canım senin yerine çay içerim ama ben bira içiçecmm birde sigaramı işte o ana dünya benim için duruyor ve çok keyif alıyorum eskiden arabama binerdim fırtınlaı günlerde sahile iner o dalagalrın hırçınlığını asi vuruşlarını izlerdim ve manyak zevk aırdımm en büyük zevkim arabamda müzk son ses elimde bira ve o hırçın dalagalar benii mesatt ederdii
yavuzgüray çok hakslsın o konuda ama içinden gelen çılgınlıkları yap benim eşim biraz ağır abi bana pek ayak uyduramıyor .)))))) benide kös kös bir kadın yaptıı ne yazıkiii
kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra izinliyim yarında yolcu bayram sonu görüşürüz artık cimcime 4 tane okuyorum canım ben buğün...hepinizin bayramını şimdiden ayrı ayrı kutluyorum , iyi tatiller kızlar kendinize iyi bakın , allaha eanet olun...dönüşte güzel haberlerle buluşmak üzere ...öpüldünüz...
vaaaay.süüpermişsin hatunnnn...işte budur yaa...boşver ağır abi falan,sen şu zevklerden mahrum kalma....kendin için yaptığın,seni hayata bağlayan süper bi tek kişilik sosyal faaliyet.....hatta ağırabiyle beraber yap...gir kanına....biz var ya,kocamla,8 saattil yolu,avazımız çıktığı kadar şarkı söyleyerek gidiyoruz...kzım da bunlar kafayı delirmiş diyo.....
hacııımmm....iç biranı benim için o zaman....hoş ben rakıcıyım biraz ama,deniz kenarında da bira gider,
tabii biz kadınlar,gençlikte yaptığımz hiçbişeyi sonrasında aman yakışır mı diye yapmıyoruz..ama yakışır tabii.gençlikte zaten heran herdakika delilik yapılıyor,esas delilik ,yakışmayan zamanda,yakışmayan şeyler yapmak bence....bir anımı yazayım
yıl 2000 ben evdeyim dışarda müthiş bir fırtına ve kış yağan yağmur dindii ve ben o ana eşofmanlarımla arabama bindim direk konyaltına gitim delice çıldırmış dalagalar ama nasıll görmelisiniz dalagalar zincirlenmez bir halde sahile vuruyor bazı dalagalar varkii caddeye kadar geliyor aman allahım o sesi bir dinlemelisniz doğaa resmenn ıslık çalıyor şarkılar söylüyor dayanamadımm o güzelliğe indim aşağıı biraz yaklaştım kıyayya o ses bana ne kadar güzell bir müzik gibi geldii kapıldım büyüsüne biraz daha yakalaştımm sonra devvvvvvvvvvvv gibi bir dalaga geldin tepemden tırnağıma ıslattıı sımsacık bir suu aman allahımm ne kadar güzeldii keşke bir kere daha gelip tepemden tırnağıma ısalatsaydıı ....
kış olduğu için 5 dk sonra içim donmaya başaldı arabamam koştum ve eve geldim babbam şokkk ne oldu sana dedi .))) çok güzel bir anı yaşadım banyoyay giriyorum dedim ve o sıcacaık banayodaa yaşadığım keyfi tekrar tekrarar flm şeriidi gibi gözümden geçire geçire duşumu ladım ve perneseler gibi uyudum
işte bu benim denizle olan aşkımdı.....
cimcimem benim 525 tefrice ve 5 fetih tamam. yardım edebileceğim dualar varsa okuyamayanlar alabilirim
hadi yaa o zaman çıksanıza,işleriniz sanırım çok da 09-18 işi değil gibi.....çıkabiliyosanız,çıkın bi şöööle havayı çekin ciğerlerinize....neyse azdırmayım herkesi,herkes otursun işini yapsın,çalışınnnnnnnn....................
demekki seninde artık durulman gerekiyormuşki. allah senin karşına eşini çıkartmış
kendine iyi bak canım.
fatura ödeme ve iletişim merkezi düşünün ne kadar yoğun işte
kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra izinliyim yarında yolcu bayram sonu görüşürüz artık cimcime 4 tane okuyorum canım ben buğün...hepinizin bayramını şimdiden ayrı ayrı kutluyorum , iyi tatiller kızlar kendinize iyi bakın , allaha eanet olun...dönüşte güzel haberlerle buluşmak üzere ...öpüldünüz...
ya fatoş arada bi,delilik iyidir beee....kocasıyla beraber delirsinler işte....
iyi benim 5 fetihiömmi okursun cnm ben tefriceleri okurum bu hafta çok tembelim(((
canım evet ben biraz çılgın ruhlutyum vallhi eşim ayak uyduracak buna söz verdi aksi takdirde ben çürüyücem hahhahahahhahah haa benimki içmezde imammgillerdendir ama benimle içmeyede söz verdii .))))))))))))))))))))))))))))))))))) rakıyı severim ama zor içerim kokusu hoşuma gitmiyor ben hep derim bira içmek ayrı bir kültürdür
tamam okurum. senin 5 fetih bende
kız serpil içki içmeyen kocayı içkiye teşvik eden tek kadınsın herhalde. millet kocası içmesin diye neler yapar. bırak adam içmesin kızım. içkide öyle peşinden koşulacak mükemmel bir şey değil zaten
delilik beraberinde sıkıntıyı sorunları getirir, dinginlik aklı kamil olmayı getirir diye düşünmüşümdür hep. bilmem bana göre böyle.
aynen ay ben içki içmeyen bi eş istiyorum diye dua etmiştim allah verdiçok şükür
Içerde arada özel günlerde oda belli özel günler
tamam okurum. senin 5 fetih bende
kız serpil içki içmeyen kocayı içkiye teşvik eden tek kadınsın herhalde. millet kocası içmesin diye neler yapar. bırak adam içmesin kızım. içkide öyle peşinden koşulacak mükemmel bir şey değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?