Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm kızlar işlerim yoğun yazılamlara yetişemiyorum serpoş göğüsün koltuğunun altından ağrıyıp ucunu sızlatıyo mu canım
canım bende akıntı oldu ama öyle yumurtlama dönemindeki gibi değildi
şuan bile çok fazla akıntı yok

yarın dr. gidecem canlarrr
inş. güzel haberlerle gelirim belki işim uzun sürerse
işe gelemeyebilirim merak etmeyin evden girmeye çalışırım kızlar ok

hadi kolay gelsin ay keşke camerada olsa kaydirigubbakcemile3

evet ya bende görmek isterdim :hulya:

Ben mutfağa geçiyorum kızlar,pc yede götüreyim arada yazarım.

bakalım yine neler döktürecek

Fatoşcum sebze pişir cnm ya da tavuk.
Evde ne var söylersen yardımcı olurum

Ben de birazdan mutfağa gidip yemeklerimi ve elmalı turta mı yapacağım.

ahhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaahhhh kızlar bende öyle bir koca varki bizim eve sebze girmez. yemez. walla ne pişiricem diye helak oluyorum. ama et sote pirinç pilav ve cacık iyi fikir gibi geliyor bana

kızlar milleti bir goruyorum bir kayboluyolar fikri olan var mı bilmiyorumkismile

ya ben mecburen bir görünüp bir kayboluyorum tatlım bugün akıllara zarar yoğun işyerim. kafamçokkarıştı

enfeksiyonu vücut kendide üretiyor serpilciğim ama onunda farklı olayları var. mesela enfeksiyon kapmış isen koyu renk ve kokulu oluyor akıntı. diğer zamanlarda benim reglime 1 hafta filan kala bende çok olur mesela. doktor normal bir gelişim demişti. akıntıya kürek çekme boşveeeeeeeeeer yerimseniben

sigara böreği benimde favorim eksik olmaz guclubacismile

sigara böreğimi dedi birisi cokacimcoook

yarın dr. gidecem canlarrr
inş. güzel haberlerle gelirim belki işim uzun sürerse
işe gelemeyebilirim merak etmeyin evden girmeye çalışırım kızlar ok
doktor dönüşü kısada olsa bir mesaj at haberimiz olsun canım. allah kolalıklar hayırlı haberlerle inşallah

kızlar ya ilişki sonrasında neler yapıyosunuz mesala sırt üstü ne kadar yatmalı ben ayakalrımı duvara kaldırıyorum v.s sempatiksalakcinni

zeytinim yarın hayırlı haberlerini alırız inşallhh ahada ezan okunuyor anamm güzel haberlerle gel
ya biraz şişti ve uçları çok belrgin çıktı ve sızıı var gerçekten acaba sutyendenmi diyorum ama ne alaka yaniii

kızlar ya ilişki sonrasında neler yapıyosunuz mesala sırt üstü ne kadar yatmalı ben ayakalrımı duvara kaldırıyorum v.s sempatiksalakcinni

ben bir iki defa yaptım o dedğinden eşim dalga geçtii benimle onlar yolu bulur sen fazla yorulma dedi :)))))))))))))))))))9 ben vallhii kendimce bişler yapıyorum yastık falan koyuyorum işte nerdeyse amuda kalakacağımda .))))))))))))))))))))))))))))9

aman kızlar eşimde bana yaparak sarmayı öğren diye tlf açtıı galiba canı çekiyor kocişimin bende olur öğrenirim dedim ne marifetli karısıı var aman alalhımm :)))))))))))))))))))))))))))))

fatözelimm ben ikindi bir kılayım anam heee vallaha boşa kürek çekmeyelim birde kırmıızlar gelince büyük yıkım olmasın

niha belimize kupa yaptık yakı yaptık anam daha neler yapamdıkkii .)))) ama gel gör kii her ay fooss çıktıkk

kızlar diğer topiğe gittim geldim kimseler yok bir ara çolgıni gördum canım ya çok yoğunmuş cevap alamadan kapadı çok tuaf oldum ya ben böle :gitme:

aaaaaaa bak zeytinyağlı yaprak sarmada üzerime tanımam. biraz şekli bozuk çıkabiliyor ama oda yaprağın azizliğinden. fakat içi dehşet güzel olur yaprak sarmamın

Ben de hemen kalkmıyorum hatta son 15 gündür öylece yattım sabah duş aldım :)))))))

Yeşil fasülye ve semizotu tamam.
Şimdi turta hamuruna geçiyorum,kamera olsa çokkkkkkkkkkkkk gülersiniz.
Çok değişik yöntemlerle biraz hızlı yaparım herşeyi:))))))
Çok ta komiğimdir puhaaa

Fasülyeye oy kuzucuklarım çok güzelsinizannenizi üzmeyin hemencik pişiverin gibi konuşmalar eşliğinde pişiririm:))))))

ben hepsini denedim canlarım hiç biri bir işe yaramadı. yastık, ayakları havaya kaldırmak filan gibi. hatta bir yerde okumuştum diyorki kadın zevk almadığı sürece gebe kalamaz. doktorda buna karşılık tecavüze uğrayan kadınlar ayaklarını havayamı kaldırıyor yada yastıkmı koyuyor belinin altına yada zevkmi alıyorda hamile kalıyor diyor. bana da çok mantıklı geliyor

Allah işte ne zaman nasip kısmet ederse, biz sadece tedbiri elden bırakmayalım takdir O'ndan

görmek isterdim wallahi dahada meraklandım şimdi

süper yaaa marifetinden bizede el ver canım yaa

öle tabi canım kısmet biz birazdaha kolaylaştırmaya çalşıyoruz olayı aslında :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…