kızlar bugün perşembe herekes müsait olunca nikleri göz önüne getirreek dua etsin bende nasip olursa okuyabildiğim kadarıyla okuyacağım rabbimmm şimdiden kabul etsin 400 olduk yani 400 kaldı kısa zamanda bitireceğimize inanaıyorum ben sonra yine dualarımlz buluşalım bir cuma günü galiba haftaya belki yetişir ben iyi okursamm
alkisalkisalkis ağzına sağlık canımsağolun arkadaşlar geçecektir umarım ciddi bişey değildir ...bilmiyorumkismile
bu arada ben aldığım yasini okudum
ohh afiyet olsun, ellerine sağlık tatlım :)canım eşim çok sever genelde annem yapar oda yer ama hadi ben yapayım dedim ayrıca 2 saat oturdum sardım epeyde sardım
canım yeni bitmiş normal bence ya serpilin dediği erken yumurtlama yada kansızlığın varsa sonrasında ara ara kanama olurmuş
slm canım 2 saat kadar sürdü valla kaydirigubbakcemile3
Kuş üzümü fıstık biber dolmasında güzel oluyor.
Ha ben yukardaki tarifimde sarımsağı unutmuşum,2-3 dişte sarımsak rendelerim.
aylintt akşam saatlerinde başlıyoz yemek muhabbetine dime cokacimcoookohh afiyet olsun, ellerine sağlık tatlım :)
sarımsak da koymadım hiç..
mısracım sen yemek yapmaktan keyif aldığın için değişik şeyler eklemeyi denemeyi de seviyorsun eminin yakıştırıyosundur da. ben yemek yapmayı sevmem ama neyseki elimin lezzeti fena diildir,( bu ne tevazu Allahım) :) ama severek yapılan yemeğin tadı bambaşka oluyor...
ohh afiyet olsun, ellerine sağlık tatlım :)
sarımsak da koymadım hiç..
mısracım sen yemek yapmaktan keyif aldığın için değişik şeyler eklemeyi denemeyi de seviyorsun eminin yakıştırıyosundur da. ben yemek yapmayı sevmem ama neyseki elimin lezzeti fena diildir,( bu ne tevazu Allahım) :) ama severek yapılan yemeğin tadı bambaşka oluyor...
kız hepi topu iki kişilik sarma, ne zaman tutacak cokacimcoook
selam bu arada
buyrunnnnnnnnn
ben geldim kızlar dayanamadım da bi sorum olacaktı
ben 30 mayısta regl oldum 8 haziranda banyo yaptım az önce sanki yeni adet olacakmışım gibi leke gelior ilk defa böyle bişey oldu korktum bende kist filanmı allah korusun bilgisi olan varmı bilmiyorumkismile
Sarmayı bol şekerli,fıstıklı vs mi seviyorsunuz?
Ben öyle sevmem kıyma kesinlikle koymam.
Ölçüm yok ama sarmanın sırrı baharatındandır.
Pirinci yıkayın,süzün.
Bol soğanla (ortalama 3 adet)kavurun,pirinci ekleyin çok az su koyun,üzerine bol miktarda rendelediğiniz domatesi dökün pişirin.Salça koyacaksanız şayet soğanı biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyip biraz daha kavurun.
Sonracığıma pişen pirincin üzerine 1 tatlı kaşığı şeker,bol nane (ben hem kuru hem de taze eklerim),1 bağa yakın maydanoz,bol kimyon,biraz tuz ,karabiber ,pul biber ,sıkılmış limon,nar ekşisi ekleyin karıştırın.
Sonrada sarın :)))))))))
Tencerenin dibine yaprakları serin güzelce dizin,üzerine dilimlenmiş limon ekleyin,porselen tabak kapatıp,tencerenin kapağınıda unutmayın tabi çokkkkkk kısık ateşte pişirin.
allah kabul etsin canımsağolun arkadaşlar geçecektir umarım ciddi bişey değildir ...bilmiyorumkismile
bu arada ben aldığım yasini okudum
hehe cokacimcoookaylintt akşam saatlerinde başlıyoz yemek muhabbetine dime cokacimcoook
şımarırım bak,uyarmadı deme sonra bayanssulusmileyerim seni yaaaaaaaa senin elinden yapılan herşey güzeldir kuzu:teselli:
çok yapıyosan ondandır tatlım neden ağır olsun, bi de tabi iki topik bir sarma, iki kızlar napıyo bakim gelim iki sarma oluyodurr kaydirigubbakcemile3ama ben yaptığımda 2 kişilik yapmıyorumki 2-3 kg yapraktan yapıp buzdolabına atıyorum.walla herhalde benim elim ağır ki akşama kadar sürüyor sarmak hihoyyyt
iyi akşamlar fıstıkkızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum birazdan toparlanayım
kılzra bende az gezineyim vallhi bugün nöbetçi topicçi oldum :))) şöyle mahallere bakayım dedikodu varmı :))) ve cidiid yoruldum nedense :))) hepiniiz kocaman öpüyorum nihaim bende kızkardeşe gideceğim yemeğe artık ne kadar okuyabilirsem ama olsun bugün perşemebe güzel birgün
kumsalım sen oku oku bitmez cnm öpüyorum kocaman
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum birazdan toparlanayım
kılzra bende az gezineyim vallhi bugün nöbetçi topicçi oldum :))) şöyle mahallere bakayım dedikodu varmı :))) ve cidiid yoruldum nedense :))) hepiniiz kocaman öpüyorum nihaim bende kızkardeşe gideceğim yemeğe artık ne kadar okuyabilirsem ama olsun bugün perşemebe güzel birgün
ahhhhhhhhhh ahhhh ben eve gidip yemek yapıcam ama menüyü değiştirdim. arnavut ciğeri salata ayran. nasıl kızlar:lepi:
mısra sanki tarçında atıyorduk ama karıştırıyormuyum ben acaba. dedimya tarif olmadan bir şey yapamam diye. aklımda tarçın kalmış nedense :icecream:
Canım kuşüzümü ve fıstıklı yapacaksanız domates-sarımsak-salça-kimyon çıkacak tarçın eklenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?