Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bencede kızlar size katılıyorum içki peşinden koşulacak bişey değil bencede gerek yok içmiyo işte ne güzel bunun imamlıklada alakası yok benim kocam evlenmeden önce içermiş ama şimdi içmiyo canı bile istemiyo özel günlerde belki oda evime sokmam zaten dışarda bir yere gidersek çok nadir millet içmeyen arar sen bulmuşsun serpil sende içsin diye uğraşıyon bırak adamı .:)))))))

AYNEN ay ben içki içmeyen bi eş istiyorum diye dua etmiştim allah verdi çok şükür
içerde arada özel günlerde oda belli özel günler

aynen canımm eşim eskiden geçken hafta sonları içermiş ama 3 senedir ağzına sürmüyo :))) ee bende bekarken kızlarla toplanır evde içerdik yalandan :))) ama şimdi hiçç içim almıyo nedense kokusu bile miğdemi bulandırıyo

valla canım tabiki herkesin hayatı kendine ama bu yazdıkların yani renkli ve adranalin dolu bir hayat içkisizde olabiliyor buna emin ol :))))

ayyyyyyyyyyyy çok fenasınız kzı kırkyılda bir eşlik etsin dedim beni topa tutup tüfekle attınız alllah iyi etsin sizii emiiii hatta hamile teisn

ama kızlar serpil de hergün içsin demiyo ki,arada bi keyiflenelim beraber diyo...tabi ki,kendikendine hergün orda burda içen adamı kim ne yapsın....,kız seviyo hareketi falan...diyor ya,ruhum böyle besleniyor diye......
benim ruhum da,aşkla besleniyo mesela....

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+

tamma tamam diyen gitiii aman çok fenasınız :))))))))))))))))))))))))))))

bundan sonra eros demek istiyorum aşk kadını olarak tabiiii

:92::92::92::92::92: hhahahhahahhah canlarım benimm ben konuyu kapatımm nennemin donundan laıcam bayaramdan uzun paçalıı

yok doğru söylüyosun tabii.sana katılıyorum..ama ne biliyim,vaaayy şunu yapsam ne güzel olurdu dediğimiz uçuk şeyler vardır ya,arada bir kenidimizi biraz şımartalım derim ben....

walla bir şey söyleyimmi dürüst olarak. şunu da yapsam ne güzel olurdu dediğim hiç bir uçuk şey olmadı.

hahahahahhah...annemin lafıdır..ben gençkeken çok söylerdi..bişey isterdi,40 saat sonra yapardımm...bi de bıdı bıdı bıdı herşeye söylenirdim...tamam kızım tamam,diyen gitti ,diyen gitti derdi...

ayy ne yapyım busecann sen söyle balımm hahhahahhahahahha:92:

ay şekerim iç anasını satayım arada olur ama inan bende sevmem içkiyi ama özel anlarda güzel oluyor tabıkı yılbaşı doğumgünü vs.
ama bebiş yapcaz kızım içmeeeeeeeeeeeeeeee

aynen nihalcim gençkendi yaşlandık olgunlaştık hatta dibe vurduk

ayyyyyyyyyyyy çok fenasınız kzı kırkyılda bir eşlik etsin dedim beni topa tutup tüfekle attınız alllah iyi etsin sizii emiiii hatta hamile teisn

ay yerim seni bennnnnnnnnnnnnnnn sıkıştırmayın benim serpilimi bakimmmmmmmmmm
arada yap sen kaçamak sefan olsun

canım niye topa tutalım seni sadece kendi fikirlerimizi belirttik herkesin kendi hayatı sonuçta amin buarada evet hamile etsin bizi :)))

valla canım herkes kendi bilir tabi ama bırakın içmiyosa içmesin kırk yılda birde içmesin ne güzel işte hem o alkol 40 gün çıkmıyo vücuttan bunu biliyomusunuz... serpil bence sende içme boşver :))))))))))

kim gitti anlamadım ????

hahahahahhah...annemin lafıdır..ben gençkeken çok söylerdi..bişey isterdi,40 saat sonra yapardımm...bi de bıdı bıdı bıdı herşeye söylenirdim...tamam kızım tamam,diyen gitti ,diyen gitti derdi...

benim koca diyo oyle ben bıdı bıdı yapınca diyen gitti diuyo yöresel lafmı acep

uzun don alıcam ne dersin kavunçi olsunmu şöyle sexsi sexsii hahhahhahahhhahahha

allah iyiliğini versin kızzzz haytta kavuniçi pembe uzun dol al hatta kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…