hadi kolay gelsin ay keşke camerada olsa kaydirigubbakcemile3
Ben mutfağa geçiyorum kızlar,pc yede götüreyim arada yazarım.
Fatoşcum sebze pişir cnm ya da tavuk.
Evde ne var söylersen yardımcı olurum
Ben de birazdan mutfağa gidip yemeklerimi ve elmalı turta mı yapacağım.
kızlar milleti bir goruyorum bir kayboluyolar fikri olan var mı bilmiyorumkismile
ayyy yok be mısra şişrmez yalancı hamilelkide yapamz sende bu ay faaliyet var vallhi gör bakk senin hamilelğin yakındır
nihalim evet enfeksiyon olmaz değilmi benim koca imammagillerden eee ben nerden enfeksiyon kaparımki gerçi kadınların bünyesinde genelede oluşuyorda işte içimi rahat tutuyorum birde hayıt proklatin hormonunu düşürüyor bu çok önemli yani müthiş faydalı
sigara böreği benimde favorim eksik olmaz guclubacismile
doktor dönüşü kısada olsa bir mesaj at haberimiz olsun canım. allah kolalıklar hayırlı haberlerle inşallahyarın dr. gidecem canlarrr
inş. güzel haberlerle gelirim belki işim uzun sürerse
işe gelemeyebilirim merak etmeyin evden girmeye çalışırım kızlar ok
canım bebişe slm hayırlı haberle gel canım inşallahyarın dr. gidecem canlarrr
inş. güzel haberlerle gelirim belki işim uzun sürerse
işe gelemeyebilirim merak etmeyin evden girmeye çalışırım kızlar ok
slm kızlar işlerim yoğun yazılamlara yetişemiyorum serpoş göğüsün koltuğunun altından ağrıyıp ucunu sızlatıyo mu canım
canım bende akıntı oldu ama öyle yumurtlama dönemindeki gibi değildi
şuan bile çok fazla akıntı yok
kızlar ya ilişki sonrasında neler yapıyosunuz mesala sırt üstü ne kadar yatmalı ben ayakalrımı duvara kaldırıyorum v.s sempatiksalakcinni
ya ne bilim hemen kalkmamaya çalışıyorum bide ayaklarımı kaldırıyorum yavrular rahat rahat yerine gitsin diyeniha belimize kupa yaptık yakı yaptık anam daha neler yapamdıkkii .)))) ama gel gör kii her ay fooss çıktıkk
aaaaaaa bak zeytinyağlı yaprak sarmada üzerime tanımam. biraz şekli bozuk çıkabiliyor ama oda yaprağın azizliğinden. fakat içi dehşet güzel olur yaprak sarmamınaman kızlar eşimde bana yaparak sarmayı öğren diye tlf açtıı galiba canı çekiyor kocişimin bende olur öğrenirim dedim ne marifetli karısıı var aman alalhımm :)))))))))))))))))))))))))))))
fatözelimm ben ikindi bir kılayım anam heee vallaha boşa kürek çekmeyelim birde kırmıızlar gelince büyük yıkım olmasın
ben hepsini denedim canlarım hiç biri bir işe yaramadı. yastık, ayakları havaya kaldırmak filan gibi. hatta bir yerde okumuştum diyorki kadın zevk almadığı sürece gebe kalamaz. doktorda buna karşılık tecavüze uğrayan kadınlar ayaklarını havayamı kaldırıyor yada yastıkmı koyuyor belinin altına yada zevkmi alıyorda hamile kalıyor diyor. bana da çok mantıklı geliyorben bir iki defa yaptım o dedğinden eşim dalga geçtii benimle onlar yolu bulur sen fazla yorulma dedi :)))))))))))))))))))9 ben vallhii kendimce bişler yapıyorum yastık falan koyuyorum işte nerdeyse amuda kalakacağımda .))))))))))))))))))))))))))))9
hadi yaz fotoş tarifini :lepi:aaaaaaa bak zeytinyağlı yaprak sarmada üzerime tanımam. biraz şekli bozuk çıkabiliyor ama oda yaprağın azizliğinden. fakat içi dehşet güzel olur yaprak sarmamın
görmek isterdim wallahi dahada meraklandım şimdiBen de hemen kalkmıyorum hatta son 15 gündür öylece yattım sabah duş aldım :)))))))
Yeşil fasülye ve semizotu tamam.
Şimdi turta hamuruna geçiyorum,kamera olsa çokkkkkkkkkkkkk gülersiniz.
Çok değişik yöntemlerle biraz hızlı yaparım herşeyi:))))))
Çok ta komiğimdir puhaaa
Fasülyeye oy kuzucuklarım çok güzelsinizannenizi üzmeyin hemencik pişiverin gibi konuşmalar eşliğinde pişiririm:))))))
süper yaaa marifetinden bizede el ver canım yaaBen de hemen kalkmıyorum hatta son 15 gündür öylece yattım sabah duş aldım :)))))))
Yeşil fasülye ve semizotu tamam.
Şimdi turta hamuruna geçiyorum,kamera olsa çokkkkkkkkkkkkk gülersiniz.
Çok değişik yöntemlerle biraz hızlı yaparım herşeyi:))))))
Çok ta komiğimdir puhaaa
Fasülyeye oy kuzucuklarım çok güzelsinizannenizi üzmeyin hemencik pişiverin gibi konuşmalar eşliğinde pişiririm:))))))
ben hepsini denedim canlarım hiç biri bir işe yaramadı. yastık, ayakları havaya kaldırmak filan gibi. hatta bir yerde okumuştum diyorki kadın zevk almadığı sürece gebe kalamaz. doktorda buna karşılık tecavüze uğrayan kadınlar ayaklarını havayamı kaldırıyor yada yastıkmı koyuyor belinin altına yada zevkmi alıyorda hamile kalıyor diyor. bana da çok mantıklı geliyor
Allah işte ne zaman nasip kısmet ederse, biz sadece tedbiri elden bırakmayalım takdir O'ndan
aaaaaaa bak zeytinyağlı yaprak sarmada üzerime tanımam. biraz şekli bozuk çıkabiliyor ama oda yaprağın azizliğinden. fakat içi dehşet güzel olur yaprak sarmamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?