kılzar saat 4 de ev bakmaya gideceğim yine internetn buldum güzel görünüyor bir bakayım nasıl bişi mısra sana yakın gazilisesinin orada inşallh güzeldir nete güzledii beğenirsemm yakın olacağız bu çok güzel olacak biz iki antalyalı bak ahsenle ebrarda iki konyalı aralarında mesafe var ama olsun yinede gönül birliği olsun
007 James Bond Mısra:roflol:
o dimek gııı ben bilmiyon anacım.buldum buldum psikologsun sen benim kafayıda tamir etsene arasıra bozulurrrrrrrr
kızlar mısra işini açıklayamaz sdace devlet memuru öyle yani işte memeur memeure hanımmmmmmmmmmmmmm anacım ne zaman müsait olursan okursun canım aaaaaaaaaa ne zaman fırsat bulursan .)))
Benim halayımı çekeceksiniz eli kulağında:teytey:
teşekkür ederim canım iki gün geçtikten sonra idrar tahlilinde öğrendim.az kalmış hadi hayırlısı bakalım busecan ateşin sabitlendiye hamilesindir inşallah.ateş yorumcuları öyle der.
valla ne regl belirtisi ne başka şey çok garip bi göğüslerim acıdı oda bugün yok geçen hafta hafif sabahları bulantı vardı psikolojık dedim valla bazı insanlarda aynı şeyler olmazmış bazen belirtide olmazmış yanlız 2 haftadır hep rüya görüyorum hamılelikle ilgili onuda bilinçaltım diyorum kaydirigubbakcemile3 evet sadece ateşime bakıyorum yükseldi işte 2 gündürde 36,5 ama regl güne kadar düşmesse ii bekliycez şimdi bide 32. gün olcaksın diyince bi arkadaş kaldım kal geldi beklemekten başka çarem kalmadıhihoyyyt
inşallaaaaaaaaaaaaaaaah canım inşallahBenim halayımı çekeceksiniz eli kulağında:teytey:
abrar42 canımmmmmmmmmmmmmmm inaşşhhh ama önce siz genç arkadşlara rabbim versin bende göbek atacaksınız halay istememme
mısrada halay çekeceğizzz
busecan sende dansmı edelimm
aylintte havafişşke atacağız
hele benim koca popolu çılgınımvarkii galiba onda taklallar atacağız deniz partisii düzenleyeceğiz .))))
fatoözelde ne yapalımm içliköftemi yapalım :))))
kumslda hayıtın şerfeine parti düzneleyelim
nihade sevinçten gözyaşı dökelim o öok sulu gözlü ve çok duygusal
gizmedee bayarkalrı göklere açalımm
hımmm kim kaldı kızlarr
tualinada parajüt göstresi düzeneyelimm
süper bir fikir benceeeeeeee ne dersiniz cicilerrrrrrrr
AAAAAAAAA sERPİL EV DEDİN İYİ Kİ ŞİMDİ AKLIMA GELDİ.
Bahçeli de eşimin işyerinin tam karşısında bir ev kiralıkmış,istersen fiyatını öğrenelim.
Ahh biz o kadar ev aradık Bahçeli de bulamadık,daha doğrusu bulduklarımız 700 tl üzeriydi(((
hadi canım inşallah bu sefer olur kaydirigubbakcemile3kızlar kaçtım ben geleceğim şu eve bakıp geleyim mucux iyi sohbetler hep enerjik kalın emiiiiiiiiiiiiiii
aminn inşallah canım benim inşallahBenim halayımı çekeceksiniz eli kulağında:teytey:
kesinlikte mısracım bitkiler sadece yardımcı oluyorTiroid ilaçsız kesinlikle tedavi edilemez çok haklısın cnm.
Bazı şeylerle değeri biraz düşebilir dereotu,tereotu gibi
sen varya süper bir hatunsun bence ve süper bir anne olucaksın inşallah:Saruboceq:abrar42 canımmmmmmmmmmmmmmm inaşşhhh ama önce siz genç arkadşlara rabbim versin bende göbek atacaksınız halay istememme
mısrada halay çekeceğizzz
busecan sende dansmı edelimm
aylintte havafişşke atacağız
hele benim koca popolu çılgınımvarkii galiba onda taklallar atacağız deniz partisii düzenleyeceğiz .))))
fatoözelde ne yapalımm içliköftemi yapalım :))))
kumslda hayıtın şerfeine parti düzneleyelim
nihade sevinçten gözyaşı dökelim o öok sulu gözlü ve çok duygusal
gizmedee bayarkalrı göklere açalımm
hımmm kim kaldı kızlarr
tualinada parajüt göstresi düzeneyelimm
süper bir fikir benceeeeeeee ne dersiniz cicilerrrrrrrr
kızlar kaçtım ben geleceğim şu eve bakıp geleyim mucux iyi sohbetler hep enerjik kalın emiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?