yumurta toplandıktan sonra transfer işlemi kaçıncı günde yapılıyor
inşallah allahım versin fatoşum
sana bana hepimize
yumurta toplandıktan sonra transfer işlemi kaçıncı günde yapılıyor
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sonsuz hazinesinden
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Günaydın hatunlar ne çok şey yazmışsınız allahım serengl arkadaşımızın yardımcısı olsun şöyle sağlıklısından 5 tane tutsunda içi rahat olsun
o bebek ne güzel kardeşimin kızı var 1 yaşında böyle tombiş 12 kilo tosunum laptopu görünce tete diyormuş açınca msnde tete diye bağırıyo yer onu teyzesi dün gece çok güzeldi bilseniz miraçla melisi eşimle aramıza aldık onların kokusunu içimize çekte çeke uyuduk sıcacık biraz sıkıştık ama olsun malum miraç 9 yaşında melis daha 1,5 yaşında ama ne güzel bir duygu heleki kendi çocugunu düşünemiyorum şimdi onlara kahvaltı hazırlıyorum akşama kardeşim eşi kuzucuklarım kayınvalidesi kayınpederi görümcesi gelecek çaya ağır misafirlerim var pek takılamaya bilirim
allahım sen büyüksün sen istediğine istediğini verirsin dindir acımızı doldur yuvalarımızı amin
herkese selamlar....ben 2 şubatta adet oldum aşılamam tutmadı...bende çok üzüldüm hiç bukadar takmamıştım nedense busefer çok üzüldüm onun içinde buralara girip yazmak içimden gelmedi...neyseki moralim düzeldi...dün dr gittim tedaviye yeniden başlamak için ama buseferde kist olmuş 1 ay daha ertelendi herşeyin hayırlısı.... neyse şimdi ben çıkıyorum alışverişe herkese iyi haftasonları
herkese selamlar....ben 2 şubatta adet oldum aşılamam tutmadı...bende çok üzüldüm hiç bukadar takmamıştım nedense busefer çok üzüldüm onun içinde buralara girip yazmak içimden gelmedi...neyseki moralim düzeldi...dün dr gittim tedaviye yeniden başlamak için ama buseferde kist olmuş 1 ay daha ertelendi herşeyin hayırlısı.... neyse şimdi ben çıkıyorum alışverişe herkese iyi haftasonları
kızlar seren aradı şimdi yumurtalarını aldılar dua edelim kızlar sağlıklı döllensinler inş... narkoz ve yol yorgunluğu halszide sadece selamı var herkese hakkında hayırlısı olsun inş....
kimsecikler kalmamış.herkes hafta sonu iznine çıkmış bile.ben dün yoktum misafirim vardı.bugün de sabah kahvaltıdaydım anca giriyorum.bu sabah ateşim düştü büyük ihtimalle de yarına adet olurum.kısmet artık bu ay da olmadı.ALLAH biliyo hakkımızda ki en hayırlı zamanı bize düşen hız kesmeden çalışma yapmak ve dua etmek.serenin de yumurtaları toplanmış sanırım dilerim ALLAH yüzünü güldürsün hakkın da hayırlısını versin inş
kimsecikler kalmamış.herkes hafta sonu iznine çıkmış bile.ben dün yoktum misafirim vardı.bugün de sabah kahvaltıdaydım anca giriyorum.bu sabah ateşim düştü büyük ihtimalle de yarına adet olurum.kısmet artık bu ay da olmadı.ALLAH biliyo hakkımızda ki en hayırlı zamanı bize düşen hız kesmeden çalışma yapmak ve dua etmek.serenin de yumurtaları toplanmış sanırım dilerim ALLAH yüzünü güldürsün hakkın da hayırlısını versin inş
kızlar seren aradı şimdi yumurtalarını aldılar dua edelim kızlar sağlıklı döllensinler inş... narkoz ve yol yorgunluğu halszide sadece selamı var herkese hakkında hayırlısı olsun inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?