iyi akşamlar canımbende çıkayım barim size iyi akşamlar....
opuyorumnanaktan
süper :)iyi akşamlar canım
ahhhhhhhhhh ahhhh ben eve gidip yemek yapıcam ama menüyü değiştirdim. arnavut ciğeri salata ayran. nasıl kızlar:lepi:
sarımsak,kimyon tomates katmamamın sebebi belli oldu :)))))))))) ama salça katıyorum, mümkünse biber salçasıCanım kuşüzümü ve fıstıklı yapacaksanız domates-sarımsak-salça-kimyon çıkacak tarçın eklenecek
ben soğanını salataya doğruyorum. ciğerin içine doğramıyorum. yanlışmı yapıyorum acabaOff ciğeri çok seviyorum eşim nefret eder işyerinde bol soğanla yiyip sineksavar şeklinde huh yapıyorum :))))))))
ben kuşüzümü ve fıstıkla yaptım hep, diğerini bilmiyorum ama eltim kuru patlıcan dolması yaparken görmüştüm. o zaman domates sarımsak kimyon filan koymuştu. ayyyyyy bu hafta sonu kuru patlıcan dolmasımı yapsam. şimdi canım istedi.
kız serpil kendi topiğini bıraktın nerelerde geziyoooooooooooooooon kaydirigubbakcemile
işte onu yapamıyorum bi türlüya kızlar biraz aşağı mahlle yukarı mahlle gezdim hiç dedikodu yok sadce biri hamile kalmış oda bu ay ev taşımış çok iş yapmış ve aklına bebk getirmmeiş hatta eşiyle sadce 2 kere beraber olmuş yani kafadan sildiği an hamile kalmış ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh birde biz silsekk
selam canımkızlar nasılsınız işlerden bakamadım size maşallah 2 günde sayfalar 60 buldu :)
yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz naılsınız
serpilcim bendede çok akıntı oluyor hayıttan sonra hep ıslaklık hissediyorum inşalalh dediğin gibi temizliyordr
ben troit hastasıyım içerken çok korkmuştum bi zararı olucak diye ama 1 hafta sonra tahlillerim gayet güzeldi maşallah bir etkisini görmedim şimdilik
mısracım maşalalh döktürmüşsünüz kızlarla hamarat hanımlar sizi ben yaprak sarmasına bayılırım 7/ 24 hiç bıkmadan yiyebilirim o kadar yani ay hafata sonu sarayım bari
kızlar ben çok güzel içli köfte yaparım, ağzınızın suyunu akıtim ben dee kötükedihüso
kızlar nasılsınız işlerden bakamadım size maşallah 2 günde sayfalar 60 buldu :)
yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz naılsınız
serpilcim bendede çok akıntı oluyor hayıttan sonra hep ıslaklık hissediyorum inşalalh dediğin gibi temizliyordr
ben troit hastasıyım içerken çok korkmuştum bi zararı olucak diye ama 1 hafta sonra tahlillerim gayet güzeldi maşallah bir etkisini görmedim şimdilik
mısracım maşalalh döktürmüşsünüz kızlarla hamarat hanımlar sizi ben yaprak sarmasına bayılırım 7/ 24 hiç bıkmadan yiyebilirim o kadar yani ay hafata sonu sarayım bari
ayyyyy yerim senin ateişni benn yerim allahım bir hamiş kalsan havafişekler attıracağımm aylintimmm
fatoözel malzeme toplayyaım dedim mahllerleden :))))))))))))))) yok havadis
kumsalımm dalmışsın derin denizlere anacım
mısra valhi karnım acıktı anacımm
bak attırmazsan küserim temam mı
sizi çatlamayasınız emi bayılırım ben içliköftye ya benim yardımcım hataylı çok güzel yapıyorlar bayılıyorum maşallh pekde marifetli tıpkı sizler gibi :)9 aaayy aylint vallhi nöbetçiydim bugün hiç bu kadar kalamamıştımm :)))
Canım ben de troid hastasıyım bu hafta tahlil yaptıracaktım vakit olmadı.Senin sonuçlarının iyiçıkmasına çokkk sevindim.
Hangi tür tiroidin?
Değerin kaç çıktı?
Benimki hipotroid
sorma serpilcim sizi okumak ayrı bir zevk valla
size doyum olmaz kızlar benim çıkmam lazım mesai bitti hepinizi çok öpüyorum allaha emnanet olun canlarım kocaman öpüyorum
ohhh kıs yardımcın var demek, benim de olsa da ben hiç yemek yapmasam
daha dün eve giderken kocama dedim bi yardımcı tutsak da yemek derdinden kurtarsa diye, aramızda bi espri var hemen gözleri gülerek bana baktı, ben de konuşturmadan devam ettim, "şöööle 50 55 yaşlarında bi teyzecik mesela" diyee :))) o da "niye tutmuşken sağlamından tutsak" diyoo çatlakk :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?