Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

35 güzel bi yaş yetercim....daha 2 yıl doğal yoldan deneyebilirsin...
keşke benim de öyle bir şansım olsa,deseler ki, olur olur vakit alır, hiç aclem olmazdı,kendikendine gelsin,hayatın tadını çıkarayım derdim....
bakalım bu ay mecruben doğal deniycem zaten,olmazsa 2011 birmeden bir tüp denerim...tüp raporunda kaç yaşından gün almamış olmak lazım canım biliyo musun

gencim güzelim çıtırım akıllıyım
serpilim...deieiğin gibi sonbahara kadar olmazsa tüp artık,yapacak bişey yok....
eşim de ne istiyorsan olsun dedi....hayılrısı...ianan çok merak ediyorum neler olup biteceğini...

hemşommmmmmmmm
denk gelemedik bi.......
yazdıklarımı okudun di mi.......

ayna ayna söyle bana,
kaç yaşından gün almamaış olmak
lazım tüp raporu için canım........

bu arada aklımda olduğunu unutma, ben uutmadım.........dualarım seninle....

kız sıcakla ne ilgisi var serpil anlayamadım ben

sağol canım amniyosentez yaptırdık haftaya cuma sonucu çıkacak heyecanla onu bekliyoruz

hayatcım o yaşları aşıp 41 inde hamile kalan bir anne adayı olarak söylüyorum. tatlım tekrar anne olmak istiyorsan boşa zaman kaybetme bizler 20 li yaşları çoktan geçtik şansımız yavaş yavaş azalıyor.

dualarım seninle canım

okumammı senin burda olduğunu duyup geldim zaten. hayatım rapor malesef senin için olmuyor. çünkü daha önceden bir kızın var 39 yaşından gün almamış olmak lazım ve daha önce başka evliliklerden yada bu evliliğinden çocuk sahibi olmamış olmak lazımmış. maya tüp bebek merkezine baktınmı canım

sonuçların çok güzel çıkacak allahın izniyle,inanaıyorum.....

rapor için yaş kaç bacım......bi de ben şimdi bağkurlu oldum mecburen...gerçi mecur kalırsam sskya da geçiş yapabilirim......bağkur da karşılıyor mu?????
ay ne çok soru sordum....
bi de benim bi kızım var, ama ilkinden, bu sayılmaz heralde di mi....

offfff...
bu soruların cevaplarını bulmak çok zor geliyooooooooooooooo
..
bana tüp yaparlerken başka ne yapçaklar,
canımı yakçaklar mı, çok vakit alcak mı,
hergün işten izin mi alıcam.......

beni anlıyosun di mi fatoş

tatlım bütün sorularıma cevap vermişisn....
evet 39umumdan maalesef gün almışım...
ben kendimi hep 37 sanıyorum.....dr ye de bugün hatta 37 dedim, rapor çıkarırız dedi....sonra bi hesaplamaya kalktım 38,3 olmuşum.....kızm için şimdiki eşime,vukuatlı nüfus belgesi çıkar demişti, ama zaten yaştan kaybettiğim için, gerek yok hiç.........hani eşimin çocuğu yok, benim de önceki evliliğimden,
sebeb de erkek infertili diye, öyle bişey yapacaktık....

amaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
geçti borum pazarı,
sür atını niğdeye..............
ilginç ama,
i,çimde inanılmaz bir enerji yoğunluğu var,
mutluyum yani,huzurluyum,hayat doluyum.....işte bunu seviyorum.....
allah hiçbirimizin içinden bu yaşama sevincini eksik etmesin.....

slm kızlar
hayat üzülme allah bu güzel günlerde sana da güzel kapılar açsın inşşşşşşşşşşşş

hayırlı cumalar canım ......eşinin durumu nasıl,vitaminlere başladınız mı....
ben bu ay preseedle deniycem...bi de ona bakalım ne olacak

hayır hayatcım vitamin başlamadık
klomene devam ediyor vede keçiboynuzu ve bal-polen arısütü devam bakalım
bayram sonu testten sonra duruma göre başka yollar izleyeceğiz
inş. gerek kalmaz

toplanmışız
slm kıslar cumamız mübarek dualarımız kabul olsun inş.

sen müsait olunca bana çağrı yap ben seni ararım telefonla tüm detayları veririm canım. hergün olmasada 2 günde bir işyerinden izin alman gerekecek.ama bir süre sonra.

senin kızının olması malesef şimdiki eşini bağlar tüp bebek raporu için. çünkü senin çocuğun o eşlerden herhangi birisinin daha önceki evliliklerinden çocuk sahibi olmamış olması gerekmektedir diyor

canını yakma konusunda gelince valla benimki yanmadıysa kimseninki yanmaz merak etme. iğne olmaktan ödüm patlardı. doktorlara hasta olup gittiğimde köpek gibi yalvarırdım lütfen iğne yazmayın diye. ama tüp esnasında iğnelere bir başladım hiç aralıksız hergün tam 4 ay boyunca iğne oldum hemde koşa koşa giderek. korkma canının yanacağı hiç bir şey yok.atrıca allah onun acısınıda sancısınıda alıyor hiiiiiç merak etme sen

dünde havuç suyu içirdim eşime ve bundan sonra devam ederiz herhalde
adamın midesi çarşamba pazarına döndü

hayır hayatcım vitamin başlamadık
klomene devam ediyor vede keçiboynuzu ve bal-polen arısütü devam bakalım
bayram sonu testten sonra duruma göre başka yollar izleyeceğiz
inş. gerek kalmaz

canım inşallah gerek kalmaz ama,
benim eşimin değerlerinde vitaminlerden aonra 2.5 aydır bir gelişme oldu....
morfoloji çok zor düzelirken bizimki%1 den %3 olmuş,
sayı 27 milyon iken 59 milyon olmuş......
ama hareket aynı kalmış.....son test sonuçlarını paylaşırsan sevinirim canım.....

hepimiz için haı8rlısı canım.....

sağol bitanem ....çok çok çok teşekkür ederim....
şimdi ben bu aya çalışmadayım....
ruhsal durumum hazır olduğu an, kasıma kadar bir hamilelik haberi vermezsem hemen tüpe başlıyorum...belki de daha önce, ama seni kesinlikle arayacağım...
tüpe başlasam da başlamasam da canım....
benim doktrum başkentteydi, dolayısıyla,hemen oranın tüp profuna yönlenridiler bizi....biz de tıpış tpış gittik..
netten baktım fiyatına 2500tl diyor....
mayayı da araştıracağım...bi bakalyım fiyatlara, güvenilirliğe....hayırlısı olsun...

leblebi şekerim naber canım
iyilik fatoşum senden nbr

testten sonra sonucu paylaşırım hayatcım
vallahi bilmiyorum
ilaçlarla sonuç elde edemezsek dr.ne diyecek nasıl bir tedavi başlayacak
bayramı bir atlatalım allahın izniyle
ondan sonra rabbim bir yol gösterecektir inş.
olmadı başlarız vitaminlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…