelmez üstelik tekrar adam olması için 120 tl gerek.ama malesef yenisini de alamıyoruz şu an.en az 300 tl taksitle de olsa zor biraz bu ay.çünki geçen ay ütü aldık 250 tl ye onun taksiti var.öle işte benden haberler
aşkolsun hemde kocamın hemşerisi olarak beni yine unuttun :84::84::84::84::84:
hoşbulduk canım sağol..
evet yorumlar yaptım...o da şöyle oluyor,bazen böyle içimdeki enerji çok artıyor,bu şekilde çıkıyor dışarı...her an değil tabii bu,ama zaten birileriyle ilgili de bişeyler söyleyeceksem,parmaklarım kendi kendine yazıyor..içimden taşıyo yani,ne biliyim,ilginç bişey....en kısa zamanda seninle ilgili bişeyler hissedeceğim emn ol...bi dönem sık sık burdaymışsın,o zamanlarda yazmak istedim sana ama,acemiydim,topikte yoksun okuyamazsın diye yazmadım....his adamcıkları geldiği an,sana da yazarım emin ol...
burdan bütün kızlara duyurayım bu ara...kızlar hergün kendinizi,bebeğinizle birlikte vakit geçirirken hayal edin...bunu 10 dakika yapsanız yeter....ne bilim karnını doyururken,uyuturken,gezerken,eşinizle beraber...gerçekten yaşıyomuşsunuz gibi....insanıı hayata bağlayan,hissettiklerinizi,istediklerinizi,düşünsel olsa da görmenizi sağlayan güzel bir aktivite.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?