ya aslın da en son ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.zaten köyde fazla kimse kalmadı hepsi merkezdeler bi tek amcamın biri kaldı köyde.çavuş köyü diyolar bizim köye.kocanın köyü neresi
ya aslın da en son ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.zaten köyde fazla kimse kalmadı hepsi merkezdeler bi tek amcamın biri kaldı köyde.çavuş köyü diyolar bizim köye.kocanın köyü neresi
bir tande malatyalı gelsin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
çok şükür
saat geçsede eve gitsem diye bekliyorum
evde de dağ gibi temizlik beni bekliyor
bir tande malatyalı gelsin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
hepimiz türküzhepimiz akraba sayılırız boş verrrr
kız ben erzurumluyum farzettki malatyalıyım
wen harrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin ana ankarılar sardı burayıı
şekerlebelbi tatlım ne haber nasılsın ayy bir türlü yazamadımmm
hepimiz türküzhepimiz akraba sayılırız boş verrrr
evet kesinlikle öyle ben zonguldak doğumluyum annem trabzonlu babam sinoplu eşim antalya manavgatlı daha ne hepsi türk atadan akrabayız hepimiz en önemlisi bu topikte dostuz
kız sizde amma karışıkmışsınız ha. senin çocuğunun soy ağacını açıklamasını düşünemiyorum
evetttttttttttttttttttttttttttttt birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz
wen harrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin ana ankarılar sardı burayıı
şekerlebelbi tatlım ne haber nasılsın ayy bir türlü yazamadımmm
kız sizde amma karışıkmışsınız ha. senin çocuğunun soy ağacını açıklamasını düşünemiyorum
evet kesinlikle öyle ben zonguldak doğumluyum annem trabzonlu babam sinoplu eşim antalya manavgatlı daha ne hepsi türk atadan akrabayız hepimiz en önemlisi bu topikte dostuz
ay sarsın sarsın.burda yani oturduğum yerde bi tane bile yok
kız ben varım ya
şimdi ebrarımız olsa derdiki : elhamdülillah hepimiz zaten din kardeşiyiz. ebraaaaaaaaaaaar kulakların çınlasın kadife sesli güzel yürekli dostum kazasız belasız gidip gelin inşallah
bende aynı şeyi söylicektim saymaya kalksa çocuk bitmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?