Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

liste burda hayırlısı bakalım a.s

KIZLAR LİSTEDEN GİZEMİ ÇIKARIN. DÜN ONUN NE YAZIKKİ KIRMIZILAR GELMİŞTİ

ben geldim nasılsınız kızlar

belenayım hoş geldin gülüm

liste kimdeki benim 14 haziran ama biri ateşim için 32. gün dedi off kafam karıştı 17 haziran oluyo o zaman anlamadım yaa

kafanı karıştırma güzel arkadaşım sadece soğuk kanlılığını muhafaza etki (allah korusun) negatif bir durum söz konusu olursa senin için büyük bir yıkım olmasın. dualarım seninle inşallah hamilesindir.

kızlar bende çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah .güzel haberlerinizi bekliyoruz busecan özellikle seni sabırsızlıkla bekleyeceğim.öpüyorum hepinizi

sende kendine be bebişine çok iyi bak. her ikinizde Allaha emanet olun. öptüm

Kızlar ben birazdan çıkacağım kendinize iyi bakın.
Yarın topiğe gelirseniz görüşürüz inşallah

görüşürüz mısracım. halen ne iş yaptığını öğrenebilmiş değilim. konuyu unuttum zannetme sempatiksalakcinni

oyy oyy oyy anam geldim canım çıktı yüreyerek giit,im geldim kızlar ev çok şirin kutu gibi merkezde baktığım evler arsında en iyisi diyebilirim otırduğum eve göre tabiki kıyaslamalmalyım ama merkezdeki binalar genelde eski binlara onlara kıysalarsam fena değil ev ev sahibide fena değil yalnız eşimin işi bu aralr fena sıkışık pzzt bakabileceğimizi söyledi yani pzt eşimde beğenirse kısmetse tutarız ben şahsen beğendim hem kızlar mısrayada yakın yani akşamları sıkılırsam mısraya uğrayabilirim yürüyerek b,ile mısra gazilisieisnin yanında ev üst geçitin olduğu yerde yanii

kzılar teker teker kaçıyorsunuz anlaşılan mesialeriniz biitii şimdidien güzekl bir haftsonu diliyorum hepinize lütfen hiçbir olumsuzluğu aklına getirmeyin canlarımm

ii cnm hayırlı olsun inş yeni ev bebiş getirir:ecrin_bebek:

canların dün haberlerde izledim
tüp bebek konusunda bir haber vardı yeni bir test icat edilmiş izmirde bir prof bulmuş toplanan yumurtların hangisi kaliteli diye 15 sn test sonuç veriyormuş canım yani en sağlıklı embrio tarnsefer ediliyorumuş buda gebelik oranını yükseltiyormuş bilginiz olsun istedim

ewt bende izledim cnm

kızlar selam nasılsınız. e bende 30 lu yaşlara geldim sayılır. :) 29 um kısaca şöyle anlatayım. yumurta rezervimde azalma var ve bu yuzden gebe kalamıyormuşum. iki kez tüp bebek denemesi yaptırdım ama olmadı maalesef. şimdi yani bu ay aslanpencesi ve civan perçemi kullanıyorum. bu ayda olmazsa temmuzda 3. deneme için tüp bebek merkezinin yolunu tutucam. ah cok zor bır durum. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. benim gibi ot kullanan varmı kızlar aranızda? topiki tam okuyamadımda.

çok guzel haber ama maalesef ben ve benım gıbılerın zaten bir yada taş çatlasın ıkı embrıyosu olusuyor. oda allaha emanet tabı. ama sizler için sevindim. artık tıp ilerliyor, birde tüp bebek maliyetlerini düşürseler ne guzel olur.

canım benim hoşgeldin bend e41 yaşındayım yumurta rezervemde yaşıma gçöre çok iyi ama ben hamile kalamdım 1 aşılma yaptırdım negatif ben şuan hayıt kullanıyorum aslanperçeni civanperçemimi ne onlardanda aldım ama içemedim bu aya adet olursam onarıda içmeye başlayacağım canım inşalalh rabbim 3. ihtiyaç muhtaç. etmeden meleğini sana verir canım

hoşgeldin cnm

güzel bir gelişme değilmii canım yani oran artıyor başarı oranı

evet çok hemde %80 lik bir rakam tutması için güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…