Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ewt cnm haklısın valla ama nerdee ticaret yapıyo adamlar ya resmen

canım benim umutsuz olma lütfen topraktan bedene can veren Alalh yani yok yok bu topicde umutsuzlukk yüce rabbim yeterki ol desin canım ahada benn bak herşey yolunda ve çok muntazam yumurtam saat gibi gününde çatlıyor ama yok işte bebebk yokk yani öyle düşünme rabbim nasip ettimi herşeyyyyyyy hikaye yok fsh yok lhh yok o yok bu salalaaaaaaaaaa önce beyinde bitmeli sonra tabbiki çaresine bakacağız tooso toos oturacak değilim otla ö çöple bilmeme neyle muhakak anne olacağız

evet dr biraz olayı abartıyorlar kasap ve ticaret olarak bakıyorum ben ama kızlar bence merkezler hasta avına çıktılar hehehhhe ucuzlayacak geçen yılın fiyatalrıyla tüp yapıyorlar hattta taksit falan filan yaniiii rahat olun çalışalaım para kazanalım biriktirelim dualar edelim ot çöp ne var kullanalaım çıktığımız yolda final çizgiisnine varalımmm

amin canım hepimize insallah.

hoşgeldin cnm
hoşbuldukkk:kedi:

QUOTE=busecan35;13697870]ewt cnm haklısın valla ama nerdee ticaret yapıyo adamlar ya resmen
hemde nasıl ticaret. çok para harcadık. para umrumda değil,hemde hiç ama bu son sansım artık param kalmadı. bu seferde olmazsa ne yaparım bilmiyorum.
allah yar ve yardımcımız olsun.

hmmm canım işte dedikleri şey bu. rabbim ol deyince olacak. yumurtalarına maşallah canım :)))

canım ben mısra aylint kumsal ot kullanıyoruz hayıt kullanıyoruz birde çılgın mısra aslanpneçesi civanperçemide kullanıyor ve çok memnunuz canım yeni başaldık kullanmaya birbirimizi motive ederk başaldık allah yardımcımız olsun

sempatiksalakcinni ottan çöpten adım organik kadına çıktı zaten :) ama ne dicem kızlar. bu otları daha yenı kullanmaya baslamıstım gecen ay. dr yumurtan cok ıyı demezmı. nannnnnnnnnnnnn 29 yıldır duyduğum en guzel kelime. ve ilk defa duydum bunu. demek işe yarıyor bu ot çöp olayları. yılmak yok yola devam kızlar.

patrica bus efrede olmasa diye düşünme lütfen everne pozitif enerji yay tabbiki kolay bir süreçten geçemmeişsin zaten kullanılan o ilaçlar o beklenme süresi insanda ne akıl ne fikir bırakıyor biz bu tarz olaylardan soyutlanmak için dualar ediyoruz dua okuyoruz kendimizi motive edebilmek için mesala yasin okuyoruz işte canım yüce rabbime sesimiizi duyuyoruz rabbimm sesini duymak istdeği kullarına biraz acı verirmişki biz dua edelim sesimizi duysun diye ve zamanı gelince bize güzelliği yaşatacak öyle değilmi abalacımm ne dersin kokrkular korkuyu getirir cesur ol

ahadaaaaaaaaaaaaaaaa olay buuuuuuuuu durmak yok yola devam son gaz ileriiiiii vallhi bencede yarıyor ot çöp
ben şahsen menunum

ohh ohhh afiyet bal şeker bol yumurta olsun insallahhhhhh. bende civanperçemi ve aslan pencesi kullanıyorum. arada bı aklıma geldikce içine bir iki incir atıyorum:) hımm birde aktara bal çörekotu tarcın yaptırdım ondan yıyorum. içim dısıma cıktı desem yerıdır ama şifa niyetine insallahhhh:lepi:

patrica önce aramıza hoş geldin sefalar getirdin tatlım. sende benim gibi istanbuldasın. hangi hastanede tüp bebek denemelerini yaptırdın. şayet söylemende bir sakınca yoksa öğrenmek isterim. bende bugünlerde tüp bbek merkezleri ve fiyatları hakkında araştırma yapmak istiyorum.

izmirdeki arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın hemen değerlendirin bence

inş cnm ya heyecandan içim kıpır kıpırr amin hepimizin inş yüzünü güldürsünn

busecanım heyecan yaşamak çok güzel bir şey. allah içindeki o heecanı sevince dönüştürsün inşallah

süpefrrr ya bende şimdi hayıt içiyorum vallhi süper rahatlatıyor benim göğüslerime dokunmadım acıdan süper rahatım ve sak,inleştiriyor beni inşallh adet olmammada kutlarız ama olursamda aslan pençesi civan pençesii iççeceğimm güzelleşeceğimm naniknanik

anacım bu sefer olacak ınsallah. kalbımde hıssedıyorum. rabbım bu sefer gulecek yuzume.
ya kızlar bu gun reglımın 11. gunu. yarın 12. gunu. acaba buralarda bı dr gıdıp usg baktırsammı. bu otlar buyutmusmu yumurtalarımı dıye. meraktan çatlıyorum.
bu arada sız neden hayıt kullanıyorsunuz? hangi hormonunuz dengesiz? bir ara benım prolaktın cıkmıstı hayıt ve ılaç kullandım gectı.

bu otlar benı sidikli yaptı:) on dakkada bir wc ye gidiyorum :) birde şimdiden soylıyeyım acayıp gaz yapıyor sempatiksalakcinni

kızlar ben bı dolasmaya cıkıyorum. yarın sabah gelirim daha ıyı muhabbet ederiz. öptüm hepinizi: bye bye

kııııııııııııııııııızlar bugün pozitif enerjimizi busecana gönderelim. o bugün çok fazla heyecanlandı. buna ihtiyacı var. bugün pazartesi ye kadar tüm pozitif enerjimiz ve dualarımız busecana.

kızlar ben bı dolasmaya cıkıyorum. yarın sabah gelirim daha ıyı muhabbet ederiz. öptüm hepinizi: bye bye

tamam canım sen çık dolaş döndüğünd eokursun bebeğim bencede bir dr git baktır yumurtalarına kafanda soru işareti olmasın canım benimde galiba proklatin ama çok da yüksek değil amam bellide olmaz ben ona bağlıyorum yani hayıtı onun için kullanıyorum bu otlar bizide sidikli yaptı canım :)))

tamma canım ona yollayalımm rabbimmheyecanının haifetsin 14 haziran ona müjd egetirsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn bugün busecan için okuyacağızt

süpersin ya iyiki geldin aramıza :)) haydi şöyle bir gezin aşağı mahelle yukarı mahlle önemli olan güzell bakmak güzel görmek güzel şeyleri çağırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…