elbette yazarım ama tarif evde. aşam evden yazamazsam. yarın buraya getirir mutlaka yazarım canımtarifini yazarmısın
yazcaaaaaaaaaaam ama yarın ezberden bilememki tarife göre. ben ezbere hiç bir şey yapamam mutfakta. hep tariflere bakarak yaparımhadi yaz fotoş tarifini :lepi:
ok canım bekliyoruz ben geçen hafta sonu yapayım dedim olmadı içini fazla pişirdim pilav sarma gibi oldu bööööelbette yazarım ama tarif evde. aşam evden yazamazsam. yarın buraya getirir mutlaka yazarım canım
ay inanmıyorum sana hafta sonu oturup sarmamı yaptın. kız ben misafir geldikçe yapıyorum wallahi. ona ayıracak zamanı nerde buldun maşallah.ok canım bekliyoruz ben geçen hafta sonu yapayım dedim olmadı içini fazla pişirdim pilav sarma gibi oldu böööö
ay inanmıyorum sana hafta sonu oturup sarmamı yaptın. kız ben misafir geldikçe yapıyorum wallahi. ona ayıracak zamanı nerde buldun maşallah.
ben geldim kızlar dayanamadım da bi sorum olacaktı
ben 30 mayısta regl oldum 8 haziranda banyo yaptım az önce sanki yeni adet olacakmışım gibi leke gelior ilk defa böyle bişey oldu korktum bende kist filanmı allah korusun bilgisi olan varmı bilmiyorumkismile
allalla :uhm: yerleşme olamaz daha yeni bitmiş adetin.. kaç günde bir adet görüyosun
ben geldim kızlar dayanamadım da bi sorum olacaktı
ben 30 mayısta regl oldum 8 haziranda banyo yaptım az önce sanki yeni adet olacakmışım gibi leke gelior ilk defa böyle bişey oldu korktum bende kist filanmı allah korusun bilgisi olan varmı bilmiyorumkismile
Sarmayı bol şekerli,fıstıklı vs mi seviyorsunuz?
Ben öyle sevmem kıyma kesinlikle koymam.
Ölçüm yok ama sarmanın sırrı baharatındandır.
Pirinci yıkayın,süzün.
Bol soğanla (ortalama 3 adet)kavurun,pirinci ekleyin çok az su koyun,üzerine bol miktarda rendelediğiniz domatesi dökün pişirin.Salça koyacaksanız şayet soğanı biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyip biraz daha kavurun.
Sonracığıma pişen pirincin üzerine 1 tatlı kaşığı şeker,bol nane (ben hem kuru hem de taze eklerim),1 bağa yakın maydanoz,bol kimyon,biraz tuz ,karabiber ,pul biber ,sıkılmış limon,nar ekşisi ekleyin karıştırın.
Sonrada sarın :)))))))))
Tencerenin dibine yaprakları serin güzelce dizin,üzerine dilimlenmiş limon ekleyin,porselen tabak kapatıp,tencerenin kapağınıda unutmayın tabi çokkkkkk kısık ateşte pişirin.
hımm neden olduki acaba yoksa yumurtan erkenmi çatladı yumurta çatlama kanamasımı kafamçokkarıştı yoksa başka bişimi
mmmmmmmmmmmm cokacimcoookSarmayı bol şekerli,fıstıklı vs mi seviyorsunuz?
Ben öyle sevmem kıyma kesinlikle koymam.
Ölçüm yok ama sarmanın sırrı baharatındandır.
Pirinci yıkayın,süzün.
Bol soğanla (ortalama 3 adet)kavurun,pirinci ekleyin çok az su koyun,üzerine bol miktarda rendelediğiniz domatesi dökün pişirin.Salça koyacaksanız şayet soğanı biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyip biraz daha kavurun.
Sonracığıma pişen pirincin üzerine 1 tatlı kaşığı şeker,bol nane (ben hem kuru hem de taze eklerim),1 bağa yakın maydanoz,bol kimyon,biraz tuz ,karabiber ,pul biber ,sıkılmış limon,nar ekşisi ekleyin karıştırın.
Sonrada sarın :)))))))))
Tencerenin dibine yaprakları serin güzelce dizin,üzerine dilimlenmiş limon ekleyin,porselen tabak kapatıp,tencerenin kapağınıda unutmayın tabi çokkkkkk kısık ateşte pişirin.
tatlım acaba erken mi çatladı yumurtan.. serpilin aklına gelen geldi aklıma.. daha önce hiç olmadı mı böle bişey28-29 GÜNDE :uhm:
tatlım acaba erken mi çatladı yumurtan.. serpilin aklına gelen geldi aklıma.. daha önce hiç olmadı mı böle bişey
Yumurta çatlama kanamasıdamı olur :uhm:
hiç olmamaıştıda panik yaptım sanırım karnım filan ağrımaya başladı
stresyaptım belkide geçer inş. fisfisfis
ay inanmıyorum sana hafta sonu oturup sarmamı yaptın. kız ben misafir geldikçe yapıyorum wallahi. ona ayıracak zamanı nerde buldun maşallah.
canım yeni bitmiş normal bence ya serpilin dediği erken yumurtlama yada kansızlığın varsa sonrasında ara ara kanama olurmuşben geldim kızlar dayanamadım da bi sorum olacaktı
kız hepi topu iki kişilik sarma, ne zaman tutacak cokacimcoook
selam bu arada
buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?