busecan canım belirtiler kadından kadına hatta aynı kadının farklı hamileliklerinde bile değişebiliyormuş:))ben hamile kaldığım ay olmaz diyordum yumurtlama gününü kaçırdık zannediyordum adet günüme on gün kala akıntı kasıklarımda ağrı yanma falan oldu adet gelecek diye düşünüdüm normalde adettede aynı belirtiler olur ama biriki gün önce ortaya çıkar o ay on gün önce çıktı işte benim tek belirtim oydu.beklemek çok zor inşallah allah gönlüne göre verirde bebişin gelir.bizde bayram yaparız topiğin en son hamilesi benim.
fatoş sen ayın kaçında olucan aşılama
kızlar kaçtım ben geleceğim şu eve bakıp geleyim mucux iyi sohbetler hep enerjik kalın emiiiiiiiiiiiiiii
ahsencim sen tedavi le mi hamile kaldın kendini yormadan bahsetsene bizebusecan canım belirtiler kadından kadına hatta aynı kadının farklı hamileliklerinde bile değişebiliyormuş:))ben hamile kaldığım ay olmaz diyordum yumurtlama gününü kaçırdık zannediyordum adet günüme on gün kala akıntı kasıklarımda ağrı yanma falan oldu adet gelecek diye düşünüdüm normalde adettede aynı belirtiler olur ama biriki gün önce ortaya çıkar o ay on gün önce çıktı işte benim tek belirtim oydu.beklemek çok zor inşallah allah gönlüne göre verirde bebişin gelir.bizde bayram yaparız topiğin en son hamilesi benim.
busecan canım belirtiler kadından kadına hatta aynı kadının farklı hamileliklerinde bile değişebiliyormuş:))ben hamile kaldığım ay olmaz diyordum yumurtlama gününü kaçırdık zannediyordum adet günüme on gün kala akıntı kasıklarımda ağrı yanma falan oldu adet gelecek diye düşünüdüm normalde adettede aynı belirtiler olur ama biriki gün önce ortaya çıkar o ay on gün önce çıktı işte benim tek belirtim oydu.beklemek çok zor inşallah allah gönlüne göre verirde bebişin gelir.bizde bayram yaparız topiğin en son hamilesi benim.
burdayım yukarı mahalleye kadar bir gittim geldim napıyım sempatiksalakcinni
herkes gitti birden
yanma şu an bende de var kot giydim ondan mı diyorum kaydirigubbakcemile3
yanma şu an bende de var kot giydim ondan mı diyorum kaydirigubbakcemile3
ne var ne yoktu yukarı mahallede. özlemişlermi bizi
valla napsınlar özlemişlerdir herhaldeolumunekankayizsmile
yok balım herkes burda ama halaydan sonra yoruldukya azıcık dinlenelim dedik olumunekankayizsmile
buse ya bende senden çok umutluyum ama seni etkilemek istemem sempatiksalakcinni
Valla kızlar benim reglme çok var ama mütamadiyende artan karın,kasık ağrım,karnımın sol tarafında şişlik,biraz da gaz var.Belki de kendimi avutuyorum bu yüzden çok heyecanlanmayın.
aylintt acıktım gel hadii kötükedihüsoaylintttttt nerelerdesin
ya beklenmeyen listesini guncellesin biri kafam karıştı herkezinki birbirine çok mu yakın
busecim sen kendini biliyosun canım bundan önce nasıl adet oluyosan yine öyle düşün kafanı karıştırma ne kadar çok araştırsınsan içinden çıkmak daha zorliste kimdeki benim 14 haziran ama biri ateşim için 32. gün dedi off kafam karıştı 17 haziran oluyo o zaman anlamadım yaa
hoşgeldin janımmben geldim nasılsınız kızlar
BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ
gizemm79...............12 haziran
kumsal...................12-14 haziran
lizbeth80.................12-18 haziran
Busecan.................14 haziran
serpil..................... 21 haziran?
aylint......................22 haziran
deniko.....................22 haziarn
mısra......................23 haziran
nhlpr........................25 haziran
tualina......................27 haziran
Fotosozel................27 Haziran
ebrar42.....................28 haziran
belenay....................01 temmuz
tarih sıasına göre yazdım en sona kaldım ben:)))
ben Konya merkezdeyim canım sen hangi ilçedesin ?
evet canım görmemişim arada kaynamış yunak ilçesi canım bilirmisin konyaya uzak bayaahsen mesaj attım görmedin sanırım sen Konyanın hangi ilçesindesin .?
normal yolla kaldım allah şükür canım.ahsencim sen tedavi le mi hamile kaldın kendini yormadan bahsetsene bize
inş cnm ya bende bi anlaybilsem 4-6 haftalıkken belirtiler genelde oluyomuşş geçen 1 hafta sabah kahvaltısı yapamadım gariptim sabah uyandığımda midem hafif bulanıyodu valla olduğunda acaba psikolojıkmi diyorum sonradan üzülmiyim diye şu an içimde bi tuhaflık var his olarak bide ıslaklığım geçerdi regl döneminde şu an devam ediyo ateşim yükseldi valla pekde heveslenmiyim diyorum öyle havada kaldım kaydirigubbakcemile3
evet canım görmemişim arada kaynamış yunak ilçesi canım bilirmisin konyaya uzak baya
normal yolla kaldım allah şükür canım.
busecan ben senden çok umutlandım vallaa.ıslaklık bendede vardı hiç geçmemişti gazda vardı.sen hamilesin büyük ihtimalle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?