Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız hiç denemedim bende yapayım bakayım
ama kışın olmazzz kız dötümüz donar

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi

şekerimmmmmmmmmmmmmmmm leblebimm suuskunsun balımmm ayyy bir yorum ya fırfırl donlarımıza

ayyyyyyyyyyy nihal şarkı söylemey başlamış seranat yapmaya busecann konuyu kapatalım atacaklar biiz nerdeysee :)))))))))))))))))))))

doonn,dooonn,dooonn,donn,fırfırlı dooonnn.ben de atılacaklar listesinde olmak istiyoommmmmm

ayy çok güldüm vallhii süper geldi bu sohbett ya şaka maka bir tarafa agresiftim malum yumurtlama günerindeyim bende bu dönem sendurum olur ama biraz geyik rahattlatıı biraz önce eşim ban a benim için sen varsın dedi bende benim içinde tüp bebek var dedim ( yani pott kırdımm offf arasammı onu yazıkk yanii söylenecek lafmıydı söyledim işte

peeeeeeee...yazık adamaaa....sen şu izin kağıdı meselesini naaptın düşündün mü,
malum bahanene de var,yumurtlama günü..
hatta dr den rapor bile götürebilirsin....

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi

şekerimmmmmmmmmmmmmmmm leblebimm suuskunsun balımmm ayyy bir yorum ya fırfırl donlarımıza

fırfırlılar için yorum yapacak kelime bulamıyorum,kelimeler kifayetsiz kaldı anacım

peeeeeeee...yazık adamaaa....sen şu izin kağıdı meselesini naaptın düşündün mü,
malum bahanene de var,yumurtlama günü..
hatta dr den rapor bile götürebilirsin....

aaaaaaaaaa yok yokk vallhii işim çok o şeylerlere hiç uğraşammam bu kadar beklenmiş bekleriz alıştım zaten beklemeler artrık koymuyor bana :)))))) hayırlısıyla çıksında ona göre yol haritasını çizeriz canımm

yooooo bence pot kırmak değil içinden geçenleri dürüstçe ifade etmişsin. artık oda bunun farkına varsın. orada düşünecek çok vakti var nasılsa. vicdan yapma bence

canım ya valhii ben konu monu açmıyorumm .))))))))))))) tırstımm birazdan çıkıcam akşama doğru gelirim saat 1 gibi çıkıcammm

kolay gelsin sana

ayyyyyyyyyyy nihal şarkı söylemey başlamış seranat yapmaya busecann konuyu kapatalım atacaklar biiz nerdeysee :)))))))))))))))))))))

aaaaaaaaa aşkolsun ama serpil hiç birbirimize fikrimizi söylemeyelimmi

fatoooo cimcime neyi denedi

yazı rengi canım

ama aşk olsun fatoş düzelttim ya :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…