Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende çıkayım barim size iyi akşamlar....

opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım
iyi akşamlar canım

ahhhhhhhhhh ahhhh ben eve gidip yemek yapıcam ama menüyü değiştirdim. arnavut ciğeri salata ayran. nasıl kızlar:lepi:
süper :)
Canım kuşüzümü ve fıstıklı yapacaksanız domates-sarımsak-salça-kimyon çıkacak tarçın eklenecek
sarımsak,kimyon tomates katmamamın sebebi belli oldu :)))))))))) ama salça katıyorum, mümkünse biber salçası

kızlar yiter ya yiter ya, çenem yarım metre sarktı, ağzımın suları aktı cokacimcoook

ya kızlar biraz aşağı mahlle yukarı mahlle gezdim hiç dedikodu yok sadce biri hamile kalmış oda bu ay ev taşımış çok iş yapmış ve aklına bebk getirmmeiş hatta eşiyle sadce 2 kere beraber olmuş yani kafadan sildiği an hamile kalmış ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh birde biz silsekk

kızlar nasılsınız işlerden bakamadım size maşallah 2 günde sayfalar 60 buldu :)
yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz naılsınız
serpilcim bendede çok akıntı oluyor hayıttan sonra hep ıslaklık hissediyorum inşalalh dediğin gibi temizliyordr
ben troit hastasıyım içerken çok korkmuştum bi zararı olucak diye ama 1 hafta sonra tahlillerim gayet güzeldi maşallah bir etkisini görmedim şimdilik
mısracım maşalalh döktürmüşsünüz kızlarla hamarat hanımlar sizi ben yaprak sarmasına bayılırım 7/ 24 hiç bıkmadan yiyebilirim o kadar yani ay hafata sonu sarayım bari

kızlar ben çok güzel içli köfte yaparım, ağzınızın suyunu akıtim ben dee kötükedihüso

ayyyyy yerim senin ateişni benn yerim allahım bir hamiş kalsan havafişekler attıracağımm aylintimmm

fatoözel malzeme toplayyaım dedim mahllerleden :))))))))))))))) yok havadis

kumsalımm dalmışsın derin denizlere anacım

mısra valhi karnım acıktı anacımm

işte onu yapamıyorum bi türlü
ama bu ay sanki yaptım çünkü bu ay olmasa daha mı iyi olur acaba diyorum
sebebini sorarsanız anlatırım ama ne siz sorun ne ben söleyim sempatiksalakcinni
selam canım
sarmaya ben de bayılırım her türlüsüneee

kızlar ben çok güzel içli köfte yaparım, ağzınızın suyunu akıtim ben dee kötükedihüso

sizi çatlamayasınız emi bayılırım ben içliköftye ya benim yardımcım hataylı çok güzel yapıyorlar bayılıyorum maşallh pekde marifetli tıpkı sizler gibi :)9 aaayy aylint vallhi nöbetçiydim bugün hiç bu kadar kalamamıştımm :)))

Canım ben de troid hastasıyım bu hafta tahlil yaptıracaktım vakit olmadı.Senin sonuçlarının iyiçıkmasına çokkk sevindim.
Hangi tür tiroidin?
Değerin kaç çıktı?

Benimki hipotroid

bak attırmazsan küserim temam mı

sorma serpilcim sizi okumak ayrı bir zevk valla
size doyum olmaz kızlar benim çıkmam lazım mesai bitti hepinizi çok öpüyorum allaha emnanet olun canlarım kocaman öpüyorum

Aylin vayyyyyyyyyyyyy sen olayı aşmışsın tebrik ederim.

Ben kıymadan nefret ederim ,içli köfteyide çok nadir yerim,yediklerimde adanadan geliyor

kumsalım canım harika bendede guatr var ya bu hayıt gerçekten bize faydası oldu evet ıslkalık mevcut ya içimizi temizliyor yada hamileyiz bellimi olur yani biz heraya hamile adayıyız olurmu olur yani umutla bakmak lazım mücadeleye devam bu akıntının olmasıda iyi bence iyiye işaret

bak attırmazsan küserim temam mı

havafişek atırracağım gör bakk :))) yeterki sen hamile kal o kadar çok istiyorum canı yürekten yemin ederim o tattalı heyecanarını korkularını panik halini hep ama hep gözümün önünde canlandırıyorum busecanda sen kadar heyecanlı bende size uyudum elimde derece gezer oldum :))))

ohhh kıs yardımcın var demek, benim de olsa da ben hiç yemek yapmasam
daha dün eve giderken kocama dedim bi yardımcı tutsak da yemek derdinden kurtarsa diye, aramızda bi espri var hemen gözleri gülerek bana baktı, ben de konuşturmadan devam ettim, "şöööle 50 55 yaşlarında bi teyzecik mesela" diyee :))) o da "niye tutmuşken sağlamından tutsak" diyoo çatlakk :roflol:

Canım ben de troid hastasıyım bu hafta tahlil yaptıracaktım vakit olmadı.Senin sonuçlarının iyiçıkmasına çokkk sevindim.
Hangi tür tiroidin?
Değerin kaç çıktı?

Benimki hipotroid

sağol canım çok şükür sonuçlar çok güzeldi çok sevindim benimde hipotroit canım ilk gittiğimde beni tsh 62 falandı doktor :1shok:diye kalmıştı sen bu değerle nasıl yaşıyorsun diye ahhh ahhh hiç anlamamıştım oysa eşimin zoruyla doktora gitmiştim çok uzun yarın yazarım detayları çok öpüyorum kuzumŞeniz

yok be gülüm ofisteki bayan elamanım hataylı evde nerdeeeeeeee eşim çok hasas asla kabul etmez eve yardımcı falan asla aman aman :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…