selda bazen sana sinir oluyorum kusura bakmada
aynen beni anlattın bende evimiz var gezelim doyalım gezmeye çocuklu gezmek zor olur diyordum ahhhh ahhhhh neyine lazımdı 30 da evlenecek şimdiki aklım olsa
ayyyyyyyyyyy canımmm kız kendi msn lerimiz hahhahahahhah yani özelinden yazayım ben ekle normal msn biz ona kk msn diyoruz orda akıcıı sohbet ediyoruz hahhahahahhahahhahahahahhahaha
kızlar ben yine bişey sorcam msn den görüşüyorsunuz yaa kk msn mi yoksa hotmailin msn sinden mi anlayamadım... inşş zamanla beni de alırsınız oraya :)))
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özel msn canım yanlız testler var geçilmesi gereken hani malumn erkekmi kadınmı kim inmi cinmi belli değil ya hepimiz telleştik sonrada arkadaş olduk yanı halada devam ediyor
niyemi, bide soruyomusun kardeşin 3 ncü hamıle ne güzel allah bağışlasın sevineceğine ofluyosun
benim kardeşimde 1 yıl geçmeden 2 doğurdu eşi valla ben senin gibi tepki vermedim
bazen kızıyorum sana kusura bakma tepkilerin garippppppppppppppppp
ayyy tuğba bayılıyorum sana :)))))
özel msn canım yanlız testler var geçilmesi gereken hani malumn erkekmi kadınmı kim inmi cinmi belli değil ya hepimiz telleştik sonrada arkadaş olduk yanı halada devam ediyor
niyemi, bide soruyomusun kardeşin 3 ncü hamıle ne güzel allah bağışlasın sevineceğine ofluyosun
benim kardeşimde 1 yıl geçmeden 2 doğurdu eşi valla ben senin gibi tepki vermedim
bazen kızıyorum sana kusura bakma tepkilerin garippppppppppppppppp
kız hiç kızarmıyım öyle mutlu oluyorum ki kardeşim benim herşeyim ama ben bekarken her derdine koşardım ama şimdi elim kolum bağlı ona offfff
ne ya serppil demek biz arka arkaya hamıle kalsak gözünüze batcak burdaaaaaa
canım benim oyyy sen beni merkmı ettin kıyamam bankada işim vardı canım hallettim geldim :80::80::80::80::80:
ne ya serppil demek biz arka arkaya hamıle kalsak gözünüze batcak burdaaaaaa
ne bu şimdi kıskanç olduğumuzumu düşünüyorsun yuhhhh ya
ne bu şimdi kıskanç olduğumuzumu düşünüyorsun yuhhhh ya
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,nhlkpr+,seldayavuzguray,cimcimes53+,fatosozel,tben+,ven_har+,nihalla+,
kızlarr yok ya neyse konuyu kapatlım kmse kimseyi kısknamz biz burda hamile arkadşlara sevinçten ağldık doğuralara dualar ettik bebklerini kaybedenlere üzldük işyerini kapatanlara ağldık yanii dualarla yol aldıkk hadinin güzelliğimizi bozmayalım yeri gelir kavga ederiz yeri gelir dans ederiz bizede bu yakışır ara ara yalnış anlaşılmalr olabilr hepimiz aklı başında insanlrız yazışırkende zaten bunlar dikkat ederiz hadinin bugün güzel bir gcee kapl kırmaylım
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,nhlkpr+,seldayavuzguray,cimcimes53+,fatosozel,tben+,ven_har+,nihalla+,
kızlarr yok ya neyse konuyu kapatlım kmse kimseyi kısknamz biz burda hamile arkadşlara sevinçten ağldık doğuralara dualar ettik bebklerini kaybedenlere üzldük işyerini kapatanlara ağldık yanii dualarla yol aldıkk hadinin güzelliğimizi bozmayalım yeri gelir kavga ederiz yeri gelir dans ederiz bizede bu yakışır ara ara yalnış anlaşılmalr olabilr hepimiz aklı başında insanlrız yazışırkende zaten bunlar dikkat ederiz hadinin bugün güzel bir gcee kapl kırmaylım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?