SENİN YAPINI yesinler serpilllllllllllllll
AYNEN ay ben içki içmeyen bi eş istiyorum diye dua etmiştim allah verdiçok şükür
içerde arada özel günlerde oda belli özel günler
canımmmmmmmmm alkolik olsun demedim ama ben renkli yaşamıda severim dozunda yani bana eşim bu konuda eşlik etmeli ben nasıl ona birtakım şeylerde eşlk ediyorsam oda etsin yaniiii tabbiki abartı olsun demiyorum ama yaşmımdadda adranalin olmalı ben böyle beslenen biriyim ruhum çılgın ne yapabilirim fazla dinginlik bana göre değil yapı meselesi şekerim
bencede kızlar size katılıyorum içki peşinden koşulacak bişey değil bencede gerek yok içmiyo işte ne güzel bunun imamlıklada alakası yok benim kocam evlenmeden önce içermiş ama şimdi içmiyo canı bile istemiyo özel günlerde belki oda evime sokmam zaten dışarda bir yere gidersek çok nadir millet içmeyen arar sen bulmuşsun serpil sende içsin diye uğraşıyon bırak adamı .:)))))))
bencede kızlar size katılıyorum içki peşinden koşulacak bişey değil bencede gerek yok içmiyo işte ne güzel bunun imamlıklada alakası yok benim kocam evlenmeden önce içermiş ama şimdi içmiyo canı bile istemiyo özel günlerde belki oda evime sokmam zaten dışarda bir yere gidersek çok nadir millet içmeyen arar sen bulmuşsun serpil sende içsin diye uğraşıyon bırak adamı .:)))))))
bundan sonra eros demek istiyorum aşk kadını olarak tabiiiiama kızlar serpil de hergün içsin demiyo ki,arada bi keyiflenelim beraber diyo...tabi ki,kendikendine hergün orda burda içen adamı kim ne yapsın....,kız seviyo hareketi falan...diyor ya,ruhum böyle besleniyor diye......
benim ruhum da,aşkla besleniyo mesela....
yok doğru söylüyosun tabii.sana katılıyorum..ama ne biliyim,vaaayy şunu yapsam ne güzel olurdu dediğimiz uçuk şeyler vardır ya,arada bir kenidimizi biraz şımartalım derim ben....
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+
tamma tamam diyen gitiii aman çok fenasınız :))))))))))))))))))))))))))))
bundan sonra eros demek istiyorum aşk kadını olarak tabiiii
hahahahahhah...annemin lafıdır..ben gençkeken çok söylerdi..bişey isterdi,40 saat sonra yapardımm...bi de bıdı bıdı bıdı herşeye söylenirdim...tamam kızım tamam,diyen gitti ,diyen gitti derdi...
ayy ne yapyım busecann sen söyle balımm hahhahahhahahahha:92:
aynen canımm eşim eskiden geçken hafta sonları içermiş ama 3 senedir ağzına sürmüyo :))) ee bende bekarken kızlarla toplanır evde içerdik yalandan :))) ama şimdi hiçç içim almıyo nedense kokusu bile miğdemi bulandırıyo
ayyyyyyyyyyyy çok fenasınızkzı kırkyılda bir eşlik etsin dedim beni topa tutup tüfekle attınız alllah iyi etsin sizii emiiii hatta hamile teisn
walla bir şey söyleyimmi dürüst olarak. şunu da yapsam ne güzel olurdu dediğim hiç bir uçuk şey olmadı.
ayyyyyyyyyyyy çok fenasınızkzı kırkyılda bir eşlik etsin dedim beni topa tutup tüfekle attınız alllah iyi etsin sizii emiiii hatta hamile teisn
ama kızlar serpil de hergün içsin demiyo ki,arada bi keyiflenelim beraber diyo...tabi ki,kendikendine hergün orda burda içen adamı kim ne yapsın....,kız seviyo hareketi falan...diyor ya,ruhum böyle besleniyor diye......
benim ruhum da,aşkla besleniyo mesela....
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+
tamma tamam diyen gitiii aman çok fenasınız :))))))))))))))))))))))))))))
hahahahahhah...annemin lafıdır..ben gençkeken çok söylerdi..bişey isterdi,40 saat sonra yapardımm...bi de bıdı bıdı bıdı herşeye söylenirdim...tamam kızım tamam,diyen gitti ,diyen gitti derdi...
uzun don alıcam ne dersin kavunçi olsunmu şöyle sexsi sexsii hahhahhahahhhahahha
uzun don alıcam ne dersin kavunçi olsunmu şöyle sexsi sexsii hahhahhahahhhahahha
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kız hergün böyle beddua et sen bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?