Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

vaaaay.süüpermişsin hatunnnn...işte budur yaa...boşver ağır abi falan,sen şu zevklerden mahrum kalma....kendin için yaptığın,seni hayata bağlayan süper bi tek kişilik sosyal faaliyet.....hatta ağırabiyle beraber yap...gir kanına....biz var ya,kocamla,8 saattil yolu,avazımız çıktığı kadar şarkı söyleyerek gidiyoruz...kzım da bunlar kafayı delirmiş diyo.....
hacııımmm....iç biranı benim için o zaman....hoş ben rakıcıyım biraz ama,deniz kenarında da bira gider,

iyi bayramlar canım..iyi yolculuklar....

canım evet ben biraz çılgın ruhlutyum vallhi eşim ayak uyduracak buna söz verdi aksi takdirde ben çürüyücem hahhahahahhahah haa benimki içmezde imammgillerdendir ama benimle içmeyede söz verdii .))))))))))))))))))))))))))))))))))) rakıyı severim ama zor içerim kokusu hoşuma gitmiyor ben hep derim bira içmek ayrı bir kültürdür

tabii biz kadınlar,gençlikte yaptığımz hiçbişeyi sonrasında aman yakışır mı diye yapmıyoruz..ama yakışır tabii.gençlikte zaten heran herdakika delilik yapılıyor,esas delilik ,yakışmayan zamanda,yakışmayan şeyler yapmak bence....

fatura ödeme ve iletişim merkezi düşünün ne kadar yoğun işte

kızlar yaşadıkça elimiz ayağımız sağken gözümüz görürken dişimiz keserken içimizde kalamsın yapmak istediklerimizi yapalımm en başat bebekleri yapalımm hadiiiiiiiiiiiiiii durmak yok yola devamm ayyy pek sevmişim bu amacamın sloganını

tamam canım hayırlı yolculuklar iyi bayramlar :)))

ben bir taneyi okudum :)))

iyi benim 5 fetihiömmi okursun cnm ben tefriceleri okurum bu hafta çok tembelim (((

tamam okurum. senin 5 fetih bende

kız serpil içki içmeyen kocayı içkiye teşvik eden tek kadınsın herhalde. millet kocası içmesin diye neler yapar. bırak adam içmesin kızım. içkide öyle peşinden koşulacak mükemmel bir şey değil zaten

AYNEN ay ben içki içmeyen bi eş istiyorum diye dua etmiştim allah verdi çok şükür
içerde arada özel günlerde oda belli özel günler

ebrar --- 175 tefriciye
şeyma 2 fetih 180 tefriciye
fatoş 3 fetih ----
buse ------ ----------
serpil ---- 500 tefriciye
hanife ---- 30 tefriciye
nihal 4 fetih --------
ahsen 5 fetih -------
tualina 4 fetih -------
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 1 fetih 200 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye

burda yazan sayılar herkesin okuyacağı sayılardır yani okuduklarınızı çıkardım arkadaşlar kalan sayılarınız bunlar :))))

delilik beraberinde sıkıntıyı sorunları getirir, dinginlik aklı kamil olmayı getirir diye düşünmüşümdür hep. bilmem bana göre böyle.

yok doğru söylüyosun tabii.sana katılıyorum..ama ne biliyim,vaaayy şunu yapsam ne güzel olurdu dediğimiz uçuk şeyler vardır ya,arada bir kenidimizi biraz şımartalım derim ben....

canımmmmmmmmm alkolik olsun demedim ama ben renkli yaşamıda severim dozunda yani bana eşim bu konuda eşlik etmeli ben nasıl ona birtakım şeylerde eşlk ediyorsam oda etsin yaniiii tabbiki abartı olsun demiyorum ama yaşmımdadda adranalin olmalı ben böyle beslenen biriyim ruhum çılgın ne yapabilirim fazla dinginlik bana göre değil yapı meselesi şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…