ebushhh, fatosozel+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi slm kızlar ekran açık ama diğer bilgisayarda çalışıyorum.yeni gelen arkadaş ebushhh hoşgeldin canım vede hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.dua etmez miyim serpilim inan herzaman ediyorum.en yakın zamanda sizlerde hamile kalacaksınız inşallah sağlıkla alacaksınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hatta son aylarınızda benim gibi koca göbekten sıkılacaksınız geceleri otuz defa kalkacaksınız oranıza buranıza kramp girecek elleriniz uyuşacak:))))ayyyyyyyyyyyyy buğün ne kadar pozitifim
ebushhh, fatosozel+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi slm kızlar ekran açık ama diğer bilgisayarda çalışıyorum.yeni gelen arkadaş ebushhh hoşgeldin canım vede hamileliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.dua etmez miyim serpilim inan herzaman ediyorum.en yakın zamanda sizlerde hamile kalacaksınız inşallah sağlıkla alacaksınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hatta son aylarınızda benim gibi koca göbekten sıkılacaksınız geceleri otuz defa kalkacaksınız oranıza buranıza kramp girecek elleriniz uyuşacak:))))ayyyyyyyyyyyyy buğün ne kadar pozitifim
aminnnnnnnnnnnnnnn sen bir hamile kalda
evet eşimin işi sebebiyle burdayız. Eşim ankaralı ailesi orda benim istanbul. Ben tanıştığımdada burdaydı zaten. Ben üniversiten mezun oldum evlendim. Direk buraya geldim. çalışmaya başladım 4 ay çalıştım bi firmada. Sonra eşimin annesi rahatsızlandı ben ona bakmaya gittim türkiyeye 6 ay baktım iyileşince geldim yine buraya.
sen daha kocanda takılı kaldın herhaldePozitifliğin ondandır
cümlemiz inşallah serpilim hepimiz inşallah
aaaaaaaa kız benim eşimde ankaralı yenidoğanlı seninki nerden
benimki köylerinden doğankaya şereflikoçhisara bağlı ama yenimahllede çok akraba var.
slm arkadaşlar nasılsınız
şereflikoçhisar ankarayamı bağlıymışhiç bilmiyordum. ben malatyalıyım. istanbulda eyüpte oturuyorum sen istanbulda nerdeydin. kız az sonra senle akraba çıkıcaz.
serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil kız ne kadar çok kocamın hemşerisi geliyor ama daha bir tane malatyalı gelmedi
iyiyim canım sen nasılsın
fatoooooooooooooo istekli kadınımda koca nerde alalh aşkına rahşbe gibi hayat yaşıyorum nasıl çocuğum olacak benim ama artık inşallhh bundan sonrasıı iyi olur yoksa vallahii kökten atacağım kocayıı eşim istekli yanii her fırsatı değerlendirirde ama fırsat olursa sen anla artık amannnnn fatooo spermlerle alaklı uygulayacağım ona çünkü ben onun spremlerinden şüpheliyim hahhahahhahahhahhhahha
şereflikoçhisar ankarayamı bağlıymışhiç bilmiyordum. ben malatyalıyım. istanbulda eyüpte oturuyorum sen istanbulda nerdeydin. kız az sonra senle akraba çıkıcaz.
serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil kız ne kadar çok kocamın hemşerisi geliyor ama daha bir tane malatyalı gelmedi
ana durun durun kim şereflikoçhisarlı çabuk söleyin hemmennn
ana durun durun kim şereflikoçhisarlı çabuk söleyin hemmennn
aaaaaaaaaaaaa seçilde gelmiş kız sendemi oralıydın. Topiğe yeni bir arkadaşımız geldi onun kocası şereflikoçhisarlıymış. Aman ne de uzun ismi var yaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa seçilde gelmiş kız sendemi oralıydın. topiğe yeni bir arkadaşımız geldi onun kocası şereflikoçhisarlıymış. aman ne de uzun ismi var yaaaaaaaaaaa
evettttt evetttttt
ahsen , serpil niye sustunuz kız
koçhisarın neresindensin sen
evettttt evetttttt
koçhisarın neresindensin sen
bir tande malatyalı gelsin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?