Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohhh çokta güzel oldu almana ne gerek var

bende elbise düşünüyorum aslında ama kafama göre bulamadım ((

saol canım :)))) almayacam valla :))))

ayy o elbisem göğüs altında bol geliyo hamile kaldığımda demiştimki 2,5 aylık olacam hamile elbisesi gibi onu giyerim diyodum yine giyecem gerçi ama neysem ya bu seneki düğünlerde giyecem hamile kıyafeti inş....

inşallah cimcimecim.inşallah amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar napıyonuz bakem

mısracım nasılsın ya kaç gündür hep yoğunsun görüşemiyoruz. URAS paşam nasıllar

inş cnm benimde elbiselerim hep robadan göbek örtsün diye hamıle modeli hep zaten bu sezon gçen sezon ii dedim kendime yırttım 6 aya kadar rahat giyerim ama bu seferde bebeiş gelmedi

sen allah rızası için yapman gerekeni yapıyosun..iyi de yapıyosun..helal olsun...
ewt cnm ben ailesine karşı ii olsun diye uğraşırken bide beni kötü yaptılar sanki ben istemiyorum ama bu sefer cidden istemiyorum kırıldım ama genede küsemem işte yapım gereği

ohhh çokta güzel oldu almana ne gerek var

bende elbise düşünüyorum aslında ama kafama göre bulamadım ((

amannn o kızın sürdüğü iğrenççç

ewt işte iğrençççççççççççç

bebişin de gelir...şişko şişko hamile kıyafetleri de giyersinnn..merak etme sen...

küsme ama,en azında tavrını koy..sana istedikleri herşeyi söyleyemiyeceklerini,ve istedikleri gibi davranamayacaklarını bilsinler.

inş cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ewt küsmem de laf sokmalarını tahammülüm yok artık orda bayramda da söylemezler herhalde bakalım nasıl olcak anlatırım gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…