Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

rabbim sağlıkla kucağında görüp büyütmeyide nasip etsin inşallah

fatoş sen ayın kaçında olucan aşılama

hayatım yarın doktora gidicem yımırtalarımaaaaaa bakacak muhtemelen çatlatma iğnesi verecek ve yine muhtemelen pazartesi en geç salı günü aşılama yapalım diyecek. ama ben iş yerinden daha izin alamadım nasıl alıcam onuda bilmiyorum. sıkıntılıyım anlayacağınmafoldumben

kızlar kaçtım ben geleceğim şu eve bakıp geleyim mucux iyi sohbetler hep enerjik kalın emiiiiiiiiiiiiiii

sende geç kalma. enerjimiz kaybolmasın kaydirigubbakcemile

ahsencim sen tedavi le mi hamile kaldın kendini yormadan bahsetsene bize

inş cnm ya bende bi anlaybilsem 4-6 haftalıkken belirtiler genelde oluyomuşş geçen 1 hafta sabah kahvaltısı yapamadım gariptim sabah uyandığımda midem hafif bulanıyodu valla olduğunda acaba psikolojıkmi diyorum sonradan üzülmiyim diye şu an içimde bi tuhaflık var his olarak bide ıslaklığım geçerdi regl döneminde şu an devam ediyo ateşim yükseldi valla pekde heveslenmiyim diyorum öyle havada kaldım kaydirigubbakcemile3

yanma şu an bende de var kot giydim ondan mı diyorum kaydirigubbakcemile3

buse ya bende senden çok umutluyum ama seni etkilemek istemem sempatiksalakcinni

ne var ne yoktu yukarı mahallede. özlemişlermi bizi

valla napsınlar özlemişlerdir herhaldeolumunekankayizsmile

yok balım herkes burda ama halaydan sonra yoruldukya azıcık dinlenelim dedik olumunekankayizsmile

Valla kızlar benim reglme çok var ama mütamadiyende artan karın,kasık ağrım,karnımın sol tarafında şişlik,biraz da gaz var.Belki de kendimi avutuyorum bu yüzden çok heyecanlanmayın.

buse ya bende senden çok umutluyum ama seni etkilemek istemem sempatiksalakcinni

ay canım ya ne bileyim içim garip bende tuhafım kahve falımda cenın çıktı rüyalarım tavırlarım
bende umutlanıyorum valla yalan değill

Valla kızlar benim reglme çok var ama mütamadiyende artan karın,kasık ağrım,karnımın sol tarafında şişlik,biraz da gaz var.Belki de kendimi avutuyorum bu yüzden çok heyecanlanmayın.

gaz bende de var yaaaa allahımmmm kaydirigubbakcemile3

liste kimdeki benim 14 haziran ama biri ateşim için 32. gün dedi off kafam karıştı 17 haziran oluyo o zaman anlamadım yaa
busecim sen kendini biliyosun canım bundan önce nasıl adet oluyosan yine öyle düşün kafanı karıştırma ne kadar çok araştırsınsan içinden çıkmak daha zor

liste burda hayırlısı bakalım a.s

ben Konya merkezdeyim canım sen hangi ilçedesin ?

ahsen mesaj attım görmedin sanırım sen Konyanın hangi ilçesindesin .?
evet canım görmemişim arada kaynamış yunak ilçesi canım bilirmisin konyaya uzak baya
ahsencim sen tedavi le mi hamile kaldın kendini yormadan bahsetsene bize
normal yolla kaldım allah şükür canım.

busecan ben senden çok umutlandım vallaa.ıslaklık bendede vardı hiç geçmemişti gazda vardı.sen hamilesin büyük ihtimalle canım

ayyyyyyyyyy heyecan yaptım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…