kııııııııııııııııııızlar bugün pozitif enerjimizi busecana gönderelim. o bugün çok fazla heyecanlandı. buna ihtiyacı var. bugün pazartesi ye kadar tüm pozitif enerjimiz ve dualarımız busecana.
tamma canım ona yollayalımm rabbimmheyecanının haifetsin 14 haziran ona müjd egetirsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn bugün busecan için okuyacağızt
sağolun canlarım hepinizi seviyorummm daha çok heyecanlandım valla yaaa teşk ederim
busecan bayılıyorum senin bu heyecanına canım ya :) çok şekersin ben mahllelerii geziorum güzel bişey bulurmuyum diye mucuxxxxxxxxxx
bende sana bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 gez gezentii
ama ben çok yorgunum ya bebeiş valhii acayip yorgunum yaşama ne kadar güzel ve bizler nekadar şanslıyız olumunekankayizsmile
yok canım hipo özellikle sormuştum zaten doktor değeri görünce hiç çalışmıyor nerdeyse demişti sonra açıklamıştı olayı tam tersi oluyor değer yüksekse az değer düşükse çok çalışıyor canım benimde kilo problemim var zor gidiyor kilolar yemesemde alıyorum yavaşyavaş şişiyorum malesef napalım allah başka dert vermesin sporla hareketle çözücez inşallah sende ihmal etme git yaptır tastlerini mısaracım düzenli ilça kullanıyorsun dimi canım ihmal etme
Evet cnm, sabah evde aç karnına ilacımı alıyorum,yaklaşık 45 dk sonra işyerinde kahvaltımı yapıyorum.kızlar siz hep buraya taşınmışsınız diğer topikte kimse kalmamış.sorun neydi bilmiyorum ama konuşarak halledilemezmiydi.bir tek kişiden bahsedilmiş kim olduğunu bilmiyorum ama onunla konuşulsaydı hatası neyse tatlı dille uyarılsaydı olmazmıydı.böyle bölünmüş yarısı orda yarısı burda.oradada çok güzel paylaşımlar oluyordu muhabbetler güzeldi seviyeliydi.ben çok fazla yazmıyordum ama takip ediyordum sohbetleriniz samimiydi böyle ayrıma ne gerek vardı
kızlar çok özür dileyerek fikrimi söyledim yinede siz bilirsiniz
[U]Aslında bu konuda hiç ama hiç konuşmak istemiyordum ama konuşmanın vakti geldi diye düşündüm ıLK VE SON KEZ DÜŞÜNCEMı YAZIYORUM.Ahsencim hepimiz elbetteki senin dediğin yöntemle çözmeyi düşündük ve de o şahsı önyargısız gözlemledik.Hatta uzun bir süre birçokkkkkkkkk arkadaşımız bu konuda fazlaca rahatsız olmasına rağmen sükunetini korudu.Ama sen de bilirsin ki hayatta herşeyin bu paralelde sabrında bir sonu vardır.
Gözlemlediğim şeylerden sadeceeeeeeeeeee birkaçını sıralamaya çalışayım;
Birisi birilerine mütamadiyen ahkam kesiyor,herşeyi ben bilirim diyor,sürekli öküz altında buzağı arıyor,günlük olarak birisini hedef belirliyor sürekli alt etmeye çalışıyor,kıskançlık krizlerinin ardı arkası kesilmiyor,herkezin zayıf bir tarafını yada yaşam tarzını inceden inceden öğrenmeye çalışıyor,öğrendiklerinide aşama aşama kötü yönde kullanıyor üstüne üstlük kendisiyle ilgili ser verip sır vermiyor..................vs bu uzar gider.
Ben insanları işi,gücü,yaşı,eğitimi,kariyeri,ekonomik durumu....ne olursa olsun ayırt etmeden her daim dostça kucaklayan,yaralarını da daimi olarak saran tedavi eden yada etmeye çalışan biriyim.Tabi bunları burada ispat etmek güç.
Bu yaşıma değinde öğrendiğim her bilgiyi,kültürü kısacası tüm güzellikleri insanlarla paylaşmayı felsefe haline dönüştürdüm bu böylede devam edecek.
Burası adı sanal alem olmasına rağmen insanların çok özelini paylaştıkları bir yer.Artıııı sıkıntıları olan insanları biraraya getiren bir yer.
Herkesin iyi kötü yaşadıkları,bundan sonraki planları ortada.
Birçoğumuz buraya stres atmak için geliyoruz böyle olmasına rağmen ortada sorunlar varsa doğal olarak bazı şeylerden uzaklaşıyor,sabrından,sıcaklığından ödün veriyorsun.
Sen de takdir edersin ki hayatta çözülecek türden sorunlar vardır çözülemeyecek türden sorunlar vardır.Bir sorunu çözmek için yola koyuldunsa önce sorunlu kişiden başlamak zorundasındır.Bu bağlamda da yapacağın ilk şey tarafsız gözlem dir.Kişinin tüm psikolojisini,yaşam tarzını,hayata bakışını o veya şu yöntemle tartarsın ,kişi gönüllü ve yanlışlarını kabul edecek yapıda biri ise ikinci basamağa geçer onunla konuşursun. DıĞER CEPHEDEN BAKACAK OLURSAN DA;Çözülemeyecek olduğuna kanaat getirilen sorunun başrol oyuncusu yine sorunlu olduğunu kabul etmeyen SORUNLU KıŞıDıR.
Sonuç;kimse gerilmesin üzülmesin ,mutlu olduğu yerde kalsın denildi,karakterimiz,yaşımız,tecrübelerimizin gerektirdiği saygı çerçevesinde bu topik açıldı.Konuyu dallandırıp budaklandırmanın şu saatten sonra hiç ama hiç kimseye faydası olmayacağındam emin olunuz.
Bir daha bu konu üzerine bu topikte kimsenin konuşmayacağını dayeni gelen veya gelecek olan arkadaşlara bildirmek isterim.
Sevgilerimlesüprizzzzz[/U]
kızlar dr. gelişimi iyi dedi ense kalınlığıda iyi çıktı
ikilinin sonucu çarş.saat 2 den sonra çıkacakmış
inş. herşey yolunda olur
işe gitmedim geri
canlarımm
hepinize iyi akşamlar iyi tatiller kızlar çok öpüyorum
Şu anda saat 23:55 uykusuzluktan gözlerim kapanıyor,resmen tek gözle geçmişi okumaya çalıştım kızlar.Addalara gittiğim için Hayıtı içmeyi yine unuttum ,bu böyle olmayacak küçük bir kavanozla çantamda taşısam mikemmelllllll olacak:))))))))
mısracığım ama dikkat et kendine. bu kadar yorgunluk iyi değil. sağlığın bozulur allah korusunyok canım hipo özellikle sormuştum zaten doktor değeri görünce hiç çalışmıyor nerdeyse demişti sonra açıklamıştı olayı tam tersi oluyor değer yüksekse az değer düşükse çok çalışıyor canım benimde kilo problemim var zor gidiyor kilolar yemesemde alıyorum yavaşyavaş şişiyorum malesef napalım allah başka dert vermesin sporla hareketle çözücez inşallah sende ihmal etme git yaptır tastlerini mısaracım düzenli ilça kullanıyorsun dimi canım ihmal etme
Evet cnm, sabah evde aç karnına ilacımı alıyorum,yaklaşık 45 dk sonra işyerinde kahvaltımı yapıyorum.
[U]Aslında bu konuda hiç ama hiç konuşmak istemiyordum ama konuşmanın vakti geldi diye düşündüm ıLK VE SON KEZ DÜŞÜNCEMı YAZIYORUM.Ahsencim hepimiz elbetteki senin dediğin yöntemle çözmeyi düşündük ve de o şahsı önyargısız gözlemledik.Hatta uzun bir süre birçokkkkkkkkk arkadaşımız bu konuda fazlaca rahatsız olmasına rağmen sükunetini korudu.Ama sen de bilirsin ki hayatta herşeyin bu paralelde sabrında bir sonu vardır.
Gözlemlediğim şeylerden sadeceeeeeeeeeee birkaçını sıralamaya çalışayım;
Birisi birilerine mütamadiyen ahkam kesiyor,herşeyi ben bilirim diyor,sürekli öküz altında buzağı arıyor,günlük olarak birisini hedef belirliyor sürekli alt etmeye çalışıyor,kıskançlık krizlerinin ardı arkası kesilmiyor,herkezin zayıf bir tarafını yada yaşam tarzını inceden inceden öğrenmeye çalışıyor,öğrendiklerinide aşama aşama kötü yönde kullanıyor üstüne üstlük kendisiyle ilgili ser verip sır vermiyor..................vs bu uzar gider.
Ben insanları işi,gücü,yaşı,eğitimi,kariyeri,ekonomik durumu....ne olursa olsun ayırt etmeden her daim dostça kucaklayan,yaralarını da daimi olarak saran tedavi eden yada etmeye çalışan biriyim.Tabi bunları burada ispat etmek güç.
Bu yaşıma değinde öğrendiğim her bilgiyi,kültürü kısacası tüm güzellikleri insanlarla paylaşmayı felsefe haline dönüştürdüm bu böylede devam edecek.
Burası adı sanal alem olmasına rağmen insanların çok özelini paylaştıkları bir yer.Artıııı sıkıntıları olan insanları biraraya getiren bir yer.
Herkesin iyi kötü yaşadıkları,bundan sonraki planları ortada.
Birçoğumuz buraya stres atmak için geliyoruz böyle olmasına rağmen ortada sorunlar varsa doğal olarak bazı şeylerden uzaklaşıyor,sabrından,sıcaklığından ödün veriyorsun.
Sen de takdir edersin ki hayatta çözülecek türden sorunlar vardır çözülemeyecek türden sorunlar vardır.Bir sorunu çözmek için yola koyuldunsa önce sorunlu kişiden başlamak zorundasındır.Bu bağlamda da yapacağın ilk şey tarafsız gözlem dir.Kişinin tüm psikolojisini,yaşam tarzını,hayata bakışını o veya şu yöntemle tartarsın ,kişi gönüllü ve yanlışlarını kabul edecek yapıda biri ise ikinci basamağa geçer onunla konuşursun. DıĞER CEPHEDEN BAKACAK OLURSAN DA;Çözülemeyecek olduğuna kanaat getirilen sorunun başrol oyuncusu yine sorunlu olduğunu kabul etmeyen SORUNLU KıŞıDıR.
Sonuç;kimse gerilmesin üzülmesin ,mutlu olduğu yerde kalsın denildi,karakterimiz,yaşımız,tecrübelerimizin gerektirdiği saygı çerçevesinde bu topik açıldı.Konuyu dallandırıp budaklandırmanın şu saatten sonra hiç ama hiç kimseye faydası olmayacağındam emin olunuz.
Bir daha bu konu üzerine bu topikte kimsenin konuşmayacağını dayeni gelen veya gelecek olan arkadaşlara bildirmek isterim.
Sevgilerimlesüprizzzzz[/U]
günaydın herkeseeee
günaydın fatoşcum ii sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?