ya keşke arkadaş olarak ekleseydım kızım ben takıntılıyım bir kişi hayatımda eksik olsun daralırım yaaay alemsin gelirse çağırırı buraya kaydirigubbakcemile3
allah kabul etsinnnyasini şerifleri evrendeki evlat hasretiyle yananların hepsi için okuyoruz canım
valla evde pazara çıkmadık bu hafta bide günlük alıyoruz atılmasın diye olmazsa ekşili köfte yapayım ben salata bideEvde ne var tatlım?
Ben akşam yemeğine eşim gelmiyor ama yeşil fasülye yapacağım,bir de semizotu.
Yarın mesaideyim,cumarteside nöbetciyim,yemekler hazır dursun.
Fasülye
Pilav
Cacık olabiler.
Yada patlıcan
Makarna
Salata
Setpil cim inşallah bu güzelliği Allah bizlere yaşatır.
nihalcim alemsin öteki siteye gelirse çağıralım canım tmmya keşke arkadaş olarak ekleseydım kızım ben takıntılıyım bir kişi hayatımda eksik olsun daralırım yaa
sempatiksalakcinni
okumak isteyen arkadaşlar okuyo listeye eklenıyo aynı amaçla okuyo herkez tabi evlat hasreti içinkızlar bu yasinleri nasıl okuyosunuz...genel mi yoksa kişiye özel mi..
bende gunluk alıyorum öle yapıyorum yada buzlukta mutlaka önceden yazırladığım köfte sosladığım tavuk dolma fasulye daha aklıma gelmeyen v.s bulunur hemen mikro dalgada hazır oluyo pazardan meyve ağırlıklı alışveriş yaparım mutlaka akşamları meyve tuketirim çunkuallah kabul etsinnn
valla evde pazara çıkmadık bu hafta bide günlük alıyoruz atılmasın diye olmazsa ekşili köfte yapayım ben salata bide
nihalcim alemsin öteki siteye gelirse çağıralım canım tmm
serpilcim bende günde bir ya da iki kere alan geliyor akıntı.. çok diil amaaylintt sende akıntı ne alamede?
mısra sende varmı...*?
buyrunnnnnnnnnYaaa arkadaşlar buradaki geçmişi okuyamadım, diğer tarafı da bilmiyorum haliyle..Canım Aylincim sağol yeni regl tarihimi eklediğin için:)) Ama meraktan çatlayacağım, diğer topikte ne olmuş bakıp geliyorum hemen..
serpoş bende nasıl oldu biliyo musun, hayıta başladıktan birkaç gün sonra akıntım başladı, dr akıntın olursa kullan diye fitil vermişti, onu kullandım 5 gün, sonra birkaç gün pek olmadı ama daha sonrasında yine başladı ama çok diil.. bu ikinci dönem yumurtlama günlerine raslıyo amaaylint bak kumsladda akıntı olmuş sende oldumu kumsal ya acaba içöimizimi temiliyor ne yapıyor anlamış değilim umarım hayırlı birşeylere yarar bu hayıt gerçi bende yaradı yani bırakmaya niyetli değilim 1,5 ay oldu kulanalı 3 ayda etkisini gösteriyormuş bazı bünyelerde daha çabuk etkisni gösteriyorr
canım ya akıntı olma belirtisi ya yumurtlama dörnemidir (senın geçti dime )aylint acaba hayıt içmizimi temiliyor yoksa hormonlarımız yerinemi getirdi ana anlamış değiilim ama ıslak hisetmemeiz de gebelik belirtisi olabilr gebe kalanlar genelde akıntıları oluyormuş bu soruyu en yakın hamişimiz zeytine sordum ama sayfalardan görmememiş olabilir
aylintt mısra kızlar biz hayıtla hamile kalırsak hiç ama hiç. şaşaırmayın ?
sigara böreği benimde favorim eksik olmaz guclubacismileEkşili köfte hımmm nefis olur,fırında yaparsan patates-domates dilimleride ekle cnm
Ben buzlukta sadece sigara böreği bulundururum,pasta-yemek koymuyorum çünkü ne olursa olsun koku siniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?