Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim tatlım ben de bu kez şartlanmayım diyorum ama yine de çok üzülüyorum.. nolur toparlan, bak yeni yumurtan oluşmaya başlamıştır bile.. onu etkiler stres. hem sen hamile kalabildiğini biliyosun, biz napalım tatlişko :)
buda diğer değerlerim fsh 2.87 lh 2,83e2 80.59 proklatin 13,82
serpoşşş hey maşallahhhh benim fsh 6 civarı yanlış hatırlamıyosam :))))
ama normal değerin accık altında diil mi? gerçi dr normal dediyse, değer süper maşallah

biliyorum mısracım, işte biz kızartmıyoruz, haşlıyoruz, daha sağlıklı ve hafif oluyo

aylint dr lar bana rezerven çok ama çok iyi yaşına göre senden çok umutluyuz dediler ama ben hamile kalamdım değerlerim bu canım bilmiyorum artık

internet gitti cevap yazamadım kaç dakikadır..bugun iyiyim çok şükür..ama sabah okula gittiğide gözlerim şişdi.:)))se4n akşam ağla ağla sonrada uyu tabi sabahı düşünmedim hiç makyajla kapatacam diye öldüm:)))

Aylincim,Serpil cim sen de gidiyorsun sanırsam güle güle iyi akşamlar ben de artık çıksam ders çalışsam iyi olacak

gizem sen şiş gözlerlede güzelsin ağlamakla iyi etmişsin ben 2 aydır ağlayamıyorum artık galiba kabullenme modunamı geçtim bilmiyorum ben emininn anne olacaksın bundan kesinlkle eminim yaz bunu birgün dersin serpil pek emindiii

aslında size bu ay enden daha fazla ağladığımı açıklamak istiyorum:)))fala inanma falsız kalma derlerya 3 gün önce okullar yağmur yüzünden tatil olunca arkadaşlarla takıldık biraz ama farklı farklı 3 grupla takıldım..her gruptada bir fal bakan çıktı bende içtim kahveleri baktırdım fallarıma..inanmıyorum ama yinede bakın bakalım dedim.üç kişide birbirinden habersiz baktı fallarıma aaa hepsi demezmi sen hamilesin:)))bende üçü birden ayrı mekanlarda söyleyince içlerine doğru heralde kesin hamileyim dedim...:)))aslında ben fala inanmam eğlence olsun diye baktırırım..Allahtan başka kimse geleceği bilemez..ama bazen insanların içine doğarya ona inanırım..fal bahneydi heralde içlerine doğdu dedim::)))eee inanırsan fala böyle olur işte sonu sen kendini kaptır...:)))çok şükür bugun iyiym

Oyyyy kıyamam cnm benim.
Dövcem o falcıları arkadaşımızı çok umutlandırmışlar

Gizemcim artık gideyim ben cnm çok öpüyorummm

Komik değil kuzucum tek beklentimiz ,duymak istediğimiz şey bu.
Ben de epeydir fal baktırmıyorum dur bakiyim yarın işyerinde birine yapışayım :))))

ıyi akşamlar

:)))))))))))) bi okuyayim dedim, bir sürü tarifler verilmis edilmis... benim yemeklerim cok orjinaldir.. bir yaptigim ikinci yaptigima benzemez... baskasiyla ayni malzemelerle yemek yapsak, 100de100 benim yemegim esas yemekle alakasiz olur kaydirigubbakcemile3 ama nedense lezzetli oluyor benim degisik yemeklerim.. esim her aksam "bunu böyle nasil yapabildiysen, ama cok güzel olmus" diyooo kaydirigubbakcemile3 tek kötü yanim cok güzel yapmak istersem berbat oluyor, ne lezzeti kaliyor ne birsey.. mutfakta cok komigimdir kaydirigubbakcemile3 yemeklerin esastan da lezzetli olmasini esimden anliyorum, evlendigimizden beri (nerdeyse 7 ay olacak) 10 kilo aldi kaydirigubbakcemile3
bugün ama kolay yemekler yaptim.. pilav ile taze fasulye.. ve benim canim yüksük corbasi cekti.. dolapta yarim paket hazir manti vardi, onlari kullanayim dedim.. ama fark ettim ki hazir manti berbat birsey.. tadi hic güzel degil esim daha gelmediginden salata yapmadim :) belki ypaarim, belki de sadece yogurt cikartirim.. hiii bir de un kurabiyesi yaptim.. aslinda sekerpare yapmak istedim, ama yumurta yoktu, canim da bakkala gitmek istemedi..

esim de daha gelmediiiiiii basmüdür birakmiyooo eveee (( siz de yoksunuz..

kizlar bugün canim bebekle oynamak istiyorrrrrrrr, kücük tatli elleriyle, ayaklariyla... yanaklarini cimciklemek, sadece bezli onu karninin üstüne yatirip izlemek istiyorummmmmm.. bana bir bebis bulsaniza ((

Son düzenleme:
kaçaklar topiği napıyonuz bakalımm.. :))
bir iki gün giremedim gündüzleri dogru dürüst ekip hooop firar etmiş:) kazan kaldırmış..
neysem iyi olun da bu şekilde olmasını istiyorsanız oyle olsunn..
gündüzleri giremiyorum ugrayıp cööö derdim gene ugramaya calısırm.
umarım aksi bir durum yoktur..geçmişi okuyamam cook fazla olmus iki günde..
zaten su anda da kimse yok..
hadi bakalım bye byee sizee

Kızlar merhaba, ne güzel yemek tarifleri vermişsiniz öyle..Akşam yemeği yediğim halde midem zil çalmaya başladı yine:)) Ama geçmişi okurken yine kaçırmışım sizi, öpüldünüz..ıyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…