Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

eşin konyalımı busecan

ayyyyy ne kadan şaslısın şaka bir yana allah yinede eksikliklerini göstermesin kocamın anası kıyamam kocama bu konuda bende

allah şimdiden kabul etsin canım çok güzel telaşlar :)))

amin canım saolasın cümlemizinkini inş... evet güzel telaşlar tabiki helede ben kurban bayramını kalabalık severim herkes bir yerde olacak adamlar kurbanı kesecek biz pilavdı kavurmaydı ohhh sofralar kurulacak derken kurban etiyle oruç bozulacak cümbür cemaat ohh ne güzel ne o be tüm gün kaynana bi koltukta ben pc başında saf saf otur bayram olduğu belli değil :))))))

evet canım halı makinesiyle işimi bitirmeye çalışıyorum gerisi dediğin gibi biter pazarda var nasılsa p.tesida ama makineyi kaynanama verecem c.tesi günü temizlik yapacakmış pazar günü :))))

hayırlısı canım napcan bizde son anda babamlarla beraberiz zaten kocama kalsa babama nasıl derim yok kim yardım edecek kardeşin var diyorum ama yok bi sene sizinkilerle bi sene bizimkilerle dedim yok ama bu sene biz taksit işine girecektik biraz sıkışığızda bağış yapacaktık babamda öle yapmayın ben verim bana borçlanın diyince bende o zamn babamla kesecez mecbur dedim değildik aslında ama :):)))
ayy bunuda anlatıyom hep onların yanında

wenhar kocasına kıyamamışşşşşşş gerçi bende evde olsam yaptırmam herhalde yani gerek kalmaz doğru sölüyosun wenharcım

bende evde olsam yaptırmazdım sanırım ama gerçi makine kuvvet istiyo valla koltukları yine kocama yıkatabilirdim :))))

Son düzenleme:
ayyyyy ne kadan şaslısın şaka bir yana allah yinede eksikliklerini göstermesin kocamın anası kıyamam kocama bu konuda bende

bazen başkaları için şens gibi görülen bişey kimileri için şanszızlık sayılıyor...ben bilemedim şans mı değil mi...önemli olan kocamın mutlu olması..onun derdi olmadığı sürece benim için şans...

ewt eşimin annesi diye şu an öyle bakıyorum öncesinde gerçekten seviyodum hala bana yakın olsa ok ama laf sokması vs. tavırları allah ıslah etsin diyorum :13:

eşin konyalımı busecan
ewt cnm

ay ne şanslısın

evet canım idare edicezz busecik ya ben daha bayramlık almadım ne alsam yaaaa bayramda kokoş olmak istiyorum kırmızı ruj sürmeliyim :78:
ay yok saçmalama kırmızı ruj iğrenççç şey karıları gibi doğal ol doğal renkler sür
pastel yada orange renkler ne o kırmızı rujj oo... kaırları gibi

bende almadım vardı zaten evden giyincem uğraşmıycam aaaa

evet canım idare edicezz busecik ya ben daha bayramlık almadım ne alsam yaaaa bayramda kokoş olmak istiyorum kırmızı ruj sürmeliyim :78:

bende almadım ama almayacağım param yok valla (

neyseki geçen sene aldığım ve bir kere giydiğim bir elbisem var kırmızılı kahveli ekoseli onu giyecem ayağımada havaya göre kahve çizme yada ayakkabı tabi topuklu :)))
ayakkabıma uygun eşarp ve çanta kahve tonlarında da hafif bir makyaj :)))

ya insanlar geçinseler ortam bulsalar ok de sorunlu kıskanç insanlarla bir arada olmak zor anam eşin istemiyomuş ne güzel
benim eşime kalsa gitmeyelim diyo ama ailesi annesi babası kıyamadım artık bu modda olurum orda inşşş çok damarıma basmazlarsa takılırım 2 gün böyle

artık uğraşılmıyo ki şekerim,nereye gitsen süslü püslü şeyler zaten..normal giyim tedavülden kalktı resmen...kazak almaya çalışıyosun kazak yok..yok orası açık omuzu düşük..abuksubuk şeyler...çıktın mı heryer,özel günlerde giyilecek kıyafetlerle dolu...

evet eşin mutlu ise şans hakkaten çok doğru söledin

sen giy,ben koyu gri giyicem....

aaaaaa neden öle düşündün benim rujum var kırmızı simli hani şu parlacı tarzında çok bağırmayan bir ton çokta yakışıyo tamam mı

sen allah rızası için yapman gerekeni yapıyosun..iyi de yapıyosun..helal olsun...

yok canm ya neler var neler her giyimden var sen istedikten sonra sen nerde oturuyosun bu arada

ay sevmiyorum nihal helede 18-40 yaş arası kızlaradaa katiyen ne o yaaa senin ki kırmızı değildir o zaman şeker pembe vs. ok de cart kırmızı sürerler ya bide beyaz tene ayyy tam şey karısı varya mesela küçük sırlarda kız sürüyo aynen oyle tam şey yollu

ohhh çokta güzel oldu almana ne gerek var

benimde 2 tane yeni elbisem var 2 gün zaten kalcaz yter onlar bana

bende elbise düşünüyorum aslında ama kafama göre bulamadım ((

sen allah rızası için yapman gerekeni yapıyosun..iyi de yapıyosun..helal olsun...

amannn o kızın sürdüğü iğrenççç

tabii var canım...ben işten evime giderkenki gördüğüm dükkanlardan bahsediyorum...diğerleri için yol katetmek lazım....ankarada oturuyorum bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…