Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yani bu aynen benim her diyete başladığım da ilk tökezleme de "galiba ben bu sefer de kg veremeyeceğim"demem gibi bir şeymi

aynen öyle,
benim popom zaten hiç küçülmez ki,ben zaten bunu yapamam ki...çinkü beyine gidiyor emir...sen istediğin kiloyu versen de popon hep büyük kalacak....beyin ne emrediyorsa vücut da o şekilde davranıyor...önce beynimize hükmedeceğiz...çocuklara hep der ya anneleri bak şimdi üstüne dökeeksin,bak şimdi,düşeceksin....aklım agelen başıma geldi olayı....işte bu,çünkü düşünceyi gönderiyoruz...ve gerçekleşiyor....yani bu benim ianandığım bişey....böyle olduğunu düşünüyorum...pek çok uzman da söylüyor aynı şeyi....benim düşüğüm bu yüzden oldu bence..kızımda ben kanadan dolayı,düşük tehlikesiyle 4 ay yattım,ve ikinci hamileleğimde hergüm çamaşırımı kontrol ettim,kanam avar mı kanama var mı diye...vebigün kanama oldu,düştü bebek...korkumu atamadım....

kızlar ebrarın nesi varmışşşş....

canım eşi patronuyla atışmaış ve işten çıkarılmış ne yazıkki ((

onlar için zor bir durum ebrar çalışıyo allahtan ama biliyomusu bilmiyorum ama tüp bebek tedavisindeydi onlar eşinde sorunlar çıkmıştı ameliyat oldu tekrar ilaç tedavisi falan olması gerekiyo eşinin bayramdan saonra hatta buara dr a gideceklerdi tekrar kötü oldu çünkü baya maliyetli bir durum allah yardımcıları olsun inş....

sağol cnm ya inş güzel şeyler hissettiririz sende bize moral verirsin ay ne meraklıyız dimi sıkmıyoruz seni keşke ne zaman olacağını bilsek ama o zaman süpriz olmaz dı değilmi ay cuma günü gelmedimmi ben :95:

Ahhhh ahhhh bir türlü yazamadım malum pazartesi olunca çok yoğun oluyor herkese tekrardan selam hayatkavuniçi yorumun için çok teşekkürler içime su serptin yüreğine sağlık

kızlar merak etmeyin iyiyim sadece şansıma kızıyorum eylül aşılama dedik randevu uymadı ekim aynen kasım dedik bayrama geldi bakalım aralık ne süpriz yapacak bize ama olsun bunlar rabbimin bir sınavı bana

inş cnm tez vakitte hayırlısı olur hakkında

hayatkavuniçi bişi sorcam acaba ilk deneme de tutacakmı bizimçok merak ediyorum bunu.aralık ta denemeye başlıcaz biz de

her işte vardır bir hayır canım

kızlarr okudum ama çıkıyorum yine ebrara çok slm söyleyin üzülmesin

söylerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…