ayyy busecan ne yapayım denizle olan aşkıma yorum gelmdii kırkyılda bişi yapalım dedim anaa kzılar beni parçalayacktıı bende nennemin donlarını ortaya attımm fırfırrlı fırfırlı yavuzgürayda baxser lar dedii ayyy bende kocamaın atletlerini tşörtlerini giyerim pek sexsi gecelik olur
diyen gitmişti ama olsun ben yinede söylemek istedim
içimde kalacağına
kız hiç denemedim bende yapayım bakayım
ama kışın olmazzz kız dötümüz donar
içki de bitti,don da bitti galiba....yeni konuuuuuuu.................
ayyyyyyyyyyy nihal şarkı söylemey başlamış seranat yapmaya busecann konuyu kapatalım atacaklar biiz nerdeysee :)))))))))))))))))))))
canım ya valhii ben konu monu açmıyorumm .))))))))))))) tırstımm birazdan çıkıcam akşama doğru gelirim saat 1 gibi çıkıcammm
doonn,dooonn,dooonn,donn,fırfırlı dooonnn.ben de atılacaklar listesinde olmak istiyoommmmmm
aman aman...sen bugün çılgın ruhu dışarda bırak öyle gel.....
ayy çok güldüm vallhii süper geldi bu sohbett ya şaka maka bir tarafa agresiftim malum yumurtlama günerindeyim bende bu dönem sendurum olur ama biraz geyik rahattlatıı biraz önce eşim ban a benim için sen varsın dedi bende benim içinde tüp bebek var dedim ( yani pott kırdımm offf arasammı onu yazıkk yanii söylenecek lafmıydı söyledim işte
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi
şekerimmmmmmmmmmmmmmmm leblebimm suuskunsun balımmm ayyy bir yorum ya fırfırl donlarımıza
peeeeeeee...yazık adamaaa....sen şu izin kağıdı meselesini naaptın düşündün mü,
malum bahanene de var,yumurtlama günü..
hatta dr den rapor bile götürebilirsin....
fırfırlılar için yorum yapacak kelime bulamıyorum,kelimeler kifayetsiz kaldı anacım
fıfırlı donların arkasından bu gelsin yaniii ayyyyyyyyyyy harbiden bizde anne olabileckmiyiz
ayy çok güldüm vallhii süper geldi bu sohbett ya şaka maka bir tarafa agresiftim malum yumurtlama günerindeyim bende bu dönem sendurum olur ama biraz geyik rahattlatıı biraz önce eşim ban a benim için sen varsın dedi bende benim içinde tüp bebek var dedim ( yani pott kırdımm offf arasammı onu yazıkk yanii söylenecek lafmıydı söyledim işte
canım ya valhii ben konu monu açmıyorumm .))))))))))))) tırstımm birazdan çıkıcam akşama doğru gelirim saat 1 gibi çıkıcammm
ayyyyyyyyyyy nihal şarkı söylemey başlamış seranat yapmaya busecann konuyu kapatalım atacaklar biiz nerdeysee :)))))))))))))))))))))
ayyy busecan ne yapayım denizle olan aşkıma yorum gelmdii kırkyılda bişi yapalım dedim anaa kzılar beni parçalayacktıı bende nennemin donlarını ortaya attımm fırfırrlı fırfırlı yavuzgürayda baxser lar dedii ayyy bende kocamaın atletlerini tşörtlerini giyerim pek sexsi gecelik olur
fatoooo cimcime neyi denedi
ama aşk olsun fatoş düzelttim ya :)))))
cimcimeeeee...40 günün kutlu ,hayırlı ,uğurlu olsun canım....
evet...hiç şüphen olmasınn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?