- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
ay ne güzel biz geçen sene ramazan bizim taraftaydık kurban konyada bu sene tersine yapcaz dedik 9 gün tatıl ailemde olayım diye evdeki hesap uymadı maleseff şimdi konyaya gidiyoz gene ben ne yapcam onu düşünüyorum
aynen nihal şimdi kayınvalidede herkes toplancak neyse artık idare etcez maçı yapcak bişey yok
evet canım idare edicezz busecik ya ben daha bayramlık almadım ne alsam yaaaa bayramda kokoş olmak istiyorum kırmızı ruj sürmeliyim :78:
yok canım ya..geç yatmadım ama,yemek sonrası rehavet herlade....bi de tatil moduna girdim ya...ondan....
bu arada herkeste kayınvalide muhabbeti,,ne güzel....bende yok maalesef..var da yok...eşim de ben de görüşmüyoruz...hatta beni hiç tanımıyolar bile....
senmi giyeceksin böyle ben mi böyle yapayım ?siyah kısa elbise,dantel çorap..kırmızı ruj...hem şık hem çekice hem sade......bi de siyah eyeliner.....haaa.topuklu ayakkabılar...
allah şimdiden kabul etsin canım çok güzel telaşlar :)))
hava güzel olursa sinemaya gitmeyin park bahçe sahil gezin bayramın 3.günü aradaşlarla kahvaltı yapın misal :)))
ohhhmisler gibi bayramda evde olmak :))) az kalmış seninde hafta sonu pazarda var pazarteside var biter canım :)))
ay ne güzel biz geçen sene ramazan bizim taraftaydık kurban konyada bu sene tersine yapcaz dedik 9 gün tatıl ailemde olayım diye evdeki hesap uymadı maleseff şimdi konyaya gidiyoz gene ben ne yapcam onu düşünüyorum
aynen nihal şimdi kayınvalidede herkes toplancak neyse artık idare etcez maçı yapcak bişey yok
wenhar kocasına kıyamamışşşşşşşgerçi bende evde olsam yaptırmam herhalde yani gerek kalmaz doğru sölüyosun wenharcım
ayyyyy ne kadan şaslısınşaka bir yana allah yinede eksikliklerini göstermesin kocamın anası kıyamam kocama bu konuda bende
senmi giyeceksin böyle ben mi böyle yapayım ?
ayyyyy ne kadan şaslısınşaka bir yana allah yinede eksikliklerini göstermesin kocamın anası kıyamam kocama bu konuda bende
ewt cnmeşin konyalımı busecan
yok canım ya..geç yatmadım ama,yemek sonrası rehavet herlade....bi de tatil moduna girdim ya...ondan....
bu arada herkeste kayınvalide muhabbeti,,ne güzel....bende yok maalesef..var da yok...eşim de ben de görüşmüyoruz...hatta beni hiç tanımıyolar bile....
ay yok saçmalama kırmızı ruj iğrenççç şey karıları gibi doğal ol doğal renkler sürevet canım idare edicezz busecik ya ben daha bayramlık almadım ne alsam yaaaa bayramda kokoş olmak istiyorum kırmızı ruj sürmeliyim :78:
evet canım idare edicezz busecik ya ben daha bayramlık almadım ne alsam yaaaa bayramda kokoş olmak istiyorum kırmızı ruj sürmeliyim :78:
bazen başkaları için şens gibi görülen bişey kimileri için şanszızlık sayılıyor...ben bilemedim şans mı değil mi...önemli olan kocamın mutlu olması..onun derdi olmadığı sürece benim için şans...
amin canım saolasın cümlemizinkini inş... evet güzel telaşlar tabiki helede ben kurban bayramını kalabalık severim herkes bir yerde olacak adamlar kurbanı kesecek biz pilavdı kavurmaydı ohhh sofralar kurulacak derken kurban etiyle oruç bozulacak cümbür cemaat ohh ne güzel ne o be tüm gün kaynana bi koltukta ben pc başında saf saf otur bayram olduğu belli değil :))))))
evet canım halı makinesiyle işimi bitirmeye çalışıyorum gerisi dediğin gibi biter pazarda var nasılsa p.tesida ama makineyi kaynanama verecem c.tesi günü temizlik yapacakmış pazar günü :))))
hayırlısı canım napcan bizde son anda babamlarla beraberiz zaten kocama kalsa babama nasıl derim yok kim yardım edecek kardeşin var diyorum ama yok bi sene sizinkilerle bi sene bizimkilerle dedim yok ama bu sene biz taksit işine girecektik biraz sıkışığızda bağış yapacaktık babamda öle yapmayın ben verim bana borçlanın diyince bende o zamn babamla kesecez mecbur dedim değildik aslında ama :):)))
ayy bunuda anlatıyom hep onların yanında
bende evde olsam yaptırmazdım sanırım ama gerçi makine kuvvet istiyo valla koltukları yine kocama yıkatabilirdim :))))
artık uğraşılmıyo ki şekerim,nereye gitsen süslü püslü şeyler zaten..normal giyim tedavülden kalktı resmen...kazak almaya çalışıyosun kazak yok..yok orası açık omuzu düşük..abuksubuk şeyler...çıktın mı heryer,özel günlerde giyilecek kıyafetlerle dolu...ewt eşimin annesi diye şu an öyle bakıyorum öncesinde gerçekten seviyodum hala bana yakın olsa ok ama laf sokması vs. tavırları allah ıslah etsin diyorum :13:
neden laf sokuyorlar di mi...oğlunun karısı sonuçta iyi ol ki,oğlun da mutlu huzurlu olsun evinde..iilginç valla.
ewt cnm
ay ne şanslısın
sanırım.......
ay yok saçmalama kırmızı ruj iğrenççç şey karıları gibi doğal ol doğal renkler sür
pastel yada orange renkler ne o kırmızı rujj oo... kaırları gibi
buna bi yorum yapamıycam
bende almadım vardı zaten evden giyincem uğraşmıycam aaaa
bazen başkaları için şens gibi görülen bişey kimileri için şanszızlık sayılıyor...ben bilemedim şans mı değil mi...önemli olan kocamın mutlu olması..onun derdi olmadığı sürece benim için şans...
sen giy,ben koyu gri giyicem....
ewt eşimin annesi diye şu an öyle bakıyorum öncesinde gerçekten seviyodum hala bana yakın olsa ok ama laf sokması vs. tavırları allah ıslah etsin diyorum :13:
ewt cnm
ay ne şanslısın
ay yok saçmalama kırmızı ruj iğrenççç şey karıları gibi doğal ol doğal renkler sür
pastel yada orange renkler ne o kırmızı rujj oo... kaırları gibi
bende almadım vardı zaten evden giyincem uğraşmıycam aaaa
ya insanlar geçinseler ortam bulsalar ok de sorunlu kıskanç insanlarla bir arada olmak zor anamEşin istemiyomuş ne güzel
benim eşime kalsa gitmeyelim diyo ama ailesi annesi babası kıyamadım artık bu modda olurum orda inşşşçok damarıma basmazlarsa Takılırım 2 gün böyle
artık uğraşılmıyo ki şekerim,nereye gitsen süslü püslü şeyler zaten..normal giyim tedavülden kalktı resmen...kazak almaya çalışıyosun kazak yok..yok orası açık omuzu düşük..abuksubuk şeyler...çıktın mı heryer,özel günlerde giyilecek kıyafetlerle dolu...
evet eşin mutlu ise şans hakkaten çok doğru söledin
aaaaaa neden öle düşündün benim rujum var kırmızı simli hani şu parlacı tarzında çok bağırmayan bir ton çokta yakışıyo tamam mı
bende almadım ama almayacağım param yok valla(
neyseki geçen sene aldığım ve bir kere giydiğim bir elbisem var kırmızılı kahveli ekoseli onu giyecem ayağımada havaya göre kahve çizme yada ayakkabı tabi topuklu :)))
ayakkabıma uygun eşarp ve çanta kahve tonlarında da hafif bir makyaj :)))
benimde 2 tane yeni elbisem var 2 gün zaten kalcaz yter onlar bana
sen allah rızası için yapman gerekeni yapıyosun..iyi de yapıyosun..helal olsun...
amannn o kızın sürdüğü iğrençççyok canm ya neler var neler her giyimden var sen istedikten sonra sen nerde oturuyosun bu arada
ay sevmiyorum nihal helede 18-40 yaş arası kızlaradaa katiyen ne o yaaa senin ki kırmızı değildir o zaman şeker pembe vs. ok de cart kırmızı sürerler ya bide beyaz tene ayyy tam şey karısı varya mesela küçük sırlarda kız sürüyo aynen oyle tam şey yollu
sen allah rızası için yapman gerekeni yapıyosun..iyi de yapıyosun..helal olsun...
yok canm ya neler var neler her giyimden var sen istedikten sonra sen nerde oturuyosun bu arada
ay sevmiyorum nihal helede 18-40 yaş arası kızlaradaa katiyen ne o yaaa senin ki kırmızı değildir o zaman şeker pembe vs. ok de cart kırmızı sürerler ya bide beyaz tene ayyy tam şey karısı varya mesela küçük sırlarda kız sürüyo aynen oyle tam şey yollu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?