Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yumurta toplandıktan sonra transfer işlemi kaçıncı günde yapılıyor

canım embiryonun durumuna göre değişiyor 2. günden 5. güne akadar transfer yapılır
ama eğer durumu iyiyse 5. gün tyransferinin tutunma şansı biraz daha yüksektir

Günaydın hatunlar ne çok şey yazmışsınız allahım serengl arkadaşımızın yardımcısı olsun şöyle sağlıklısından 5 tane tutsunda içi rahat olsun

o bebek ne güzel kardeşimin kızı var 1 yaşında böyle tombiş 12 kilo tosunum laptopu görünce tete diyormuş açınca msnde tete diye bağırıyo yer onu teyzesi dün gece çok güzeldi bilseniz miraçla melisi eşimle aramıza aldık onların kokusunu içimize çekte çeke uyuduk sıcacık biraz sıkıştık ama olsun malum miraç 9 yaşında melis daha 1,5 yaşında ama ne güzel bir duygu heleki kendi çocugunu düşünemiyorum şimdi onlara kahvaltı hazırlıyorum akşama kardeşim eşi kuzucuklarım kayınvalidesi kayınpederi görümcesi gelecek çaya ağır misafirlerim var pek takılamaya bilirim

allahım sen büyüksün sen istediğine istediğini verirsin dindir acımızı doldur yuvalarımızı amin

canım benim inşallhh en kısa zamanda rabbim yüüznü güldürsün

kızlar seren aradı şimdi yumurtalarını aldılar dua edelim kızlar sağlıklı döllensinler inş... narkoz ve yol yorgunluğu halszide sadece selamı var herkese hakkında hayırlısı olsun inş....

herkese selamlar....ben 2 şubatta adet oldum aşılamam tutmadı...bende çok üzüldüm hiç bukadar takmamıştım nedense busefer çok üzüldüm onun içinde buralara girip yazmak içimden gelmedi...neyseki moralim düzeldi...dün dr gittim tedaviye yeniden başlamak için ama buseferde kist olmuş 1 ay daha ertelendi herşeyin hayırlısı.... neyse şimdi ben çıkıyorum alışverişe herkese iyi haftasonları

canım üzülme herşeyin hayırlısı allahtan en kısa zamanda gelecek inş. bu sıpacıklar....

canım geçmiş olsun
ama ara vermen iyidir rahim vede pskolojik olarak kendini hazırlarsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
güzel şeyler olur

kızlar seren aradı şimdi yumurtalarını aldılar dua edelim kızlar sağlıklı döllensinler inş... narkoz ve yol yorgunluğu halszide sadece selamı var herkese hakkında hayırlısı olsun inş....

rabbim yar ve yardımcısı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kimsecikler kalmamış.herkes hafta sonu iznine çıkmış bile.ben dün yoktum misafirim vardı.bugün de sabah kahvaltıdaydım anca giriyorum.bu sabah ateşim düştü büyük ihtimalle de yarına adet olurum.kısmet artık bu ay da olmadı.ALLAH biliyo hakkımızda ki en hayırlı zamanı bize düşen hız kesmeden çalışma yapmak ve dua etmek.serenin de yumurtaları toplanmış sanırım dilerim ALLAH yüzünü güldürsün hakkın da hayırlısını versin inş

canım benim herşeyin hayırlısı bitanem reglde olsan napalım daha 2. ayın durmak yok yola devam rabbim hakkımızda hayrılısını versin inş....

evet serenin yumurtalara alındı canım dua edelim onun için inş. sağlıklı döllenirler...

canım üüzlme senin moralini bozack herşeyden uzak dur burası geriyorsa bile buradanda uzak dur sağlığın önmeli canım bu sefer çokmu yıkıldın seni anlaybiliyorumm biraz dinlen hem kafa olarak hem bedenen sonrasıı yine ola devam

canım sabah kulkalrını çınatıkk demek ateşin düştü sağlık olsun zaten ilk denmen inşallhh ikincinde tutururz ya seçil baş ağrıısndan ölücem ben ya bu nedir anlamdım giitii ((

kızlar günaydın

sün serenle görüştük eşiyle boğaz turu yapmışlar 14 yumurta toplanmış ve döllenmeler gerçekleşmiş kanamsı biraz var serenin oda geçer progestan vermişler vaginadan kullanılan hepinize selamı var .))))

cimcimeme serengl için okuduğum 41 yasin tamam duasını kendimce yaptım canım hepimize dua etim rabbim kabul etsin öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öğlene kadar olamayabilirim ballrımm mucuxxxxxxxxxxxx

kızlar birde şunu aktarayım size

kızkardeşim araştırmayı sever biraz ilime bilime meraklıdır bugün kontrolu var canım dr sürekli soru soran bir hatun
şimdi kızkardeşim arakdşının gebelk kontrolü iç,in dr giitiğindegewbeliğini öğrendi ve şok oluştu bu kaadar erken olamaz demişti ona dr u anlatmış yumurtlamyı biz hep 14 gün muhabetine takılmışız dr u şöyle anlatmış
siz adet olunca zaten geriden gelen yumurtalar gelişiyuor adet dönmeinizde atılan sağlıksız yumurtanın hemen akabinde oluşan yumurtalrınız oluyor zaten adetiniz bitinceye kadarda o gelişimini sürdürüyor adetten sonraki ilk hafta ki ilşkilerde hamile kalma olsalığınız daha yüksek 14 lü takvime fazla riayet etmeyin demiş ve gerçekten kızkardeşim adetinin bitiminden sonraki hafta içinde ki çalışmlarından hamile kaldı sonrası eşiyle birlikte olmamış erkek kardeşimin olayından etkilenip o ay hiç olmamış yani adetten hemen sonra hamile kalmış oda biz gibi 14 gün muhabetiyle 5 ay denemişti 5 ayda gebeliği elde edememişti buda aklımızn bir köşesinde olsun haaa dr şunu demiş adet düzeninzi değişmez yani gününde adet olursunuz yumurtlamdan sonraki 14 gün çok geçerli bir takvim değil demiş o şimdi 9 haftalık hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…