liste burda hayırlısı bakalım a.s
ben geldim nasılsınız kızlar
liste kimdeki benim 14 haziran ama biri ateşim için 32. gün dedi off kafam karıştı 17 haziran oluyo o zaman anlamadım yaa
kızlar bende çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah .güzel haberlerinizi bekliyoruz busecan özellikle seni sabırsızlıkla bekleyeceğim.öpüyorum hepinizi
Kızlar ben birazdan çıkacağım kendinize iyi bakın.
Yarın topiğe gelirseniz görüşürüz inşallah
bende çıkıyoruz size iyi akşamalr
oyy oyy oyy anam geldim canım çıktı yüreyerek giit,im geldim kızlar ev çok şirin kutu gibi merkezde baktığım evler arsında en iyisi diyebilirim otırduğum eve göre tabiki kıyaslamalmalyım ama merkezdeki binalar genelde eski binlara onlara kıysalarsam fena değil ev ev sahibide fena değil yalnız eşimin işi bu aralr fena sıkışık pzzt bakabileceğimizi söyledi yani pzt eşimde beğenirse kısmetse tutarız ben şahsen beğendim hem kızlar mısrayada yakın yani akşamları sıkılırsam mısraya uğrayabilirim yürüyerek b,ile mısra gazilisieisnin yanında ev üst geçitin olduğu yerde yanii
ii cnm hayırlı olsun inş yeni ev bebiş getirir:ecrin_bebek:
busecanım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yani derlerya tebdili mekanda hayır vardırr bu topiğimizde size bebeiş getirsin :lepi:
canların dün haberlerde izledim
tüp bebek konusunda bir haber vardı yeni bir test icat edilmiş izmirde bir prof bulmuş toplanan yumurtların hangisi kaliteli diye 15 sn test sonuç veriyormuş canım yani en sağlıklı embrio tarnsefer ediliyorumuş buda gebelik oranını yükseltiyormuş bilginiz olsun istedim
ewt bende izledim cnm
busecanm sana çok az kaldıı rabbimm yüüznü güldürsün inaşllahh en yakın sensin
canların dün haberlerde izledim
tüp bebek konusunda bir haber vardı yeni bir test icat edilmiş izmirde bir prof bulmuş toplanan yumurtların hangisi kaliteli diye 15 sn test sonuç veriyormuş canım yani en sağlıklı embrio tarnsefer ediliyorumuş buda gebelik oranını yükseltiyormuş bilginiz olsun istedim
kızlar selam nasılsınız. e bende 30 lu yaşlara geldim sayılır. :) 29 um kısaca şöyle anlatayım. yumurta rezervimde azalma var ve bu yuzden gebe kalamıyormuşum. iki kez tüp bebek denemesi yaptırdım ama olmadı maalesef. şimdi yani bu ay aslanpencesi ve civan perçemi kullanıyorum. bu ayda olmazsa temmuzda 3. deneme için tüp bebek merkezinin yolunu tutucam. ah cok zor bır durum. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. benim gibi ot kullanan varmı kızlar aranızda? topiki tam okuyamadımda.
kızlar selam nasılsınız. e bende 30 lu yaşlara geldim sayılır. :) 29 um kısaca şöyle anlatayım. yumurta rezervimde azalma var ve bu yuzden gebe kalamıyormuşum. iki kez tüp bebek denemesi yaptırdım ama olmadı maalesef. şimdi yani bu ay aslanpencesi ve civan perçemi kullanıyorum. bu ayda olmazsa temmuzda 3. deneme için tüp bebek merkezinin yolunu tutucam. ah cok zor bır durum. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. benim gibi ot kullanan varmı kızlar aranızda? topiki tam okuyamadımda.
güzel bir gelişme değilmii canım yani oran artıyor başarı oranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?