Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yok ben gezeve değilim kesin 2008 den bu gune çok normal yazmışım :)))

Giriş tarihi: 30-07-2008

valla bikez batırdılar mı bi daha bitiyo işte...herşey batıyo...sonra da saf ayağına yatıyolar,ben öyle demek istememiştim diye....

aynen cnm ay bizim ne güzeldi aramız ama bozuldu
kızına düşkün kızıyla ilgili bişey oldumu kımseyi görmüyo kadın sanki tek kız onda var
bende tek kzıımmmm

aynen cnm ay bizim ne güzeldi aramız ama bozuldu
kızına düşkün kızıyla ilgili bişey oldumu kımseyi görmüyo kadın sanki tek kız onda var
bende tek kzıımmmm
eeee busecim kimse kendi kızı gibi olmuyo canım hayat böyle sende kendi annenin yerine koyamazsın ö yüzde evli evinde köylü köyünde anacım (yazdım ama alakalı oldumu bende bilmiyorum)

cimcime 1.228 msj yazmış ona kıyak geçmişler galiba

galibaaaaa.......

ayy benimi takip ediyonuz ya :))))))

yok canım benim için erken daha beklemek istiyorum

aman burda eşimde aradı ben de aradım kimsede yok..sanki köyde yaşıyoruz...nihaaalll alalım mı,sen de al...

bendemi alsamki acaba yada ben normal idrar testimi alsam acaba artıkın 40 gün bitti sayılır yarın 41 kere maşallah olacam valla :))))

ayy benimi takip ediyonuz ya :))))))
EVETTT.Bİ SAKINCASI MI VAR CANIM

bendemi alsamki acaba yada ben normal idrar testimi alsam acaba artıkın 40 gün bitti sayılır yarın 41 kere maşallah olacam valla :))))
AL ,AL,AL,AL.......

buse geveze ben değilim
HEPİNİZ GEVEZESİNİZ İŞTE

:18: :18: valla batardık resmen yaşasın bedava k.k

neymiş o 25 tl olan çabuk söleyin çatlarım ben meraktançıkıcam şimdi bi bakayım dedim de.

gebelik testi canım erkenden haber veren test yani ilişkiden 7 gün sonra bile çıkıyomuş

oooooo muhabbet almış uğramış ama bu konuda en dertli benim bir anlatsam dağlar bile ağlar halime

anlaty anacım sende rahatlarsın :))

allah allah nerden çıktı şimdi için rahat edicekse normal test al sabah ilk idrarda bak 25 tl verme boşa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…