Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aylint dr lar bana rezerven çok ama çok iyi yaşına göre senden çok umutluyuz dediler ama ben hamile kalamdım değerlerim bu canım bilmiyorum artık
tatlım kalacaksın inşallah rahat ol, daha bir yıl dolacak, üstelik eşin hep yanında diil..
kıyamam, bilirim o şişleri ben de...
kendi bebişinle oynarsın inşallah tatlım

mısraaaaaaa:))))))))))) olsun giddiği yeri görsen çingen eşek bağlamaz der annem heheheeeeeeee:)))))))))

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr prenseslerrr

gizem canım beklentimiz hep bebek o yüzden mısranın dediği gibi duymak istediklerimiiz duyunca mutlu oluyoruz bende her ay fal baktırırım arkadşlarıma nedense heraya bende bebek çıkar ne bebbekmş çıkamadı giiti canım olsun birgün çıkacak sen bendeki ağlma krizler,ini bir görseydin ahh bir görseydin bazan masalın yaptığı gibi kafayı bulup herşeyi darmadağın ettiğim anları bir görsen ahhh ahhh açama yaramı yaram derin derlerya

hpt honey canım nasılsın kardeşinle ilgili gelişmelere canını sıkma al bir erkke kardeşte bende var amannnnnnnnn saldım çayıra mevlam kayıra yapıyorum

deniko ne güzel yemek tarifleri dün eve kendimi zor attım vallhi neredeyse bilgisayarı yiyecektimm,

çılgınım tatalım yoğunsun biliyorum bebeşimbugün bende biraz fazla yoğunum dün bütün gün ofisteydim nöbet.i topicçi olmuştumm

zeytinimm bugün dr randevun va güzel haberlerle geleceksin biliyorum müsait olduğunda hemen bidir cnmmm

busecan canım ben bugün biraz zor girerim fırsatı bulunca gireceğim ama şu istyei ve dua listesini güncellersin olurmu cnmm

nihalinmm dün büyük bir hevesle dua okuyacağım dedim ya ya ben bihtrei izlerken uyumuşumm anacımmm aaaa bir gözümü açtımm sabah ya nasıl kızdım kendime anlatamam

aylintimm canım bende pek yemekten analamam amam elimin lezzetli olduğunu söylerlerler burda güzel yemek tarifleri alacağıma inanıyorum kendii bu yönden geliştirmeye karar vverdimm .))

kumsalım dün yoğundun umarım bugünün güzel geçer cnm

fatoözelim kocaman mucuxxx

mısracım havalardanmııdır acayip miskinimm :)))hımmm atladığım fıstıklar varsa hepsine kocaman mucuxxx niayet son iş günündeyiz yaşaşsınnnnnnnnnnnnnnnnn :)))

ben okuyamdım uyumuşum rabbim bu haftsonuna nasip etsin bari

günaydın fotoözelll cnm birazdan çıkıcammm

busecan yasin listesini orayada ekle okuyan arkaşlar vardı duamız hem topicde görünsün hem burada çünü dularımızla bütünüz cnm ben girmiyorum ya o yüzden tatlım

kızlar hepinize günaydın. hayırlı bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum. Ayrıca bana da 1 tane yasin eklermisiniz lütfen.

biliyorum mısracım, işte biz kızartmıyoruz, haşlıyoruz, daha sağlıklı ve hafif oluyo

aylinciğim sen nerelisin. içli köfteyi patates ile ve haşlayarak malatyalılar yapar (yani biz) şaşırdım okuyuncaç

canlarım değerlerim yazdım ama arad kayboldu :))))) ben birazdan çıkıyorum şu illet trafiğe

serpil trafik derdi bir tek istanbulda yoğun zannediyordum ama görüyorumki sizdede varmış. bizim evimiz 2.boğaz köprüsü yolunu görüyor. dün akşam balkondan bakarken saat 10 filan köprü yolu halen sıkışıktı. bizdeki tarfik hiç bir yerde olamaz herhalde:lepi:

sen nereye kız sabah sabah. banada 1 tane yasin eklermisin

erpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
2507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BıSMıLLAHıRRHMANıRRAHıM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASıN SURESıNı OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZıLETLı OLACAĞI SÖYLENıR ıSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................1
fatoözel..................1
toplam 101
kaldı 400 hadi kızlar :)
ben okuyamdım uyumuşum rabbim bu haftsonuna nasip etsin bari

günaydın kızlar ...nasılsınıoz?

cumanız mübarek olsun ..ben 1 yasin daha okuaybilirim bugün ayrıca burda çok güzel yağmur yağıyor listeyi açtım herkese ismiyle dua ediyorum ..rabbim hayırlısını versin bizlere ...

erar günaydın canım kızlar hayırlı cumalar diliyorum kaçtım ben öpüldünüz mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

erpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
2507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BıSMıLLAHıRRHMANıRRAHıM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASıN SURESıNı OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZıLETLı OLACAĞI SÖYLENıR ıSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................1
fatoözel..................1
ebrar42...................1
toplam 102
kaldı 400 hadi kızlar :)

canlarım hayırlı cumalr dualarımızı rabbim kabul etsin

cuma duası saat kaçta yapılacak kızlar

günaydın canlarımma.s.

günaydın balım olumunekankayizsmile

ebrar sen hangi şehirdesin ki yağmur yağıyor. istanbul günlük güneşlik şimdi. oooooooooh kemiklerim ısındı walla. ama şu anda bizim burada sela okunuyor. birisi hakkın rahmetine kavuşmuş anlaşılan. Allah taksiratını affetsin

allah kabul etsin canım

erar günaydın canım kızlar hayırlı cumalar diliyorum kaçtım ben öpüldünüz mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

hayırlı cumalarrrrr

günaydın canlarımma.s.

günaydınnnn

fatoş sanada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…