Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kuş üzümü fıstık biber dolmasında güzel oluyor.

Ha ben yukardaki tarifimde sarımsağı unutmuşum,2-3 dişte sarımsak rendelerim.

caanım ya bu akşam anneme gidicem umarım fırsat bulurum

sağolun arkadaşlar geçecektir umarım ciddi bişey değildir ...bilmiyorumkismile

bu arada ben aldığım yasini okudum

ohh afiyet olsun, ellerine sağlık tatlım :)
Kuş üzümü fıstık biber dolmasında güzel oluyor.

Ha ben yukardaki tarifimde sarımsağı unutmuşum,2-3 dişte sarımsak rendelerim.

sarımsak da koymadım hiç..
mısracım sen yemek yapmaktan keyif aldığın için değişik şeyler eklemeyi denemeyi de seviyorsun eminin yakıştırıyosundur da. ben yemek yapmayı sevmem ama neyseki elimin lezzeti fena diildir,( bu ne tevazu Allahım) :) ama severek yapılan yemeğin tadı bambaşka oluyor...

aylintt akşam saatlerinde başlıyoz yemek muhabbetine dime cokacimcoook

yerim seni yaaaaaaaa senin elinden yapılan herşey güzeldir kuzu:teselli:

kız hepi topu iki kişilik sarma, ne zaman tutacak cokacimcoook
selam bu arada
buyrunnnnnnnnn

ama ben yaptığımda 2 kişilik yapmıyorumki 2-3 kg yapraktan yapıp buzdolabına atıyorum.walla herhalde benim elim ağır ki akşama kadar sürüyor sarmak hihoyyyt

yok canım panik olma. zaman zaman bendede oluyor.

mısra sanki tarçında atıyorduk ama karıştırıyormuyum ben acaba. dedimya tarif olmadan bir şey yapamam diye. aklımda tarçın kalmış nedense :icecream:

kılzra bende az gezineyim vallhi bugün nöbetçi topicçi oldum :))) şöyle mahallere bakayım dedikodu varmı :))) ve cidiid yoruldum nedense :))) hepiniiz kocaman öpüyorum nihaim bende kızkardeşe gideceğim yemeğe artık ne kadar okuyabilirsem ama olsun bugün perşemebe güzel birgün

kumsalım sen oku oku bitmez cnm öpüyorum kocaman

aylintt akşam saatlerinde başlıyoz yemek muhabbetine dime cokacimcoook
hehe cokacimcoook
yerim seni yaaaaaaaa senin elinden yapılan herşey güzeldir kuzu:teselli:
şımarırım bak,uyarmadı deme sonra bayanssulusmile
ama ben yaptığımda 2 kişilik yapmıyorumki 2-3 kg yapraktan yapıp buzdolabına atıyorum.walla herhalde benim elim ağır ki akşama kadar sürüyor sarmak hihoyyyt
çok yapıyosan ondandır tatlım neden ağır olsun, bi de tabi iki topik bir sarma, iki kızlar napıyo bakim gelim iki sarma oluyodurr kaydirigubbakcemile3
ben de bazen buzluğa atıyorum vakit bulduğumda, sonra rahat oluyor..
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum birazdan toparlanayım
iyi akşamlar fıstık

serpoş bugün nöbetçi topikçiydin harbi, maşallah

Son düzenleme:
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

6.gün---26 mayıs-----36,4
7.gün---27 mayıs-----36,3
8.gün---28 mayıs-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
9.gün---29 mayıs-----36,2
10.gün-30 mayıs-----36,2
11.gün-31 mayıs-----36,4
12.gün-1 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
13.gün-2 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
14.gün-3 haziran-----36,5
15.gün-4 haziran-----36,2
16.gün-5 haziran-----36,7 (ama uyumuş kalmışım,10.30 da yani 3,5 saat geç ölçtüm)-------eşim geldi--çalışma
17.gün-6 haziran-----36,5---çalışma
18.gün-7 haziran-----36,3
19.gün-8 haziran-----36,7---çalışma
20.gün-9 haziran-----36,6
21.gün-10 haziran---36,7 (bir saat geç ölçtüm)
22.gün-11 haziran---
23.gün-12 haziran---
24.gün-13 haziran---
25.gün-14 haziran---
26.gün-15 haziran---
27.gün-16 haziran---
28.gün-17 haziran---
29.gün-18 haziran---
30.gün-19 haziran---
31.gün-20 haziran---
32.gün-21 haziran---
33.gün-22 haziran---

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum birazdan toparlanayım

iyi akşamlar canım

ahhhhhhhhhh ahhhh ben eve gidip yemek yapıcam ama menüyü değiştirdim. arnavut ciğeri salata ayran. nasıl kızlar:lepi:

mısra sanki tarçında atıyorduk ama karıştırıyormuyum ben acaba. dedimya tarif olmadan bir şey yapamam diye. aklımda tarçın kalmış nedense :icecream:

Canım kuşüzümü ve fıstıklı yapacaksanız domates-sarımsak-salça-kimyon çıkacak tarçın eklenecek

Off ciğeri çok seviyorum eşim nefret eder işyerinde bol soğanla yiyip sineksavar şeklinde huh yapıyorum :))))))))

Canım kuşüzümü ve fıstıklı yapacaksanız domates-sarımsak-salça-kimyon çıkacak tarçın eklenecek

ben kuşüzümü ve fıstıkla yaptım hep, diğerini bilmiyorum ama eltim kuru patlıcan dolması yaparken görmüştüm. o zaman domates sarımsak kimyon filan koymuştu. ayyyyyy bu hafta sonu kuru patlıcan dolmasımı yapsam. şimdi canım istedi.

kız serpil kendi topiğini bıraktın nerelerde geziyoooooooooooooooon kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…