ben duymadım canım bulantılar 5.haftada başlıyo genelde kişiye göre değişir tabi ama ekilme günü olmaz kanımca :)))Kızlar bişey sorucam..bu rahim içine ekilme günü var ya,o gün mide bulantısı falan olur mu..duyanı bilen var mı böyle bişey...
Kızlar bişey sorucam..bu rahim içine ekilme günü var ya,o gün mide bulantısı falan olur mu..duyanı bilen var mı böyle bişey...
:)))) canım kalpler mesaj sayına göre artıyo yanlış bilmiyosam ilk 500 de bir kalp sonra her 1000 mesajdan sonra diye devam ediyo :13:Yupppiiiiii..bana da kalp vermişler..ayrıca papatyaydım,orkide oldum şimdi de nergismişim.....
inşallah belirtidir canımmmEvet bugün çok bulandı midem...bu ay hamile kalıcam ya,belirti yaratıyorum kendi kendime.......benimki 9 ay çıkararak geçtiği için....
ben duymadım canım bulantılar 5.haftada başlıyo genelde kişiye göre değişir tabi ama ekilme günü olmaz kanımca :)))
hayırdır midenmi bulanıyo yoksam :)))
:)))) canım kalpler mesaj sayına göre artıyo yanlış bilmiyosam ilk 500 de bir kalp sonra her 1000 mesajdan sonra diye devam ediyo :13:
evet canımm benim 4500 lerde msj sayımnasıl yani sen burda 4000-5000 tane mesaj mı yazmışsın..bak cimcime de 4000 mi yazmış 3000 mi ....vaaayyyy....
daha çok erken tabii de, %50 ihtimal,ya hamileyim ya hamile değilim....inşallah belirtidir canımmm
eczanerde var canım 25 tl idi en son aldığımda :))))daha çok erken tabii de, %50 ihtimal,ya hamileyim ya hamile değilim....
şu forteli bulsam alıcam...bir hafta kala belli oluyomuş.....ben bi öncekinde,reglime 3 gün kala prediktör almıştım,çıkmıştı valla...
Evet bugün çok bulandı midem...bu ay hamile kalıcam ya,belirti yaratıyorum kendi kendime.......benimki 9 ay çıkararak geçtiği için....
Yupppiiiiii..bana da kalp vermişler..ayrıca papatyaydım,orkide oldum şimdi de nergismişim.....
Kızlar bişey sorucam..bu rahim içine ekilme günü var ya,o gün mide bulantısı falan olur mu..duyanı bilen var mı böyle bişey...
bak sen dedikoduyu da çok severmişizooo anlatırsın bayram sonrası dedikonun tadından yenmez artık
cimcime 1.228 msj yazmış ona kıyak geçmişler galiba
sen kafan rahat git canım yoksa kadın iyilik içinde söylese batar :)))))
vay nergiss kızzz
yok artık sendedaha ekiliyo o an bi bölünsün yerleşsin annesi sende
bak sen dedikoduyu da çok severmişiz
ay kız anlatırım ama inş benim sinirlerimi bozmazlaarr yemek yiyemiyom herşeyim alt üst oluyooo
evet canımm benim 4500 lerde msj sayımgevezeyim azcık
Vay nergiss kızzz
Yok artık sendeDaha ekiliyo o an bi bölünsün yerleşsin annesi sende
Bak sen dedikoduyu da çok severmişiz
Ay kız anlatırım ama inş benim sinirlerimi bozmazlaarr yemek yiyemiyom herşeyim alt üst oluyooo
sen kafan rahat git canım yoksa kadın iyilik içinde söylese batar :)))))
6.114 tane mj yazmışsınay sen geveze ben noliyimmm 5 kalp var:86:
yaww.ne çok güldürdüm seni...benim de gülemem geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?