çok guzel haber ama maalesef ben ve benım gıbılerın zaten bir yada taş çatlasın ıkı embrıyosu olusuyor. oda allaha emanet tabı. ama sizler için sevindim. artık tıp ilerliyor, birde tüp bebek maliyetlerini düşürseler ne guzel olur.
çok guzel haber ama maalesef ben ve benım gıbılerın zaten bir yada taş çatlasın ıkı embrıyosu olusuyor. oda allaha emanet tabı. ama sizler için sevindim. artık tıp ilerliyor, birde tüp bebek maliyetlerini düşürseler ne guzel olur.
amin canım hepimize insallah.canım benim hoşgeldin bend e41 yaşındayım yumurta rezervemde yaşıma gçöre çok iyi ama ben hamile kalamdım 1 aşılma yaptırdım negatif ben şuan hayıt kullanıyorum aslanperçeni civanperçemimi ne onlardanda aldım ama içemedim bu aya adet olursam onarıda içmeye başlayacağım canım inşalalh rabbim 3. ihtiyaç muhtaç. etmeden meleğini sana verir canım
hemde nasıl ticaret. çok para harcadık. para umrumda değil,hemde hiç ama bu son sansım artık param kalmadı. bu seferde olmazsa ne yaparım bilmiyorum.hoşgeldin cnm
hoşbuldukkk:kedi:
QUOTE=busecan35;13697870]ewt cnm haklısın valla ama nerdee ticaret yapıyo adamlar ya resmen
canım benim umutsuz olma lütfen topraktan bedene can veren Alalh yani yok yok bu topicde umutsuzlukk yüce rabbim yeterki ol desin canım ahada benn bak herşey yolunda ve çok muntazam yumurtam saat gibi gününde çatlıyor ama yok işte bebebk yokk yani öyle düşünme rabbim nasip ettimi herşeyyyyyyy hikaye yok fsh yok lhh yok o yok bu salalaaaaaaaaaa önce beyinde bitmeli sonra tabbiki çaresine bakacağız tooso toos oturacak değilim otla ö çöple bilmeme neyle muhakak anne olacağız
kızlar selam nasılsınız. e bende 30 lu yaşlara geldim sayılır. :) 29 um kısaca şöyle anlatayım. yumurta rezervimde azalma var ve bu yuzden gebe kalamıyormuşum. iki kez tüp bebek denemesi yaptırdım ama olmadı maalesef. şimdi yani bu ay aslanpencesi ve civan perçemi kullanıyorum. bu ayda olmazsa temmuzda 3. deneme için tüp bebek merkezinin yolunu tutucam. ah cok zor bır durum. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. benim gibi ot kullanan varmı kızlar aranızda? topiki tam okuyamadımda.
evet dr biraz olayı abartıyorlar kasap ve ticaret olarak bakıyorum ben ama kızlar bence merkezler hasta avına çıktılar hehehhhe ucuzlayacak geçen yılın fiyatalrıyla tüp yapıyorlar hattta taksit falan filan yaniiii rahat olun çalışalaım para kazanalım biriktirelim dualar edelim ot çöp ne var kullanalaım çıktığımız yolda final çizgiisnine varalımmm
sempatiksalakcinni ottan çöpten adım organik kadına çıktı zaten :) ama ne dicem kızlar. bu otları daha yenı kullanmaya baslamıstım gecen ay. dr yumurtan cok ıyı demezmı. nannnnnnnnnnnnn 29 yıldır duyduğum en guzel kelime. ve ilk defa duydum bunu. demek işe yarıyor bu ot çöp olayları. yılmak yok yola devam kızlar.
canım ben mısra aylint kumsal ot kullanıyoruz hayıt kullanıyoruz birde çılgın mısra aslanpneçesi civanperçemide kullanıyor ve çok memnunuz canım yeni başaldık kullanmaya birbirimizi motive ederk başaldık allah yardımcımız olsun
kızlar selam nasılsınız. e bende 30 lu yaşlara geldim sayılır. :) 29 um kısaca şöyle anlatayım. yumurta rezervimde azalma var ve bu yuzden gebe kalamıyormuşum. iki kez tüp bebek denemesi yaptırdım ama olmadı maalesef. şimdi yani bu ay aslanpencesi ve civan perçemi kullanıyorum. bu ayda olmazsa temmuzda 3. deneme için tüp bebek merkezinin yolunu tutucam. ah cok zor bır durum. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. benim gibi ot kullanan varmı kızlar aranızda? topiki tam okuyamadımda.
canların dün haberlerde izledim
tüp bebek konusunda bir haber vardı yeni bir test icat edilmiş izmirde bir prof bulmuş toplanan yumurtların hangisi kaliteli diye 15 sn test sonuç veriyormuş canım yani en sağlıklı embrio tarnsefer ediliyorumuş buda gebelik oranını yükseltiyormuş bilginiz olsun istedim
inş cnm ya heyecandan içim kıpır kıpırr amin hepimizin inş yüzünü güldürsünn
patrica bus efrede olmasa diye düşünme lütfen everne pozitif enerji yay tabbiki kolay bir süreçten geçemmeişsin zaten kullanılan o ilaçlar o beklenme süresi insanda ne akıl ne fikir bırakıyor biz bu tarz olaylardan soyutlanmak için dualar ediyoruz dua okuyoruz kendimizi motive edebilmek için mesala yasin okuyoruz işte canım yüce rabbime sesimiizi duyuyoruz rabbimm sesini duymak istdeği kullarına biraz acı verirmişki biz dua edelim sesimizi duysun diye ve zamanı gelince bize güzelliği yaşatacak öyle değilmi abalacımm ne dersin kokrkular korkuyu getirir cesur ol
süpefrrr ya bende şimdi hayıt içiyorum vallhi süper rahatlatıyor benim göğüslerime dokunmadım acıdan süper rahatım ve sak,inleştiriyor beni inşallh adet olmammada kutlarız ama olursamda aslan pençesi civan pençesii iççeceğimm güzelleşeceğimm naniknanik
kızlar ben bı dolasmaya cıkıyorum. yarın sabah gelirim daha ıyı muhabbet ederiz. öptüm hepinizi: bye bye
hoşçakal patrica. kendine iyi bakkızlar ben bı dolasmaya cıkıyorum. yarın sabah gelirim daha ıyı muhabbet ederiz. öptüm hepinizi: bye bye
kııııııııııııııııııızlar bugün pozitif enerjimizi busecana gönderelim. o bugün çok fazla heyecanlandı. buna ihtiyacı var. bugün pazartesi ye kadar tüm pozitif enerjimiz ve dualarımız busecana.
anacım bu sefer olacak ınsallah. kalbımde hıssedıyorum. rabbım bu sefer gulecek yuzume.
ya kızlar bu gun reglımın 11. gunu. yarın 12. gunu. acaba buralarda bı dr gıdıp usg baktırsammı. bu otlar buyutmusmu yumurtalarımı dıye. meraktan çatlıyorum.
bu arada sız neden hayıt kullanıyorsunuz? hangi hormonunuz dengesiz? bir ara benım prolaktın cıkmıstı hayıt ve ılaç kullandım gectı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?