dileklerin için teşekkür ederim canım
hoşbulduk canım sağol..
evet yorumlar yaptım...o da şöyle oluyor,bazen böyle içimdeki enerji çok artıyor,bu şekilde çıkıyor dışarı...her an değil tabii bu,ama zaten birileriyle ilgili de bişeyler söyleyeceksem,parmaklarım kendi kendine yazıyor..içimden taşıyo yani,ne biliyim,ilginç bişey....en kısa zamanda seninle ilgili bişeyler hissedeceğim emn ol...bi dönem sık sık burdaymışsın,o zamanlarda yazmak istedim sana ama,acemiydim,topikte yoksun okuyamazsın diye yazmadım....his adamcıkları geldiği an,sana da yazarım emin ol...
burdan bütün kızlara duyurayım bu ara...kızlar hergün kendinizi,bebeğinizle birlikte vakit geçirirken hayal edin...bunu 10 dakika yapsanız yeter....ne bilim karnını doyururken,uyuturken,gezerken,eşinizle beraber...gerçekten yaşıyomuşsunuz gibi....insanıı hayata bağlayan,hissettiklerinizi,istediklerinizi,düşünsel olsa da görmenizi sağlayan güzel bir aktivite.....
bir odada dört mum sessizce yanıyordu. O kadar derin bir sessizlik hüküm sürüyordu ki odada, aralarında fısıltı şeklindeki konuşmaları bile rahatlıkla işitiliyordu.
1.mum ‘ben barış’ım’ dedi. “ancak kimse benim sürekli yanık kalıp, etrafıma ışık saçabilmeme yardımcı olmuyor. Artık sönmek üzereyim…” ve sessizce karanlığa gömülüverir…
2.mum ‘ben iman’ım der. “ama artık gerekli olduğuma inanmıyorum.. Yanık kalmamın da bir kıymeti kalmadı..” diye eklerken hafif bir esinti ışığını söndürüverir.
3.mum çok üzgündür. ‘ben sevgi’yim’ “ama etrafıma ışık verecek gücüm kalmadı. Insanlar beni hep kenara itiyorlar. Kendilerine en yakın olanları bile sevmemeye başladılar”. Sessizce söner gider sevgi mumu…
o sırada içeri aniden bir çocuk girer. 3 mumun söndüğünü görünce sebebini sorar ve niçin sonuna kadar yanmadıklarına hayıflanarak ağlamaya başlar.
4.mum, yumuşak ve yatıştırıcı sesi ile çocuğa ağlamamasını söyler. ” korkma ben etrafıma ışık saçtığım sürece diğerleri yeniden yanarlar ve onlar da aydınlatmaya devam ederler. Zira, ben umud’um ! “
gözleri parlayan çocuk umut mumunu alır ve diğerlerini sevgiyle teker teker yakar.
Içinizdeki umut mumunun saçtığı ışığı asla söndürmeyin. Kücük çocuk gibi diğer sönmek üzere olan üç mumun da sürekli yanık kalmaları icin çaba harcayın…
cimcimeeeeeeeeeeeem sesin çıkmıyor yine
yavuzguray naber nasılsın tatlım
canım rahat ol herkes anne olacak inşallhhhhhh bende hayatkavuniçi gibi düşünüyorum canım
hayatkavuniçi sana özel msj attım cvp bekliyorum ok :))))))
:92::92::92::92:
aşkolsun hemde kocamın hemşerisi olarak beni yine unuttun :84::84::84::84::84:
aşkolsunnn,unuturmuyum hiç...hemşosun sen.sana olacak yorumum gönül koyma....ama biraz sabır....gelsin şu adamcıklarım....içini bi ferahlatırım ohhhhhhhh dersin,içime bi aydınlık doğdu dersin....şöyle bir silkinir kendine gelirsin....ama küçücük bilgiler verirsen kendinle ilgili,
bak ben bişey demedim valla,adamcıklar geliyo topiğe doğru.....en kısa zamanda sana yaparım yorumlar.....ama sabah bi şey söylemiştim tüm topikle ilgili,bir yıl içinde herkesten güzel bir haber alacağız diye.....çok inanarak söyledim....
ben hayal kurmam çünkü ne zaman bir şeyi çok isteyip onunla ilgili hayal kurarsam o mutlaka olmaz
sende msn yok galiba.
hayatkavuniçi özelden cvp istiyorum :))))))))))
bikaç deneme başarısız oldu diye,inandırmış olabilir misin kendini hayallerinin olmayacağına...özürdilerim burda böyle bişeyler yazıp,birlikte moral bulalım,farklı bakışlar yaratalım diye abartmış olabilirim farketmeden...ama bu cümlemle biraz kırdım galiba seni...ya da ben öyle hissettim bilmiyorum...ama hayal etmek güzeldir fatoş,bırakma bence...ben hayallerle ilgili çok deneyimim var,olabilirliğine dair.ama tabii sen inanmıyorsan,hayaller de uçar gider...ben bugün beyaz giydim,gene üstüme yemek dökücem dedğim her gün üstüme yemek dökerim....bu hiç değişmez....
hayatkavuniçi özelden cvp istiyorum :))))))))))
bikaç deneme başarısız oldu diye,inandırmış olabilir misin kendini hayallerinin olmayacağına...özürdilerim burda böyle bişeyler yazıp,birlikte moral bulalım,farklı bakışlar yaratalım diye abartmış olabilirim farketmeden...ama bu cümlemle biraz kırdım galiba seni...ya da ben öyle hissettim bilmiyorum...ama hayal etmek güzeldir fatoş,bırakma bence...ben hayallerle ilgili çok deneyimim var,olabilirliğine dair.ama tabii sen inanmıyorsan,hayaller de uçar gider...ben bugün beyaz giydim,gene üstüme yemek dökücem dedğim her gün üstüme yemek dökerim....bu hiç değişmez....
seninde olsun canım ama ben öyle sabah akşam uygulaymıyorum hergün 1 bardak içicemm bu ay bitinceye kadar buda benim kürüm olacak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?