busecim sen kendini biliyosun canım bundan önce nasıl adet oluyosan yine öyle düşün kafanı karıştırma ne kadar çok araştırsınsan içinden çıkmak daha zor
ayyyyyyyyyy heyecan yaptım kaydirigubbakcemile3
Ahsen ben?
efendim mısracım seni dinliyorum
bütün belirtiler var canım sende.ben çok umutlandım valla inşallah rabbim boşa çıkartmaz bebeğin göbüşündedir.ne zamandır istiyorsun canım daha önce gebeliğin varmı hiç.
inş cnm hepimizin boşa çıkarması isteyen herkese nasıp etsin
valla 1,5 senelik evliyim ben hiç korunmadım eşim korundu ilk sene istemedi eşim bende aksına 6 ay sonra istemeye başaldım hatta hemen beynim tabı istiyo adetlerim bozuldu adet düzensizliği için dr gittim herşey normal çıktı ve tamamen psikolojık bir baskı var sende kendin yapıyosun dedi ilaç verdi cyclo progynova şubat,mart,nisan,mayıs düzenledi 28 günde bir bu ayda o ilacı almadım başka bir bitkisel aldım kısaca bu
yani bir sorun yok iyi işte bu ay gelmiş meleğin:)))))sen kesin hamilesin canım.en güzeli erkeğin korunması zaten bende öğle yapmıştım korunduğum zamanlar
Kızlar ben birazdan çıkacağım kendinize iyi bakın.
Yarın topiğe gelirseniz görüşürüz inşallah
Kızlar ben birazdan çıkacağım kendinize iyi bakın.
Yarın topiğe gelirseniz görüşürüz inşallah
kızlar bende çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah .güzel haberlerinizi bekliyoruz busecan özellikle seni sabırsızlıkla bekleyeceğim.öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?