Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tamma canım ona yollayalımm rabbimmheyecanının haifetsin 14 haziran ona müjd egetirsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn bugün busecan için okuyacağızt

sağolun canlarım hepinizi seviyorummm daha çok heyecanlandım valla yaaa teşk ederim

kızlar esmeralda arkadşlık listesinde olan varmı bende var ama ben mesaj atamıyorum o küüsp gitmişti ona mesaj atsak topiği bildirsek ben onu çok merak ediyorum

Serpıl ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam canımsın yaaaa varya ııyıkı varsın ablacım rabbım Şu mÜbarek aylarda ve mÜarek gÜnde ınŞ dularımızı kabul etsın en kısa zamanda hamıle kal ınŞ ınan Çok ıstıyorum kendımden daha Çok ıstıyorum cnm ablam ben doktora gıttım bıŞıyım yokmuŞ herŞey normal dedı ılaÇ bıle vermedı bende adetı beklıyorum olayım bıtsın hemen baŞlayacaĞım kÜre sakın kendını Üzme unutma sen gÜÇlÜ bır kadınsın

kıslarrrrrr ya mitoz gibi bölündüm yafffff benim bu aralar canım bebek istiyooo hormonlarım tavan yaptıohaoldumsmile

Ahsenciğim yeni öğrendim, nasıl mutlu oldum anlatamam..Bebeğinle birlikte bütün güzellikler senin olsun canım:)))

Serpilcim inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev bulursun, o ev uğurlu gelir ve sana en kısa zamanda tatlı bir bebiş getirir inşallllaaaaahhh:))) Kolay gelsin bitanem..

kızlar dr. gelişimi iyi dedi ense kalınlığıda iyi çıktı
ikilinin sonucu çarş.saat 2 den sonra çıkacakmış
inş. herşey yolunda olur
işe gitmedim geri
canlarımm

Zeytincim çokkkk sevindim cnm yeğenimizin iyi olmasına.
ıkili teste iyi çıkacak merak etme yüreğini ferah tut.
Öpt

Şu anda saat 23:55 uykusuzluktan gözlerim kapanıyor,resmen tek gözle geçmişi okumaya çalıştım kızlar.Addalara gittiğim için Hayıtı içmeyi yine unuttum ,bu böyle olmayacak küçük bir kavanozla çantamda taşısam mikemmelllllll olacak:))))))))

HEPİNİZE GÜNAYDIN. HAYIRLI HAFTA SONLARI, HAYIRLI SABAHLAR CANLARIM.

kızlar dr. gelişimi iyi dedi ense kalınlığıda iyi çıktı
ikilinin sonucu çarş.saat 2 den sonra çıkacakmış
inş. herşey yolunda olur
işe gitmedim geri
canlarımm

zeytincim çok sevindim. inşallah üçlü tarama testindende allahın izni ile rahatlıkla geçicek yiğenim. sağlıklı sıhhatli ve mutlu anneciğinin karnında gelişimini tamamlayacak ve o muhteşem gün gözlerini açıp ilk sana bakacak. (amin)

hepinize iyi akşamlar iyi tatiller kızlar çok öpüyorum

kumsal ne tatili arkadaşım yoksa sen cumartesi günleri çalışmıyormusun. :gitme:

günaydın herkeseeee

günaydın fatoşcum ii sen nasılsın

iyiyim talım bugün hemde çok iyiyim. dün akşam kızkardeşime gittim. 2 tane bıcırık oğlu var. büyk olan 2,5 yaşında adı cem. o varya benim ruhum, ömrüm, herşeyim. yakın zamana kadar bana anne diyordu ama kızkardeşim galiga kendimi kötü hissetmeyeyim diye teyze demeye alıştırdı. küçüğü 13 aylık düzgüncan adı. o başka bir melek. akşam ikisi ilede geç saatlere kadar oynadık güldük yaramazlıklar yaptık. koştuk zıpladık. akşam çok yorgun eve döndük. hemen uyumuşum. sabah kalktım duş aldım. bir haftadan sonra ilk defa makyaj yaptım bugün. giyimdim işe geldim. bugün doktora gidicem. aşılama için gün verecek. birazda ondan heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…