Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben yine bişey sorcam msn den görüşüyorsunuz yaa kk msn mi yoksa hotmailin msn sinden mi anlayamadım... inşş zamanla beni de alırsınız oraya :)))

özel msn canım yanlız testler var geçilmesi gereken hani malumn erkekmi kadınmı kim inmi cinmi belli değil ya hepimiz telleştik sonrada arkadaş olduk yanı halada devam ediyor
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

niyemi, bide soruyomusun kardeşin 3 ncü hamıle ne güzel allah bağışlasın sevineceğine ofluyosun
benim kardeşimde 1 yıl geçmeden 2 doğurdu eşi valla ben senin gibi tepki vermedim
bazen kızıyorum sana kusura bakma tepkilerin garippppppppppppppppp

ayyy tuğba bayılıyorum sana :)))))

kız hiç kızarmıyım öyle mutlu oluyorum ki kardeşim benim herşeyim ama ben bekarken her derdine koşardım ama şimdi elim kolum bağlı ona offfff

canım benim oyyy sen beni merkmı ettin kıyamam bankada işim vardı canım hallettim geldim :80::80::80::80::80:

canımmm aşağıda adını görmeye o kadar alıştım ki yokluğun beni rahatsız ediyo

selda bazen sana sinir oluyorum kusura bakmada

senin sinirini sevsinler

ne ya serppil demek biz arka arkaya hamıle kalsak gözünüze batcak burdaaaaaa

deme öyle deme öyle üzülür

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,seldayavuzguray,cimcimes53+,fatosozel,tben+,ven_har+,nihalla+,

kızlarr yok ya neyse konuyu kapatlım kmse kimseyi kısknamz biz burda hamile arkadşlara sevinçten ağldık doğuralara dualar ettik bebklerini kaybedenlere üzldük işyerini kapatanlara ağldık yanii dualarla yol aldıkk hadinin güzelliğimizi bozmayalım yeri gelir kavga ederiz yeri gelir dans ederiz bizede bu yakışır ara ara yalnış anlaşılmalr olabilr hepimiz aklı başında insanlrız yazışırkende zaten bunlar dikkat ederiz hadinin bugün güzel bir gcee kapl kırmaylım

neyse hiç hoş değil ama ben bir daha asla ...........................

hepinize iyi akşamlar hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnn

evet o bizdik serpilllllllllllllllllllllll bizzzzz biz gelipte o hamıle off bu hamıle off demedik ağladık güldük sarıldık dertleştik ama takıp ediyorum salakda değilim şu an vardığım bi kanıda değil ok ben burdakileri okuyorum ama beynimde süzgeçten geçiriyorum yani boşa okumuyoruzz burda yazılanları
ay neyse zaten benim için anlamı kalmadı buranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…