Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şöyle antalyanın güzel bir yerinde olsun arkadaşım tatile geldiğimizde kalacak yerimiz olsun sempatiksalakcinni

007 James Bond Mısra:roflol:

yemezler canım kaydirigubbakcemile çabuk söyle sen ne iş yapıyorsun klava:

o dimek gııı ben bilmiyon anacım.buldum buldum psikologsun sen benim kafayıda tamir etsene arasıra bozulurrrrrrrr

işte eğer öyleyse tam yerindeyiz demektir. ama mısranın işi çoooooooook olur özelliklede benimle. :kedi:

kızlar mısra işini açıklayamaz sdace devlet memuru öyle yani işte memeur memeure hanımmmmmmmmmmmmmm anacım ne zaman müsait olursan okursun canım aaaaaaaaaa ne zaman fırsat bulursan .)))

kız yoksa sen kurtlar vadisi gibi bir şeylerin içindemisin bak çabuk doğruyu söyle:enbuyukkk:

Benim halayımı çekeceksiniz eli kulağında:teytey:

inş cnm inşşşşşşşşşşş:teytey:

abrar42 canımmmmmmmmmmmmmmm inaşşhhh ama önce siz genç arkadşlara rabbim versin bende göbek atacaksınız halay istememme

mısrada halay çekeceğizzz

busecan sende dansmı edelimm

aylintte havafişşke atacağız

hele benim koca popolu çılgınımvarkii galiba onda taklallar atacağız deniz partisii düzenleyeceğiz .))))

fatoözelde ne yapalımm içliköftemi yapalım :))))

kumslda hayıtın şerfeine parti düzneleyelim

nihade sevinçten gözyaşı dökelim o öok sulu gözlü ve çok duygusal

gizmedee bayarkalrı göklere açalımm

hımmm kim kaldı kızlarr
tualinada parajüt göstresi düzeneyelimm

süper bir fikir benceeeeeeee ne dersiniz cicilerrrrrrrr

QUOTE=Mısra;13694771]Benim halayımı çekeceksiniz eli kulağında:teytey:[/QUOTE]

inş. canım seve seve sen haberini ver biz 3 gün 3 gece çekeriz :teytey: :teytey: :1hug:

ay dans edelim bağıralım zıplayalım :sm_cool:
valla 7 düvele haber salarım herhalde kaydirigubbakcemile3

bahçelide baktım canım aidatları fazla yüksek o paraya ben havuzlu sitede otururum nede havuza girebilirim ya imammgillerden oaln kocaccaığım sayesinde :))a

nhlkpr, ebrar42, serpil02507+, fatosozel+, busecan35+, ahsen_81, kumsal, Mısra, tualina

ne kadar kalabığığız yahuu

mısra canım topiğin gizli hafiyesi:)))))sende var bu ay inşallah liste nerde ya nekadar var daha tahlil yaptırmana bak heyecanlandım ben şimdi

Benim halayımı çekeceksiniz eli kulağında:teytey:
aminn inşallah canım benim inşallah
Tiroid ilaçsız kesinlikle tedavi edilemez çok haklısın cnm.
Bazı şeylerle değeri biraz düşebilir dereotu,tereotu gibi
kesinlikte mısracım bitkiler sadece yardımcı oluyor
sen varya süper bir hatunsun bence ve süper bir anne olucaksın inşallah:Saruboceq:
kızlar kaçtım ben geleceğim şu eve bakıp geleyim mucux iyi sohbetler hep enerjik kalın emiiiiiiiiiiiiiii

hadi git bakalım inşalalh gönlüne göre olur

busecan canım belirtiler kadından kadına hatta aynı kadının farklı hamileliklerinde bile değişebiliyormuş:))ben hamile kaldığım ay olmaz diyordum yumurtlama gününü kaçırdık zannediyordum adet günüme on gün kala akıntı kasıklarımda ağrı yanma falan oldu adet gelecek diye düşünüdüm normalde adettede aynı belirtiler olur ama biriki gün önce ortaya çıkar o ay on gün önce çıktı işte benim tek belirtim oydu.beklemek çok zor inşallah allah gönlüne göre verirde bebişin gelir.bizde bayram yaparız topiğin en son hamilesi benim.

ay serpil gitti topik birden sessizleşti boşuna demiyorlar serpile kraliçe diye:))))Allah gönlüne göre versin serpil tatlım ev bulamadan belki bebek gelir çoktandır arıyorsun evi ya aklıma geldi birden:)))inşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…