Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Evet bugün çok bulandı midem...bu ay hamile kalıcam ya,belirti yaratıyorum kendi kendime.......benimki 9 ay çıkararak geçtiği için....

ben duymadım canım bulantılar 5.haftada başlıyo genelde kişiye göre değişir tabi ama ekilme günü olmaz kanımca :)))

hayırdır midenmi bulanıyo yoksam :)))

:)))) canım kalpler mesaj sayına göre artıyo yanlış bilmiyosam ilk 500 de bir kalp sonra her 1000 mesajdan sonra diye devam ediyo :13:

nasıl yani sen burda 4000-5000 tane mesaj mı yazmışsın..bak cimcime de 4000 mi yazmış 3000 mi ....vaaayyyy....

Evet bugün çok bulandı midem...bu ay hamile kalıcam ya,belirti yaratıyorum kendi kendime.......benimki 9 ay çıkararak geçtiği için....

Yupppiiiiii..bana da kalp vermişler..ayrıca papatyaydım,orkide oldum şimdi de nergismişim.....

vay nergiss kızzz

Kızlar bişey sorucam..bu rahim içine ekilme günü var ya,o gün mide bulantısı falan olur mu..duyanı bilen var mı böyle bişey...

yok artık sende daha ekiliyo o an bi bölünsün yerleşsin annesi sende

ooo anlatırsın bayram sonrası dedikonun tadından yenmez artık
bak sen dedikoduyu da çok severmişiz
ay kız anlatırım ama inş benim sinirlerimi bozmazlaarr yemek yiyemiyom herşeyim alt üst oluyooo

sen kafan rahat git canım yoksa kadın iyilik içinde söylese batar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…