canım,bizde iş maili hariç yasak msn maalesef..bu bile yasak da serverdan dolayı....ama gene de gizli gizli giriyorum,napayım...
çok kötü msn yasak olması biz kızlarla gün içinde hep msn de takılıyoruz hızlı yanıt
yani bu aynen benim her diyete başladığım da ilk tökezleme de "galiba ben bu sefer de kg veremeyeceğim"demem gibi bir şeymi
çok kötü msn yasak olması biz kızlarla gün içinde hep msn de takılıyoruz hızlı yanıt
cimcime,baktın mı yanıtladım seni....
kızlar ebrarın nesi varmışşşş....
tamam canım..takılın o zaman siz..burayı da habersiz bırakmayın ama....
kızlar ebrarın nesi varmışşşş....
kızlaarrrrrrrrrrrr....
hepinizin günü aydın olsun....gününüz huzurla dolsun...
busecan,yavuzguray,kumsal....öncelikle size yorum yazamamışım....malum ben hafta sonları girmiyorum pek...şu anda içimde geçenleri şöyle özetliyim,burdaki kimsenin bu kadar çok isteyip de anne olamayacağını sanmıyorum...sanmanın da dışında,hepinizin birer miniği olacak bunu hissedebiliyorum..kumsalcım senle çok yazışamadık heralde,pek denk gelmedik sanırım,gün içinde gene böyle,hissettikçe yorum yaparım ben...busecan,canım senin için de geçerli,....dediğim gibi içimden ne gelirse hemen söyleyeceğim senin için de...ama olacak kızlar.......hersabah reiki enerjiniz benden....yavuzguray,sana en çok 1 yıl veriyorum bebek için....şimdiye kadar tedavi gördün mü görmedin mi bilmiyorum ama,o sanki zamanını bekliyor da,anne stress yapma,sabırlı ol diyor içinde biyerlerde.....
canım benim...busecancım..yapmaz olur muyum...keşke heran herkesle ilgili bişeyler hissetsem,hep iyi hissetsem,bütün hissettiklerim de gerçekten olsa....
bugün burda olsan,denk gelse,sohpet muhabbet arasında ben döktürebildiğim kadar döktürsem senle ilgili bişeyler...dikkat edersen o gün cumaydı,son dakikalar sen yoktun sanırım o yoğun sohbette,karşılıklı pek yazışamadık sanırım....sen hiiiç merak etme,sana da var tabii yorumum..ve dediğim gibi,biraz önce bişeyler yazmıştım ya,burdaki herkesin ben bir yıl içinde ya bebeklerine kavuşacaklarını,ya da hamile kalacaklarını hissediyorum....
Ahhhh ahhhh bir türlü yazamadım malum pazartesi olunca çok yoğun oluyor herkese tekrardan selam hayatkavuniçi yorumun için çok teşekkürler içime su serptin yüreğine sağlık
kızlar merak etmeyin iyiyim sadece şansıma kızıyorum eylül aşılama dedik randevu uymadı ekim aynen kasım dedik bayrama geldi bakalım aralık ne süpriz yapacak bize ama olsun bunlar rabbimin bir sınavı bana
Ahhhh ahhhh bir türlü yazamadım malum pazartesi olunca çok yoğun oluyor herkese tekrardan selam hayatkavuniçi yorumun için çok teşekkürler içime su serptin yüreğine sağlık
kızlar merak etmeyin iyiyim sadece şansıma kızıyorum eylül aşılama dedik randevu uymadı ekim aynen kasım dedik bayrama geldi bakalım aralık ne süpriz yapacak bize ama olsun bunlar rabbimin bir sınavı bana
kızlarr okudum ama çıkıyorum yine ebrara çok slm söyleyin üzülmesin
hayatkavuniçi bişi sorcam acaba ilk deneme de tutacakmı bizimçok merak ediyorum bunu.aralık ta denemeye başlıcaz biz de
hayatkavuniçi bişi sorcam acaba ilk deneme de tutacakmı bizimçok merak ediyorum bunu.aralık ta denemeye başlıcaz biz de
seçil fal baktırıyor zannettikız seçil allah seni ne yapmasın emi
nerden bilsin hahahahahahaha.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?