Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecim sen kendini biliyosun canım bundan önce nasıl adet oluyosan yine öyle düşün kafanı karıştırma ne kadar çok araştırsınsan içinden çıkmak daha zor

ay evet ama o arkadaşta 16. günden ölçmüşsün bide bir önceki ayı bilmiyoruz sadece 16 günden itibaren olanla bakınca o şekilde söyledi cnm yardımcı oluyorlar ama haklısın çok araştırınca kafa karışıyo kaydirigubbakcemile3

28 günde bir di işte ilaçla düzene soktuk tıkır tıkır sırnaşık şey makına maşallah

sende inşallah hamilesindir canım.dedimya bahsettiğiniz belirtiler bendede olmuştu hatta unuttuklarımıda söylediniz ben gaz olayını unutmuştum birde belirtiler döllenmeden veya rahme yerleşmeden hemen sonra başladı.adet olacağım zaman daha geç başlardı adete bir iki gün kala

bütün belirtiler var canım sende.ben çok umutlandım valla inşallah rabbim boşa çıkartmaz bebeğin göbüşündedir.ne zamandır istiyorsun canım daha önce gebeliğin varmı hiç.

inş cnm hepimizin boşa çıkarması isteyen herkese nasıp etsin
valla 1,5 senelik evliyim ben hiç korunmadım eşim korundu ilk sene istemedi eşim bende aksına 6 ay sonra istemeye başaldım hatta hemen beynim tabı istiyo adetlerim bozuldu adet düzensizliği için dr gittim herşey normal çıktı ve tamamen psikolojık bir baskı var sende kendin yapıyosun dedi ilaç verdi cyclo progynova şubat,mart,nisan,mayıs düzenledi 28 günde bir bu ayda o ilacı almadım başka bir bitkisel aldım kısaca bu

ahsen ben yazmışın ya mısracım soru soracaksın sanmıştım.inşallah canım seninde meleğin gelmiştir yukarıdada yazdım zaten tatlım

yani bir sorun yok iyi işte bu ay gelmiş meleğin:)))))sen kesin hamilesin canım.en güzeli erkeğin korunması zaten bende öğle yapmıştım korunduğum zamanlar

yani bir sorun yok iyi işte bu ay gelmiş meleğin:)))))sen kesin hamilesin canım.en güzeli erkeğin korunması zaten bende öğle yapmıştım korunduğum zamanlar

ay ahsen ağzından bal damlıyoo yaaaaa inşşş cnm ayyyyy ben nasıl bekliycemmmfisfisfis

gelmede canım kuş uçmaz kervan geçmez bi yer zaten:))bende iki sene evvel merkezde oturuyordum.şartlar sonra buraya sürükledi.hayırlısı bakalım.küçük bir yer sıkıcı işte sen nerelisin canım

Kızlar ben birazdan çıkacağım kendinize iyi bakın.
Yarın topiğe gelirseniz görüşürüz inşallah

kızlar bende çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah .güzel haberlerinizi bekliyoruz busecan özellikle seni sabırsızlıkla bekleyeceğim.öpüyorum hepinizi

kızlar bende çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah .güzel haberlerinizi bekliyoruz busecan özellikle seni sabırsızlıkla bekleyeceğim.öpüyorum hepinizi

tmm canım öptüm sağol biraz heveslendim valla olmazsada isyan etmiycem herşey allahtan allah zamanı gelince vercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…