Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, yavuzguray0757+, şeker-leblebi

canlarım benim ben çıkıyorumm sizi öpüyorum dönüşüm gayet sakin ve dingin olacak mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

valahiiiiiiiii ben inanıyorum biz anne olacağız :))) yürekten inanıyorum belki hiç inanmadığım kadar inanaıyorumm

bende yürekten inanıyorum
bazen ya hiç olmazsa diyorum ama yine ümidi yitirmiyorum
hayır diyorum olacak sadece zamanını bekliyor minik civcivim

zaten insan endişe ve ümit arasında yaşamalıymış

Oooyyyyyyy ne çok ilerlemiş bir yemeğe gittim almış uğramış sayfalar süpersiniz valla bakın yeni bir fentezi daha ben eşime her sabah hayırlı işler diye değil hayırlı tezkereler diye gönderiyom benimki akşam olsada askerden gelsem diye can atıyo işe beni almaya gelince benim aşkım askerden mi gelmiş diyom ondan sonra

bende yürekten inanıyorum
bazen ya hiç olmazsa diyorum ama yine ümidi yitirmiyorum
hayır diyorum olacak sadece zamanını bekliyor minik civcivim

Zaten insan endişe ve ümit arasında yaşamalıymış

kesinlikle katılıyorum amcam var 13 yıllık evli deli gibi çocuk sever hiç çocuğu olmadı tüp bebek bile olmadı yengem 40 yaşına geldi hiç umudunu kaybetmeiş kadın bitki falan getirtiyor bir çok şehirden menopoza girene kadar devam diyor bana pes etme dedi

inancını kaybedersen yenilirsin diyor akşam bana bayyaaa moral oldu

kızlar bi arkadaşım var.ne zamandır görüşüemiyoduk..10 yıllık evli,39 yaşında.10 yıl içinde 5 kez düşük...düşüğün sebebini bi türlü bulamıyorlar...hep diyor ki,düşüğün sebebi bi bulunsa tamamdır işim,doğuracağım,..sonra düşük sebebine kan pıhtılşaması diyorlar...hah diyor tamaaaamm,içi rahatlıyor...ama sonra başka hastalıklar,ameliyatlar,(kadın problemleri değil )...diyor ki kendi kendine,daha zamanın var bebek.düşük sebebini bilelim yeter diyorduk,ama yetmiyormuş....başka şeyler çıkıyor önümüze....en son,dedi ki,bekelyecekmişim biraz daha,bebeğin zamanı daha gelmemiş,inanaıyorum herşeyin bi zamanı olduğuna.......bence de dedim..herşeyin zamanı belli.

allah yardımcısı olsun canım evet aynen öle rabbim herşeyin zamanını biliyor zamanı gelince bizlerede verecektir bebeklerimizi sabır ve dua edelim ondan istemeyi bilelim yeter hayırlı zaman ne zamnsa rabbim o zamn mükafatlandıracktır bilzeri o minik mucizeyle
:)))

ne güzel ümidini yitirmemiş demekki
olması gerekende bu

cim cimmmmmmm canım ben 100 tane okudum allah kabul etsin yarın dersim oluyo giremem sabah sandığımdan bişey alcaktım bi baktım bebek kıyafetlerim koklayıp ağladım çok özledim uf yine duygular depreşti(( çıkıyorum allaha emanet olun bi gün anne olcam ben inat ettim

oooooooooooooo bütün kızlar burda.

ahsen tam seni soracaktım ki aşağıda adını gördüm nerelerdesin. çıktınmı bunalımdan tatlım

honeyyyyyyyyyyyyyyy gelmiş hoşgelmiş

zeytinde haberi olan varmı kızlar. epeydir görünmüyor

allah kabul etsin canım

honeyimmmm canımmmm anlıyorum seni olucaz bitanem bizde anne olucaz

tabiki kısmet nihalcim
herşeyin hayırlısı

inşallah canımm hayırlısını diliyorum hepimiz için

allah kabul etsin canım tabikide bir gün hepimiz anne olacağız sadece sabır hepimiz büyük bir sınavın içindeyiz rabbim büyük biz isteyelim ve saberdelim sadece :)))

nihalcim regl olabilmemkte güzel ama en kısa zamanda reglsiz aylar diliyorum hepimize :)))

bide ben regl olsamda rahatlasam ya iyice şiştim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…