valahiiiiiiiii ben inanıyorum biz anne olacağız :))) yürekten inanıyorum belki hiç inanmadığım kadar inanaıyorumm
serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, yavuzguray0757+, şeker-leblebi
canlarım benim ben çıkıyorumm sizi öpüyorum dönüşüm gayet sakin ve dingin olacak mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bende yürekten inanıyorum
bazen ya hiç olmazsa diyorum ama yine ümidi yitirmiyorum
hayır diyorum olacak sadece zamanını bekliyor minik civcivim
Zaten insan endişe ve ümit arasında yaşamalıymış
Kızlar tüp bebek için 3 yıl evli olma şartı kalkmış diye duydum doğrumu
kızlar bi arkadaşım var.ne zamandır görüşüemiyoduk..10 yıllık evli,39 yaşında.10 yıl içinde 5 kez düşük...düşüğün sebebini bi türlü bulamıyorlar...hep diyor ki,düşüğün sebebi bi bulunsa tamamdır işim,doğuracağım,..sonra düşük sebebine kan pıhtılşaması diyorlar...hah diyor tamaaaamm,içi rahatlıyor...ama sonra başka hastalıklar,ameliyatlar,(kadın problemleri değil )...diyor ki kendi kendine,daha zamanın var bebek.düşük sebebini bilelim yeter diyorduk,ama yetmiyormuş....başka şeyler çıkıyor önümüze....en son,dedi ki,bekelyecekmişim biraz daha,bebeğin zamanı daha gelmemiş,inanaıyorum herşeyin bi zamanı olduğuna.......bence de dedim..herşeyin zamanı belli.
kızlar bi arkadaşım var.ne zamandır görüşüemiyoduk..10 yıllık evli,39 yaşında.10 yıl içinde 5 kez düşük...düşüğün sebebini bi türlü bulamıyorlar...hep diyor ki,düşüğün sebebi bi bulunsa tamamdır işim,doğuracağım,..sonra düşük sebebine kan pıhtılşaması diyorlar...hah diyor tamaaaamm,içi rahatlıyor...ama sonra başka hastalıklar,ameliyatlar,(kadın problemleri değil )...diyor ki kendi kendine,daha zamanın var bebek.düşük sebebini bilelim yeter diyorduk,ama yetmiyormuş....başka şeyler çıkıyor önümüze....en son,dedi ki,bekelyecekmişim biraz daha,bebeğin zamanı daha gelmemiş,inanaıyorum herşeyin bi zamanı olduğuna.......bence de dedim..herşeyin zamanı belli.
(( kızlar yaaa 30.gündeyim belimden başladı belirtiler kırmızılar yola çıkmış sanırım (((
evet canım regli olucakmışım gibi hissdiyorumcanım...ümitlen diye söylemiyorum da,bel ağrısı hamilelikte de oluyor..sen kendin daha iyi hissedersin tabii ama...regl olcak gibi mi hissediyosun...
evet canım regli olucakmışım gibi hissdiyorum(( napalım kısmet
cim cimmmmmmm canım ben 100 tane okudum allah kabul etsin yarın dersim oluyo giremem sabah sandığımdan bişey alcaktım bi baktım bebek kıyafetlerim koklayıp ağladım çok özledim uf yine duygular depreşti(( çıkıyorum allaha emanet olun bi gün anne olcam ben inat ettim
tabiki kısmet nihalcim
herşeyin hayırlısı
cim cimmmmmmm canım ben 100 tane okudum allah kabul etsin yarın dersim oluyo giremem sabah sandığımdan bişey alcaktım bi baktım bebek kıyafetlerim koklayıp ağladım çok özledim uf yine duygular depreşti(( çıkıyorum allaha emanet olun bi gün anne olcam ben inat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?