- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
allah kabul etsin bitanem allah razı olsunkızlar günaydın
sün serenle görüştük eşiyle boğaz turu yapmışlar 14 yumurta toplanmış ve döllenmeler gerçekleşmiş kanamsı biraz var serenin oda geçer progestan vermişler vaginadan kullanılan hepinize selamı var .))))
evet
cimcimeme serengl için okuduğum 41 yasin tamam duasını kendimce yaptım canım hepimize dua etim rabbim kabul etsin öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öğlene kadar olamayabilirim ballrımm mucuxxxxxxxxxxxx
kızlar birde şunu aktarayım size
kızkardeşim araştırmayı sever biraz ilime bilime meraklıdır bugün kontrolu var canım dr sürekli soru soran bir hatun
şimdi kızkardeşim arakdşının gebelk kontrolü iç,in dr giitiğindegewbeliğini öğrendi ve şok oluştu bu kaadar erken olamaz demişti ona dr u anlatmış yumurtlamyı biz hep 14 gün muhabetine takılmışız dr u şöyle anlatmış
siz adet olunca zaten geriden gelen yumurtalar gelişiyuor adet dönmeinizde atılan sağlıksız yumurtanın hemen akabinde oluşan yumurtalrınız oluyor zaten adetiniz bitinceye kadarda o gelişimini sürdürüyor adetten sonraki ilk hafta ki ilşkilerde hamile kalma olsalığınız daha yüksek 14 lü takvime fazla riayet etmeyin demiş ve gerçekten kızkardeşim adetinin bitiminden sonraki hafta içinde ki çalışmlarından hamile kaldı sonrası eşiyle birlikte olmamış erkek kardeşimin olayından etkilenip o ay hiç olmamış yani adetten hemen sonra hamile kalmış oda biz gibi 14 gün muhabetiyle 5 ay denemişti 5 ayda gebeliği elde edememişti buda aklımızn bir köşesinde olsun haaa dr şunu demiş adet düzeninzi değişmez yani gününde adet olursunuz yumurtlamdan sonraki 14 gün çok geçerli bir takvim değil demişo şimdi 9 haftalık hamiş
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrkimsede yokmuş
herkese hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar diliyorum. Rabbim daima yanımızda olsun
günaydın herkese ................
kızlar hepinize günaydın.....
serencim allah tamamına erdirsin inşallah canım.....
cimcime,300 ihlas bitti demiştim......
başka ne okunuyor anlayamadım.....
günaydın canım..bugün kaçıncı günn???
cimcime toplamda 2 kere 6666 ihlas okuyoruz değil mi
41 yasin başaldık canım kandil için canım bide istediğin kadar salavat ve kelimei tevhid çekiyoruz kandil için....
tamam bitanem......herkes mi 41 yasin okuyacak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?