Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Güle güle kumsalcım.

Serpil o gördüğüm kız mı yapıyor,yaptığında bana 1 tane ayırıver emi?
Bu arada senin guatr hastası olduğunu ilk kez duydum hiç söz etmedin.
Senin ki hipertroid olmalı çok çalışan türden,hipertiroidliler çok zayıf olurlar bizler de şekil a da gördüğün üzere tombiş :))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sorma serpilcim sizi okumak ayrı bir zevk valla
size doyum olmaz kızlar benim çıkmam lazım mesai bitti hepinizi çok öpüyorum allaha emnanet olun canlarım kocaman öpüyorum
sen de Allaha emanet ol canım,görüşürüz
Aylin vayyyyyyyyyyyyy sen olayı aşmışsın tebrik ederim.

Ben kıymadan nefret ederim ,içli köfteyide çok nadir yerim,yediklerimde adanadan geliyor
canım çerkesiz biz, bizde çok yapılır, annemden kaldı bana, bekarken yardım ederdim :)
ve bayılırımmm ben, bizde patateslisi de yapılır, kıyma sevmiyosan sana patatesli yapayım, şööle üstüne yağ-biber, içine sarımsak suyu oooh :)
hehehe ben dereceyi bıraktım artık içmiyorum

Güle güle kumsalcım.

Serpil o gördüğüm kız mı yapıyor,yaptığında bana 1 tane ayırıver emi?

evet mısra neriman yapıyor canım birde yaşpastayı çok güzel yapıyor mutfak işlerine bayılıyor tabbiki bebbeğim ayırırım yaptığında ofiste yapmadı hiç evinde yapıyor

al bir tanede bizim evde var. yardımcı deyince gözleri parlıyor çatlak ne anlıyorsa. rus mankenler gibi birini bekliyor ama ben gayet normal türk hanımlarından bahsediyorum oysa. o yüzden ciddiye almıyor beni kötükedihüso

siz havayi fişek atın bende göbek atıcamdelikafadulden. o derece olayınada bir türlü giremedim yaw yasakkelime

sorma serpilcim sizi okumak ayrı bir zevk valla
size doyum olmaz kızlar benim çıkmam lazım mesai bitti hepinizi çok öpüyorum allaha emnanet olun canlarım kocaman öpüyorum

bende öptüm kocamaaaaaaan iyi akşamlar kumsalım

Eltin nereli antep-mardin-diyarbakır?

banamı sordun. şayet bana sorduysan eltim trakyalı ama mutfak onun işi :hulya: çok marifetlidir.

kızlar ben çok güzel içli köfte yaparım, ağzınızın suyunu akıtim ben dee kötükedihüso

içli köfteye bayılırım biz malatyalıyız. annemde çok güzel yapar yani. :teytey:

yok be gülüm ofisteki bayan elamanım hataylı evde nerdeeeeeeee eşim çok hasas asla kabul etmez eve yardımcı falan asla aman aman :))))))
hımm imamgillerden diyosunya, benim eşim de ancak bahçeli evimiz olduğunda(öyle planımız var Allah kısmet ederse) evleri ayrı olursa karı-koca yardımcı almayı düşünüyor, yoksa yatılı aynı evde ben de istemem
guatr hastası olduğunu ben de yeni duydum serpoş

Serpil bebek olunca kim bakacak merak ettim şimcik?
Neriman a selam söle,1 tane ofise getirsin.

AAA Aylin patatesli hiç duymamıştım sen yap gönder ben haşlar yerim.
Uzunnnnnnnn yıllardır kızartılmış hiçbirşey yemiyorum çünkü,bazen çocukluğuma dönüp kocaman bir tabak dolusu kızartma,ekmek üzeri tereyağı yemek istiyorum ((((

ya kızlar kk dan bir arkadşım var antalyada bugün tlf aradı ban abla laproskopi yaptırsan dedi belki yapışıklık vardır sadce laproskide belli oluyorumuş bu kız28 yaşında bana senin fsh değerin benden çok iyi dedii mısra hani ali fuatın hastası bahsetmiştim diğer topicded bugün cinsiyetini öğrenmiş allahım bağışlarsa kzıı oluyor oda pko du yani kızlar acaba böyle bişi varmııdr sadce laproskopide belli olurmuş ne dersiniz

Serpil cim doğru olabilir cnm.

Sen gel beni dinle önümüzdeki ay Ali Fuat a birlikte gidelim kuzum.
Yoksa şölemiydi böle miydi düşünüp durcaz.
Cinsiyeti neymiş bebişin kız mı?

yani ben çok dikkate almıyorum guatr tahlilerimd e sorun yoktut t3 2.96 t4 1,04 tsh 0,86

hahahaaa alem bu bizim kocalar :)) fazla film izliyolar

göbecikleri bekliyoruzkaydirigubbakcemile2

kızartıyo musunuz siz, biz haşlama yapıyoruz..

merhaba aylin mısra serpil fatos kumsal nasılsınız??ben dün bir ağlama kirizi geçirdim bir yandan ağlıyor bir yandan Allahım beni affet diyorum.Allah daha büyük acılar yaşatmasın diye dua ediyorum..bu ay herşeye hazırlıklıyım artık takmıyorum diyordum ama gerçekten çok kötü oldum...Allah herşeyin hayırlısını versin

gizem canım dün ne halde olduğunu çok iyi tahmin ediyorum ağalamak rabbime isyan değil emin ol buna canım benim güzel yürekli ağla emin ol ağla içine atama gizem alışmadıkmı ağlamalara

mısracım haşlama yapıyoruz biz.. evet asıl patatesli yapılır hatta bizde ama ben etli daha çok severim , ama patatesli de süper olur.. gönderim tatlım ama geldiğinde yiyebilir misin bilmem :))) sen eniyisi misafir ol gel bana, içli köfte yapayım sanaaa
serpoş doktoruna bi danış ben de duymuştum öyle bişe, yani doktorlar hiçbişe bulamayınca bi içeri bakmak istiyolar, öyle yapışıklıklar başka tetkikte belli olmuyomuş...
senin fsh benimkinden de iyiydi diye hatırlıyorum maşallah, kaçtı serpoş

Serpil cim doğru olabilir cnm.

Sen gel beni dinle önümüzdeki ay Ali Fuat a birlikte gidelim kuzum.
Yoksa şölemiydi böle miydi düşünüp durcaz.
Cinsiyeti neymiş bebişin kız mı?

evet kız mısra bu ay gidelim ikimi,z o zaman adet olunca adam biiz bir ellesin bakalımm :)))

Gizemcim hoşgeldin cnm.
Seni çok iyi anlıyoruz,hayatımızın odak noktası olan bu konuda olumsuzluk yaşayınca duvara çarpmış gibi hissediyorsun kendini.Ama hiç merak etme herşey yoluna girecek,bu topikte çok güzel haberleri paylaşacağız.

Aylincim içli köfte çoğunlukla kızartılıyor cnm.

evet kız mısra bu ay gidelim ikimi,z o zaman adet olunca adam biiz bir ellesin bakalımm :)))

Tamam anlaştık cnm.
Ama benim regl çok düzensiz neye göre randevu alcam bilmiyorum.
Sen muhtemelen benden önce regl olacaksın yine birlikte gidelim adam zaten diyecek regl nin ikinci günü gelin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…