evet canım regli olucakmışım gibi hissdiyorum(( napalım kısmet
(( kızlar yaaa 30.gündeyim belimden başladı belirtiler kırmızılar yola çıkmış sanırım (((
yani erken kalktın zaten bizde öyle tahmin ediyoruz şekerimmmmmm
erken kalkan yol alır diye bir atasözü var. haksızmıyım geç kalkmana kızmakta.rızıklar sabah erken kalkanlara dağıtılır.
tanıyosunuz artık beni.burdan da bu anlaşılıyo
fatoşcum ben rızklar dağıtıldığı saatte ayaktayım da sonrasın da uyuyorumbakma güldüğüme ama öle gerçekten. herkeslere slm nasılsınız bakalım.benim kociş ev de bugün yani şimdi dışarda da evdeydi yani işe gitmedi.abisi görevli olarak hacca gittiği için onun burda halledilmesi gereken işleri vardı onlar için izin almış bugün.ikindiden sonra gelir dışar da daha doğrusu markette işlerimiz var oraya gideriz.siz ne ediyonuz bakalım yeni havadisler var mı
ay nihalcim ya inş yanılıyosundurrrrr
tanıyosunuz artık beni.burdan da bu anlaşılıyo
fatoşcum ben rızklar dağıtıldığı saatte ayaktayım da sonrasın da uyuyorumbakma güldüğüme ama öle gerçekten. herkeslere slm nasılsınız bakalım.benim kociş ev de bugün yani şimdi dışarda da evdeydi yani işe gitmedi.abisi görevli olarak hacca gittiği için onun burda halledilmesi gereken işleri vardı onlar için izin almış bugün.ikindiden sonra gelir dışar da daha doğrusu markette işlerimiz var oraya gideriz.siz ne ediyonuz bakalım yeni havadisler var mı
cimcime benimde işlerim var ya mutfak banyo camlar tüller v.s bitti cumarteside halıları yıkarım koltuklar ve sandalyeler kalsın geçen bayram sılmiştim temizler arife günüde toz falan düzenhavadis yok canım herkesler aynı :))) gezin tabi ya bizde evde koltuk halı yıkıyoz kocamla :))))
havadis yok canım herkesler aynı :))) gezin tabi ya bizde evde koltuk halı yıkıyoz kocamla :))))
inşallah canımm napalım dr ye kısmet olucak bizim iş demkki
iyiyiz wenharcım bir an önce tatil olsun diye hepimiz bekliyoruz
kız nası kıyıyon adama yazık sen yapsana işin negerçi benim kocam zayıf çıtı pıtı bişi de ben ondan kıyamıyorum ya herkesin ki öle sanıyom
az kaldı az tatile.napcan tatilde kız kaynanaya gidip oturup oturup eve mi gelcen.ilk gün biz genel de öyle yaparız da
geç mi uyudun canım ? evet can çıkmadıkça umut kesilmez der annem :))))çok uykum geldi...gözlerim kapanıyo....nihal hala bi ümit var..unutma...
biraz kalkıp,mola vereyim..açılırım belki.....
kız nası kıyıyon adama yazık sen yapsana işin negerçi benim kocam zayıf çıtı pıtı bişi de ben ondan kıyamıyorum ya herkesin ki öle sanıyom
ay niye kıyamıyım sende öle dedinki sanki bütün gün evdeyimde yapmıyom bende çalışıyom sonuçta akşam eve beraber gidip beraber yapıyoruz işte ne güzel :)))
az kaldı az tatile.napcan tatilde kız kaynanaya gidip oturup oturup eve mi gelcen.ilk gün biz genel de öyle yaparız da
hoşgedin ven_har..biz iyiyiz,nolsun,herşey aynı..tatil yolu gözlüyoruz....
çok uykum geldi...gözlerim kapanıyo....nihal hala bi ümit var..unutma...
biraz kalkıp,mola vereyim..açılırım belki.....
canım ilk gün sabah kurban telaşimız var annemler k.validemler görümcemler,kaynımgiller :))) ya bu giller lafı çok komiğime gider hep neyse birde ablamlarr ortak danaya girdik :))) muhtemelen bana yakın biryerde kesim olacak annemler ablamlar bende olur diğerleri k.validede :))))) sonrasında gider bayramlaşırım sonra akraba ziyareti birkaç sonra arkadaşlarrlaa bebek sahillerine :))))
cimcime benimde işlerim var ya mutfak banyo camlar tüller v.s bitti cumarteside halıları yıkarım koltuklar ve sandalyeler kalsın geçen bayram sılmiştim temizler arife günüde toz falan düzen
allah şimdiden kabul etsin canım çok güzel telaşlar :)))valla biz ramazan bayramında ilk gün ya kahvaltıya gideriz yada bi saat oturur kalkarız sonra benim tarafıma :)))
kurban bayramındada kaynanamlarla kestik iki sene dediğiniz gibi mecburen kocam kurban kesmeye bende kaynanamla akşama kadar otur :))
ama bu sene kendi babamlarla kesiyoruz allahın izni ile oyuzden belki kahvaltıya gideriz kaynanamlara yada 2. gün görüşürüz :))))))
tama şöle bi açıl bakalım sen hadi
oh iyiymiş.biz napsak nere gitsek acaba kocamla bi düşünüyümsinema olabilir bak
ayyy nihal iyikji hatırlattın yavrum ya ben sandalyeleri tamamen unuttum valla neyse onlarıda ben yıkarım artık :))))
benimde koltuklar mutfak banyo bitti canım salonun camıda bitti 3 cam ve halılarım kaldı halılarıda bu akşam ve yarın akşam yıkayacaz inş yolluklarım kalacak bayramdan sonraya kocam çok yoruldu valla olsun napalım diğerleri daha önemli zaten :)))) cumarteside allahın izni ile sil süpür yerleştir yapacaz inş :)))))))))
ay ne güzel biz geçen sene ramazan bizim taraftaydık kurban konyada bu sene tersine yapcaz dedik 9 gün tatıl ailemde olayım diye evdeki hesap uymadı maleseff şimdi konyaya gidiyoz gene ben ne yapcam onu düşünüyorumvalla biz ramazan bayramında ilk gün ya kahvaltıya gideriz yada bi saat oturur kalkarız sonra benim tarafıma :)))
kurban bayramındada kaynanamlarla kestik iki sene dediğiniz gibi mecburen kocam kurban kesmeye bende kaynanamla akşama kadar otur :))
ama bu sene kendi babamlarla kesiyoruz allahın izni ile oyuzden belki kahvaltıya gideriz kaynanamlara yada 2. gün görüşürüz :))))))
canım ilk gün sabah kurban telaşimız var annemler k.validemler görümcemler,kaynımgiller :))) ya bu giller lafı çok komiğime gider hep neyse birde ablamlarr ortak danaya girdik :))) muhtemelen bana yakın biryerde kesim olacak annemler ablamlar bende olur diğerleri k.validede :))))) sonrasında gider bayramlaşırım sonra akraba ziyareti birkaç sonra arkadaşlarrlaa bebek sahillerine :))))
ay ne güzel biz geçen sene ramazan bizim taraftaydık kurban konyada bu sene tersine yapcaz dedik 9 gün tatıl ailemde olayım diye evdeki hesap uymadı maleseff şimdi konyaya gidiyoz gene ben ne yapcam onu düşünüyorum
aynen nihal şimdi kayınvalidede herkes toplancak neyse artık idare etcez maçı yapcak bişey yok
geç mi uyudun canım ? evet can çıkmadıkça umut kesilmez der annem :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?