kızlar size bir haberim var anlatmıştım kardeşimin 7 yaşında ve 10 aylık iki kızı var günü geçmiş abla ben ne yapacam diyo hani korunuyorlar ama allahın işi işte bende test yap dedim cesaret edemiyorum dedi amannnn ne olursa olsun süper olacak dedim ama ben hamile olamam dedi olsam günüm geçmeden mide bulantım olurdu diyo bende güldüm 3 de alılştı miden diye çünkü iki hamileliğinde de hep aşerdi hastanede yattı güzel bir bayram hediyesi olacak inşallah
saol canım. ay keşke almanyada olsam orda en azından türk var. burda hiç yok. ama allaha şükür artık konuşabileceğim bişi var valla her gün bol bol konuşuyorum onunla
yanında eşinden başka ailenden kimse yokmu canım. yaaaaaaaa bir başına taaaa oralarda zor walla. neyse biz burdan sana yarenlik ederiz. sende kendini oralarda yanlız hissetmezsin
fatoooooooooooooo istekli kadınımda koca nerde alalh aşkına rahşbe gibi hayat yaşıyorum nasıl çocuğum olacak benim ama artık inşallhh bundan sonrasıı iyi olur yoksa vallahii kökten atacağım kocayıı eşim istekli yanii her fırsatı değerlendirirde ama fırsat olursa sen anla artık amannnnn fatooo spermlerle alaklı uygulayacağım ona çünkü ben onun spremlerinden şüpheliyim hahhahahhahahhahhhahha
canım ben 250 gram aldım. 1-2 kilo tam hatırlamıyoreum suyla 45 dakika kaynattım. sonra çemberle süzdüm. şişeye koydum. ondan her sabah balla karıştırıp içirdim. çok acı çünkü. bir kaç gün bi değişiklik olmadı. sonra bir ikiğ gün içemedi. kendini öok yorgun hissettiğini söyledi. ağrılarını aldığını söyledi artık kendi istemeye başladı. yılbaşında türkiyeye gidince alacak yine. artık kendisi istiyor çok iyi hissediyormuş onu içince. kürünü aktar daha iyi anlatır. bizimki pek bişi anlatmadı bende internetten bakıp yapmıştım.
:26::26:rabbim bizede verecek ama bende duygulanıyorum hamile haberlerine seviniyorumm sanki onlarla bizde bir adım yaklaştık hiisine kapılıyor ve duygusalalşıyorumm
canım benimmmmmmmmmm evet konuşacağın tatalı bir meleğin var benim kızkardeş kendini yetiştirdi sürekli okula giti almanacası oldukça güzel o zaten antalyadan gitme olduğu için hiç sorun yaşamadıı ingilizcesi gayet iyiydii ama ne olursa olsun elin yeri işte yalnzılık zor:26::26:
benimde ingilizcem iyi onla idare ederim diye düşünüyordum başlarda.. ama burda kimse bilmiyor ingilizce ufak tefek şeyler biliyorum derdimi anlatabiliyorum. bir ara çalışmıştım burda ozaman bayağı anlıyordum. sonra 6ay türkiyede kaldım. unuttum herşeyi.
istek konusunda bizim topik süper habire donlar ortalıkta geziyor aman nazar değmesin maşallah bize:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ayyyyy kıyamam sana ya olsun canım zamanla herşeyi öğrenirsin sonra sahipsizlerin sahibi alllah herşeyi güzel atlatacaksın sonra bizde burada sana destek oluruz
saol canım. salı günüde televizyonum gelecek inşallah. hamileik işede yarıyor eşim dört dönüyor etrafımda valla
canım ya evet erkeklerde bu özellk mevcut sende tadını çıkart :))) harika b u
kızlar size bir haberim var anlatmıştım kardeşimin 7 yaşında ve 10 aylık iki kızı var günü geçmiş abla ben ne yapacam diyo hani korunuyorlar ama allahın işi işte bende test yap dedim cesaret edemiyorum dedi amannnn ne olursa olsun süper olacak dedim ama ben hamile olamam dedi olsam günüm geçmeden mide bulantım olurdu diyo bende güldüm 3 de alılştı miden diye çünkü iki hamileliğinde de hep aşerdi hastanede yattı güzel bir bayram hediyesi olacak inşallah
saol canım. ay keşke almanyada olsam orda en azından türk var. burda hiç yok. ama allaha şükür artık konuşabileceğim bişi var valla her gün bol bol konuşuyorum onunla
fatoooooooooooooo istekli kadınımda koca nerde alalh aşkına rahşbe gibi hayat yaşıyorum nasıl çocuğum olacak benim ama artık inşallhh bundan sonrasıı iyi olur yoksa vallahii kökten atacağım kocayıı eşim istekli yanii her fırsatı değerlendirirde ama fırsat olursa sen anla artık amannnnn fatooo spermlerle alaklı uygulayacağım ona çünkü ben onun spremlerinden şüpheliyim hahhahahhahahhahhhahha
darısıı bizim başımıza söyle dua etsin bize aman ben hamile kalayımda istersen hergün midem bulansın sorun değil
yok sadece eşim var. şimdi bitane bayan işe girmiş eşimin yanında türkçe biliyormuş biraz. duyunca altadım hemen gittim tanıştımç onu elimde tutmaya çalışıyorum. eşim bide seyehatlere gidiyor arada günlük konuşmayı unutucam nerdeyse. o derece oluyorum burda.
istek konusunda bizim topik süper habire donlar ortalıkta geziyor aman nazar değmesin maşallah bize:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
valla çok güzel yaa her konudan mutluyum. yemek yapıyor kafvaltı hazırlıyor. mutfağa giremiyorum bulantıdan. yatağı yapıyor. bende keyifleniyorum
aaaaaaaaaaaa ne güzel. Bayram hediyesine bak sen süpeeeeeeeeeeeeeeeer
eşinin işi sebebiylemi ordasınız
kız adamın spermlerinde sorun olmayabilir. bir gelse yanına belki sorun morun kalmaycak ama küt diye hamile kalacaksın
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bencede onu sıkı tut. türkiyeden neresindensin
öyle walla
ayyyyy bu karı milleti varya çok fenayız .)))))))))))))))) evet tadını çıkart ya keyfini sürrr
fatoooooooooooooooooooo inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşalhhhhhhhhhhhhhhhh canımmm artık beklemeketnde bıktım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimzi arkası arkasına kalırızzzzz
valla çok güzel yaa her konudan mutluyum. yemek yapıyor kafvaltı hazırlıyor. mutfağa giremiyorum bulantıdan. yatağı yapıyor. bende keyifleniyorum
aaaaaaaaaaaa ne güzel. Bayram hediyesine bak sen süpeeeeeeeeeeeeeeeer
eşinin işi sebebiylemi ordasınız
kız adamın spermlerinde sorun olmayabilir. bir gelse yanına belki sorun morun kalmaycak ama küt diye hamile kalacaksın
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bencede onu sıkı tut. türkiyeden neresindensin
öyle walla
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ohhhhhhhhhhhhh sende tadını çıkar az bir şeymi hamilesin tabiki. ben bir hamile kalsam varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?