ohhh çokta güzel oldu almana ne gerek var
bende elbise düşünüyorum aslında ama kafama göre bulamadım((
saol canım :)))) almayacam valla :))))
ayy o elbisem göğüs altında bol geliyo hamile kaldığımda demiştimki 2,5 aylık olacam hamile elbisesi gibi onu giyerim diyodum yine giyecem gerçi ama neysem ya bu seneki düğünlerde giyecem hamile kıyafeti inş....
Nbr ciciler herşey yolunda mı?
inşallah cimcimecim.inşallah amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
Biz de iyiyiz teyzesi,uykumuz geldi uyumamak için kıvranıyoruz:)
Biz de iyiyiz teyzesi,uykumuz geldi uyumamak için kıvranıyoruz:)
saol canım :)))) almayacam valla :))))
ayy o elbisem göğüs altında bol geliyo hamile kaldığımda demiştimki 2,5 aylık olacam hamile elbisesi gibi onu giyerim diyodum yine giyecem gerçi ama neysem ya bu seneki düğünlerde giyecem hamile kıyafeti inş....
ewt cnm ben ailesine karşı ii olsun diye uğraşırken bide beni kötü yaptılar sanki ben istemiyorum ama bu sefer cidden istemiyorum kırıldımsen allah rızası için yapman gerekeni yapıyosun..iyi de yapıyosun..helal olsun...
ohhh çokta güzel oldu almana ne gerek var
bende elbise düşünüyorum aslında ama kafama göre bulamadım((
amannn o kızın sürdüğü iğrenççç
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar napıyonuz bakem
mısracım nasılsın ya kaç gündür hep yoğunsun görüşemiyoruz. URAS paşam nasıllar
inş cnmbenimde elbiselerim hep robadan göbek örtsün diye hamıle modeli hep zaten bu sezon gçen sezon ii dedim kendime yırttım 6 aya kadar rahat giyerim ama bu seferde bebeiş gelmedi
ewt cnm ben ailesine karşı ii olsun diye uğraşırken bide beni kötü yaptılar sanki ben istemiyorum ama bu sefer cidden istemiyorum kırıldımama genede küsemem işte yapım gereği
ewt işte iğrençççççççççççç
bebişin de gelir...şişko şişko hamile kıyafetleri de giyersinnn..merak etme sen...
küsme ama,en azında tavrını koy..sana istedikleri herşeyi söyleyemiyeceklerini,ve istedikleri gibi davranamayacaklarını bilsinler.
aren geliyooo sessizce gidiyo :))))aren slm hoşgeldin
ooo anlatırsın bayram sonrası dedikonun tadından yenmez artıkinş cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ewt küsmem de laf sokmalarını tahammülüm yok artık orda bayramda da söylemezler herhaldebakalım nasıl olcak anlatırım gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?