oyyyyyyyyyy oyyy yani şunumu diyorsun ben unumu eledim eleğimiz astımmı diyorsun kız daha çıtırzz adranalin olsunn yaşamda
ay şekerim iç anasını satayım arada olur ama inan bende sevmem içkiyi ama özel anlarda güzel oluyor tabıkı yılbaşı doğumgünü vs.
ama bebiş yapcaz kızım içmeeeeeeeeeeeeeeee
aynen nihalcim gençkendi yaşlandık olgunlaştık hatta dibe vurduk
ay yerim seni bennnnnnnnnnnnnnnn sıkıştırmayın benim serpilimi bakimmmmmmmmmm
arada yap sen kaçamak sefan olsun
uzun dona ne gerek var eşinin boxer ları ne güne duruyor ben öyle yapıyom çok hoşunua gidiyor giyince
uzun dona ne gerek var eşinin boxer ları ne güne duruyor ben öyle yapıyom çok hoşunua gidiyor giyince
[sıze="2"][/sıze]deneme bir iki üç deneme s s s s s :))))))))))
o zaman eşlere kırmızı,mırmızı sexi bokserlar alıp giyelim biz de...düşünebiliyomusunuz onları dantel kırmızı bokserler içinde....
seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis seyerim yerim seni ben viyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o zaman eşlere kırmızı,mırmızı sexi bokserlar alıp giyelim biz de...düşünebiliyomusunuz onları dantel kırmızı bokserler içinde....
seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis seyerim yerim seni ben viyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız şöyle fırfırlı olsun sexsi olsun nenemin donu
bende seni yerimmmmmmmm
ay alemsinizzz ya çok güldüm
bugünki konu donlar mı içkiler
serpilcim naçizane fikrim cnm
adrenalini alkolde arama (yamaç paraşütü yap, alsana adrenalin)
ne güzel ağzı dualısın kuran-ı kerim okuyorsun
dolayısıyla içkinin günahınıda biliyorsundur
hele birde namaz kılıyorsan içki vücuttan atılmadığı sürece ibadetlerde kabul olmaz
allah korusun
fatoooo cimcime neyi denedi
içki de bitti,don da bitti galiba....yeni konuuuuuuu.................bende seni yerimmmmmmmm
ay alemsinizzz ya çok güldüm
bugünki konu donlar mı içkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?