Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya aslın da en son ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.zaten köyde fazla kimse kalmadı hepsi merkezdeler bi tek amcamın biri kaldı köyde.çavuş köyü diyolar bizim köye.kocanın köyü neresi

bi kerem sen artık gaziosmanpaşalısııııııııııııııııııııın

ya aslın da en son ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.zaten köyde fazla kimse kalmadı hepsi merkezdeler bi tek amcamın biri kaldı köyde.çavuş köyü diyolar bizim köye.kocanın köyü neresi

doğankaya köyü ordaki köylerde fazla kimse yok eşimin köyüde tam virane bi köy çok az kişi var bakkal bile yok köyde eskiden varmış kuluya gidiyor millet yiyecek almak için telefonda çekmiyor. ben pek gidemiyorum ama alerjim var kalamıyorum köyde

xayşex canımmmmmmmmmmmmmmmmmm oyyy oyyy kimler gelmiş kimler nasılsın kzuu bana iyi olduğunu söyle güçlü olduğunu söyle

evetttttttttttttttttttttttttttttt birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz

şimdi ebrarımız olsa derdiki : elhamdülillah hepimiz zaten din kardeşiyiz. ebraaaaaaaaaaaar kulakların çınlasın kadife sesli güzel yürekli dostum kazasız belasız gidip gelin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…