Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Bir odada dört mum sessizce yanıyordu. O kadar derin bir sessizlik hüküm sürüyordu ki odada, aralarında fısıltı şeklindeki konuşmaları bile rahatlıkla işitiliyordu.

1.Mum ‘Ben Barış’ım’ dedi. “Ancak kimse benim sürekli yanık kalıp, etrafıma ışık saçabilmeme yardımcı olmuyor. Artık sönmek üzereyim…” Ve sessizce karanlığa gömülüverir…

2.Mum ‘Ben İman’ım der. “Ama artık gerekli olduğuma inanmıyorum.. Yanık kalmamın da bir kıymeti kalmadı..” diye eklerken hafif bir esinti ışığını söndürüverir.

3.Mum çok üzgündür. ‘Ben Sevgi’yim’ “ama etrafıma ışık verecek gücüm kalmadı. İnsanlar beni hep kenara itiyorlar. Kendilerine en yakın olanları bile sevmemeye başladılar”. Sessizce söner gider Sevgi mumu…

O sırada içeri aniden bir çocuk girer. 3 mumun söndüğünü görünce sebebini sorar ve niçin sonuna kadar yanmadıklarına hayıflanarak ağlamaya başlar.

4.Mum, yumuşak ve yatıştırıcı sesi ile çocuğa ağlamamasını söyler. ” Korkma ben etrafıma ışık saçtığım sürece diğerleri yeniden yanarlar ve onlar da aydınlatmaya devam ederler. Zira, Ben UMUD’UM ! “

Gözleri parlayan çocuk umut mumunu alır ve diğerlerini sevgiyle teker teker yakar.

İçinizdeki umut mumunun saçtığı ışığı asla söndürmeyin. Kücük çocuk gibi diğer sönmek üzere olan üç mumun da sürekli yanık kalmaları icin çaba harcayın…

çok ilginç cidden.burda sık olmamama rağmen bişiler hissetmen benimle ilgili de.6.his gibi bir şey mi bu tam olarak ne

canım rahat ol herkes anne olacak inşallhhhhhh bende hayatkavuniçi gibi düşünüyorum canım

bende artık şöyle düşünüyorum. şayet rabbim benim kaderime anne olmayı yazdıysa mutlaka bebeğimi gönderecek ama yok kaderimde anne olmak yoksa rabbimden gelene şükürler olsun

aşkolsun hemde kocamın hemşerisi olarak beni yine unuttun :84::84::84::84::84:

aşkolsunnn,unuturmuyum hiç...hemşosun sen.sana olacak yorumum gönül koyma....ama biraz sabır....gelsin şu adamcıklarım....içini bi ferahlatırım ohhhhhhhh dersin,içime bi aydınlık doğdu dersin....şöyle bir silkinir kendine gelirsin....ama küçücük bilgiler verirsen kendinle ilgili,
bak ben bişey demedim valla,adamcıklar geliyo topiğe doğru.....en kısa zamanda sana yaparım yorumlar.....ama sabah bi şey söylemiştim tüm topikle ilgili,bir yıl içinde herkesten güzel bir haber alacağız diye.....çok inanarak söyledim....

sende msn yok galiba.

ben hayal kurmam çünkü ne zaman bir şeyi çok isteyip onunla ilgili hayal kurarsam o mutlaka olmaz

bikaç deneme başarısız oldu diye,inandırmış olabilir misin kendini hayallerinin olmayacağına...özürdilerim burda böyle bişeyler yazıp,birlikte moral bulalım,farklı bakışlar yaratalım diye abartmış olabilirim farketmeden...ama bu cümlemle biraz kırdım galiba seni...ya da ben öyle hissettim bilmiyorum...ama hayal etmek güzeldir fatoş,bırakma bence...ben hayallerle ilgili çok deneyimim var,olabilirliğine dair.ama tabii sen inanmıyorsan,hayaller de uçar gider...ben bugün beyaz giydim,gene üstüme yemek dökücem dedğim her gün üstüme yemek dökerim....bu hiç değişmez....

yani bu aynen benim her diyete başladığım da ilk tökezleme de "galiba ben bu sefer de kg veremeyeceğim"demem gibi bir şeymi

hayatkavuniçi özelden cvp istiyorum :))))))))))

tatlım beni kırmadın. ben sadece yaşadıklarımı söyledim.

kızlar ebrarımızın morali bozuk haydi msn ye

seninde olsun canım ama ben öyle sabah akşam uygulaymıyorum hergün 1 bardak içicemm bu ay bitinceye kadar buda benim kürüm olacak :))))

canım ben de bıraktım soğanı..canım istedikçe yapıyorum...ama yaptığım süre boyunca hiç sistit belirtisi olmadı biliyo musun...çok rahattım...şimdi de içsem mi diyorum ama,20sinde reglim başlayacak sanırım...bi sürpriz olmazsa bebek gibi.....bi zararı da olmaz aslında ma ne bilim,sık sık iöçmiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…