Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayyy yok be mısra şişrmez yalancı hamilelkide yapamz sende bu ay faaliyet var vallhi gör bakk senin hamilelğin yakındır

nihalim evet enfeksiyon olmaz değilmi benim koca imammagillerden eee ben nerden enfeksiyon kaparımki gerçi kadınların bünyesinde genelede oluşuyorda işte içimi rahat tutuyorum birde hayıt proklatin hormonunu düşürüyor bu çok önemli yani müthiş faydalı

hayırlı haberler alırız inşallah canım kafanı içini rahat tut buaralar uzulmesin bebişte :)

kızlar hayırdır ya yemek tariflerine geçmişsiniz. benimde akşam yemeğim yok ama köfte dün bitti. başka tarifi olan varmı bilmiyorumkismile akşam ne yemek yapıcam karar veremedim

Fatoşcum sebze pişir cnm ya da tavuk.
Evde ne var söylersen yardımcı olurum

Ben de birazdan mutfağa gidip yemeklerimi ve elmalı turta mı yapacağım.

Son düzenleme:
aylinttt dostummm slm sempatiksalakcinni
slm nihalcim nasılsın
bende gebelik belirtisi olmadığı kesin çünkü bunun için daha çok erken, yeni yumurtladım
aylintt mısra kızlar biz hayıtla hamile kalırsak hiç ama hiç. şaşaırmayın ?
hayırlısıyla inşallah :)
Olabilir cnm ama bu hayıt beni şişirerek yalancıktan hamiş yapmaya başladı bile :)))))))
Üstüne üstlük hiç düzenli içmiyorum hep unutuyorum
ben 14 gündür içiyorum, sadece bir kere unuttum :)
ama benim cildim yağlandı kızlar, ama güzelleşti de.. daha düzgün oldu cildim sanki... ama bu zeytinyağı defne sabunu kullanmaya başlamamdan da olabilir

kızlar milleti bir goruyorum bir kayboluyolar fikri olan var mı bilmiyorumkismile
ben cevap vereyim, bir o topik bir bu topik desem akannehir
lizin deyimiyle sanal spor yapıyoruz
Sabundandır cnm
olabilir.. güzelleşmesi iyi de, yağlanması hoşuma gitmedi, parlıyo yüzüm, pudrayla geziyorum artık..zemuszemus

ben cevap vereyim, bir o topik bir bu topik desem akannehir
lizin deyimiyle sanal spor yapıyoruz

olabilir.. güzelleşmesi iyi de, yağlanması hoşuma gitmedi, parlıyo yüzüm, pudrayla geziyorum artık..zemuszemus
cenım ya bir ora bir bura zorrrr valla ben ora bura yetişemem ki :)) tek yerde kalıyorum napayım yaaa

aylintim canım senin akıntın yumurtlama dönemiyle alaklı olabilr ama hayıtında etkisi muhakak var birde kadınlar yumurtlarken çok güzelleşirlermiş canım sen zaten güzelsin o ayrı birşey benim bu ay bariz farklılığım sol göğüsmde cidiid bir hasasiyet

cenım ya bir ora bir bura zorrrr valla ben ora bura yetişemem ki :)) tek yerde kalıyorum napayım yaaa

kolay gelsin cnm

niahlim :)) canım benim ya bende bazan aşağı mahlle yukarı mahlle geziniyorum güzel birşey bulursam ekliyorum :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…