Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben çıkıyorum kocacım bugün öğlene kadar çalışıyo.gelir birazdan bi çay koyayım ona yazıkkkhayırlı bayramlar şimdiden hepinize arefe günü çalışacak olanlarla görüşürüz artıkın

fatoş gene elin de sopa dolanıyosun ortada haaAllah'tan oklava iconu kalkmış bunla idare et artık

dedimya oklavayı kaldırmışlar onu çok seviyordum ama buda güzel

görüşürüz tatlım ben yokum bayramdan sonra görüşürüz artık. duaların listesine baktınmı seçillllllllllllllllllllllll

ebushhh

hiç belirtin oldumu yani hiisettinmi hiç hamillelğini?

gögüslerim çok şişti çok acıyordu. karnımın altı şiti biraz ama karnım şişmedi. adet gününme yaklaşınca çok şişerdi karnım ama bu sefer şişmedi. adetime 3 gün varken kasığımda bi ağrı oldu 1 gün sürdü. sonra mide bulantım başladı. test yapacaktım ama korktun üzülüyorum sonra negatif çıkınca. adetim 1 gün gecikti dayanamadım ertesi günü test yaptım 3 tane yaptım pozitif çıktı. sonra doktora gittik 4-5 haftalık dedi. daha azdır büyük ihtimal çünkü 4 hafta önce adet görmüştüm

canım benim demekkii ilk belirtiyi göğüsler veriyor biizm arkadşlardada ilk belirti göğüs şişkinliğdi benimde her ay elim göğüserimde gezer durur ama her ay fooossss :78:

amannn maşallahBENDE BUNLARI YAŞAMAK İSTİYORUM GÜNÜM GEÇSİN NERDE BENİMKİLER YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ 3 GÜN KALA GELİYORLAR GICIK KIRMIZILAR

canım benim demekkii ilk belirtiyi göğüsler veriyor biizm arkadşlardada ilk belirti göğüs şişkinliğdi benimde her ay elim göğüserimde gezer durur ama her ay fooossss :78:

evet çürük gibi acıyor gögüsler adet şişkinliğinden farklı. allah herkese nasip etsin geçen günlerde burada bir topicte dua ediyordum allah banada nasip etsin diye meğersem bizim melek içimdeymiş haberim yok

canım ya ne güzel bizde her cuma dua ederiz hepimiz herhafta sureler okuruz ve her cuma duamız vardır şükür dularımızla hamile kalan arkadşlarımız oldu sıra bizde inşallhh tabiii hakkımızdan hayırlısını versin rabbimmm:81: sanada sağ salim doğumları nasip etsin 9 ayın bal börek geçere inşallhhh

ne güzel demekki bizde doğru yolda ilerliyoruz biz burda hiç umudumuzu kaybetmedik kaybetmeyizde her ay yıkılsakta olsun yeni bir ayda yeni umutlar buluruz

ben bu topikle tanışmadan önce çok daha yıkılıyordum her ay ama sağolsun arkadaşlar sayesinde hera y daha bir sıkı sarılır oldum umuda

allah hepsinden binlerce kez razı olsun allahım onları darda koymasın benden önce onlara anneliği yaşatsın inşallah

amin inşallah inşallah dualarınız kabul olur bende dua edeceğim sizlere. allah kabul etsin

canım duygulandım nedense bugün duygusalım canım evet bende her ay sen gibi oluyordum ağır tranmva modunda geçiyordu burda sizlerle çok rahatım ve sıkı sıkı yaşma sarılıyorum iyiki varsınzı hepinizden ve hepimizden Allah razı olsun bu dönemler zor dönemler ve biz berabarece atlatıyoruz daha sakin ve daha huzurlu

kızlar kızlar yüreğim sızlar...........işimin büyük bölümünü hallttim şükür.kardeşimle çıkıp dolaşacağız biraz.sıkıldım burda tek başıma.
pazartesi işe geleceğim tekrar...
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum
herkeze iyiiiiiiii bayramlar
öpüyorum

kızlar kaçıyorum hepinizi çoooooooooooooooook öpüyorum hayırlı bayramlar diliyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun

merhaba canlarım uzun bir aradan sonra tekrar döndüm.hepinizi çok özledim.bomba gibi döndüm.çok şükür çok iyiyim.artık bebek fikrini kafamdan çıkardım..yani Allah ne zaman nasip ederse düşüncesine inandım ve beynimede bunu yerleştirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…