hayırlı haberler alırız inşallah canım kafanı içini rahat tut buaralar uzulmesin bebişte :)ayyy yok be mısra şişrmez yalancı hamilelkide yapamz sende bu ay faaliyet var vallhi gör bakk senin hamilelğin yakındır
nihalim evet enfeksiyon olmaz değilmi benim koca imammagillerden eee ben nerden enfeksiyon kaparımki gerçi kadınların bünyesinde genelede oluşuyorda işte içimi rahat tutuyorum birde hayıt proklatin hormonunu düşürüyor bu çok önemli yani müthiş faydalı
kızlar hayırdır ya yemek tariflerine geçmişsiniz. benimde akşam yemeğim yok ama köfte dün bitti. başka tarifi olan varmı bilmiyorumkismile akşam ne yemek yapıcam karar veremedimbende gunluk alıyorum öle yapıyorum yada buzlukta mutlaka önceden yazırladığım köfte sosladığım tavuk dolma fasulye daha aklıma gelmeyen v.s bulunur hemen mikro dalgada hazır oluyo pazardan meyve ağırlıklı alışveriş yaparım mutlaka akşamları meyve tuketirim çunku
slm nihalcim nasılsınaylinttt dostummm slm sempatiksalakcinni
bende gebelik belirtisi olmadığı kesin çünkü bunun için daha çok erken, yeni yumurtladımaylint acaba hayıt içmizimi temiliyor yoksa hormonlarımız yerinemi getirdi ana anlamış değiilim ama ıslak hisetmemeiz de gebelik belirtisi olabilr gebe kalanlar genelde akıntıları oluyormuş bu soruyu en yakın hamişimiz zeytine sordum ama sayfalardan görmememiş olabilir
hayırlısıyla inşallah :)aylintt mısra kızlar biz hayıtla hamile kalırsak hiç ama hiç. şaşaırmayın ?
ben 14 gündür içiyorum, sadece bir kere unuttum :)Olabilir cnm ama bu hayıt beni şişirerek yalancıktan hamiş yapmaya başladı bile :)))))))
Üstüne üstlük hiç düzenli içmiyorum hep unutuyorum
ben cevap vereyim, bir o topik bir bu topik desem akannehirkızlar milleti bir goruyorum bir kayboluyolar fikri olan var mı bilmiyorumkismile
olabilir.. güzelleşmesi iyi de, yağlanması hoşuma gitmedi, parlıyo yüzüm, pudrayla geziyorum artık..zemuszemusSabundandır cnm
cenım ya bir ora bir bura zorrrr valla ben ora bura yetişemem ki :)) tek yerde kalıyorum napayım yaaaben cevap vereyim, bir o topik bir bu topik desem akannehir
lizin deyimiyle sanal spor yapıyoruz
olabilir.. güzelleşmesi iyi de, yağlanması hoşuma gitmedi, parlıyo yüzüm, pudrayla geziyorum artık..zemuszemus
doğrudur, iyi de geldi cildime ama bıraksam mı..aylintt bencede sabundandır
ben iki tarafı da bırakamıyorum :bbo:cenım ya bir ora bir bura zorrrr valla ben ora bura yetişemem ki :)) tek yerde kalıyorum napayım yaaa
hadi kolay gelsin ay keşke camerada olsa kaydirigubbakcemile3Ben mutfağa geçiyorum kızlar,pc yede götüreyim arada yazarım.
Evde ne var tatlım?
Ben akşam yemeğine eşim gelmiyor ama yeşil fasülye yapacağım,bir de semizotu.
Yarın mesaideyim,cumarteside nöbetciyim,yemekler hazır dursun.
Fasülye
Pilav
Cacık olabiler.
Yada patlıcan
Makarna
Salata
Setpil cim inşallah bu güzelliği Allah bizlere yaşatır.
cenım ya bir ora bir bura zorrrr valla ben ora bura yetişemem ki :)) tek yerde kalıyorum napayım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?