Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ok canım bekliyoruz ben geçen hafta sonu yapayım dedim olmadı içini fazla pişirdim pilav sarma gibi oldu böööö
ay inanmıyorum sana hafta sonu oturup sarmamı yaptın. kız ben misafir geldikçe yapıyorum wallahi. ona ayıracak zamanı nerde buldun maşallah.

ben geldim kızlar dayanamadım da bi sorum olacaktı

ben 30 mayısta regl oldum 8 haziranda banyo yaptım az önce sanki yeni adet olacakmışım gibi leke gelior ilk defa böyle bişey oldu korktum bende kist filanmı allah korusun bilgisi olan varmı bilmiyorumkismile

allalla :uhm: yerleşme olamaz daha yeni bitmiş adetin.. kaç günde bir adet görüyosun

Sarmayı bol şekerli,fıstıklı vs mi seviyorsunuz?
Ben öyle sevmem kıyma kesinlikle koymam.
Ölçüm yok ama sarmanın sırrı baharatındandır.

Pirinci yıkayın,süzün.
Bol soğanla (ortalama 3 adet)kavurun,pirinci ekleyin çok az su koyun,üzerine bol miktarda rendelediğiniz domatesi dökün pişirin.Salça koyacaksanız şayet soğanı biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyip biraz daha kavurun.
Sonracığıma pişen pirincin üzerine 1 tatlı kaşığı şeker,bol nane (ben hem kuru hem de taze eklerim),1 bağa yakın maydanoz,bol kimyon,biraz tuz ,karabiber ,pul biber ,sıkılmış limon,nar ekşisi ekleyin karıştırın.

Sonrada sarın :)))))))))
Tencerenin dibine yaprakları serin güzelce dizin,üzerine dilimlenmiş limon ekleyin,porselen tabak kapatıp,tencerenin kapağınıda unutmayın tabi çokkkkkk kısık ateşte pişirin.

Son düzenleme:

hımm neden olduki acaba yoksa yumurtan erkenmi çatladı yumurta çatlama kanamasımı kafamçokkarıştı yoksa başka bişimi

ayy cnm sağolsın yarın deneyeceğim inşallh güzel olur

hımm neden olduki acaba yoksa yumurtan erkenmi çatladı yumurta çatlama kanamasımı kafamçokkarıştı yoksa başka bişimi

Yumurta çatlama kanamasıdamı olur :uhm:

hiç olmamaıştıda panik yaptım sanırım karnım filan ağrımaya başladı

stresyaptım belkide geçer inş. fisfisfis

mmmmmmmmmmmm cokacimcoook
ben kimyon koymuyorum, deneyim.. zeytinyağlıya ben de et koymam, fıstık ve kuş üzümü seviyorum ben.. limonla yapıyorum da nar ekşisi de denemedim.. usta diyosa güzel oluyodur..
28-29 GÜNDE :uhm:
tatlım acaba erken mi çatladı yumurtan.. serpilin aklına gelen geldi aklıma.. daha önce hiç olmadı mı böle bişey

kızlar bugün perşembe herekes müsait olunca nikleri göz önüne getirreek dua etsin bende nasip olursa okuyabildiğim kadarıyla okuyacağım rabbimmm şimdiden kabul etsin 400 olduk yani 400 kaldı kısa zamanda bitireceğimize inanaıyorum ben sonra yine dualarımlz buluşalım bir cuma günü galiba haftaya belki yetişir ben iyi okursamm

Yumurta çatlama kanamasıdamı olur :uhm:

hiç olmamaıştıda panik yaptım sanırım karnım filan ağrımaya başladı

stresyaptım belkide geçer inş. fisfisfis

bazı kadınlarda olurmuş.. ama daha önce olmadı diyosun :uhm:
takma kafana tatlım önemli bişe diildir, stres yapma kendine

aylint fıstık ve kuşüüzmünede ben seviyorum bayılıyorum hatta ayyy artık sıcaklar bastırdı zeytinyağlılara sarmalıyız :)))

ay inanmıyorum sana hafta sonu oturup sarmamı yaptın. kız ben misafir geldikçe yapıyorum wallahi. ona ayıracak zamanı nerde buldun maşallah.

canım eşim çok sever genelde annem yapar oda yer ama hadi ben yapayım dedim ayrıca 2 saat oturdum sardım epeyde sardım

canım yeni bitmiş normal bence ya serpilin dediği erken yumurtlama yada kansızlığın varsa sonrasında ara ara kanama olurmuş

kız hepi topu iki kişilik sarma, ne zaman tutacak cokacimcoook
selam bu arada
buyrunnnnnnnnn

slm canım 2 saat kadar sürdü valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…