iyiyim talım bugün hemde çok iyiyim. dün akşam kızkardeşime gittim. 2 tane bıcırık oğlu var. büyk olan 2,5 yaşında adı cem. o varya benim ruhum, ömrüm, herşeyim. yakın zamana kadar bana anne diyordu ama kızkardeşim galiga kendimi kötü hissetmeyeyim diye teyze demeye alıştırdı. küçüğü 13 aylık düzgüncan adı. o başka bir melek. akşam ikisi ilede geç saatlere kadar oynadık güldük yaramazlıklar yaptık. koştuk zıpladık. akşam çok yorgun eve döndük. hemen uyumuşum. sabah kalktım duş aldım. bir haftadan sonra ilk defa makyaj yaptım bugün. giyimdim işe geldim. bugün doktora gidicem. aşılama için gün verecek. birazda ondan heyecanlıyım.
ay canım ya inş seninde hamıle haberini alırız en kısa zamanda allah yardımcın olsun bugün sana inş hayırlısı olur cnm
inşallah hepimiz için alırız o güzel haberleri canım benim. güzel dileklerin için sağol a.s.
hangi topic te o.rica ederim cnm hem maddı hem manevi allah emeklerini boşa çıkarmasın ve inanıyorum çıkarmayacak
ay diğer topickte canım sıkıldı ya kızın biri derdini anlattı sırrını kocasıyla beraber olmuş o zaman anlaşırken ve hep dua edermiş allahım korkuyorum bebek olmasın vs. şimdi de diyo allah cezamı verdı bana istiyorum olmuyo bizde dedikki sen üzülme allah büyük verir teselli ettik olurmu cnm allah affeder o zaman belkide senin üzülmeni gerçekten istemedi vermedi sen üzülme verecektir sanada bebeğini vs.
başka bi kız demesınmı sen adamla önünü görmeden birlikte ol kork bebek istemiyorum diye dua et şimdi de istiyorum diyemi ediyosun ay benim kafam bi attı sınır oldum yargı hakımı sankı sen kımsın ya acız kul o şekilde konuşuyosun bide savunuyo hala kendini polimik yapmışız bizz ayy delirtti beni
Günaydın şekerler.
Yarın sabaha değin işyerindeyim
hangi topic te o.
ayrıca insanlar burada samimi itiraflarda bulunup sıkıntılarını paylaşmak için bir şeyler yazıyorsa hemen yargılamak mı lazım. ne kadar kolay deilmi insanları kırmak rencide etmek, oysa bunun tamiri ne kadar zor. kimbilir şimdi o kızcağızın psikolojisi ne kadar kötüdür. zaten kndini suçluyormuş birde üzerine gitmeye ne gerek var. bizim topiğe davet et. üzüldüm şimdi.
ben bizim topicten başka bir topiğe gitmiyorum.
Günaydın şekerler.
Yarın sabaha değin işyerindeyim[/QUOT
günaydın cnm
kolay gelsin
ay sorma aynen zaten üzülüp duruyo bide diyorkı ben oyle demek istemedim kız haziran ayında hamıle kalmak isteyenler grubu
gülücük atmış vs. yanlış anlamışız polimik yapıyomuşuz herkes mi yanlış anladı
çok güzel dua etmişsin maşallah :) kız öyle dua edilirmi hiç daha önünü görmeden ha bide ilişkiye girmişsin dua etmisin çocuğum olmasın diye o zaman korkmuşsun şimdide çocuğum olmasa diye korkuyosun
bu laf sence fatoşcum güzelmi??
boşver ya.üzme kendini densizler yüzünden. kız bn işte bu yüzden başka yerlere girmek istemiyorum.
çok çiğ ve çok iğrenç
günaydın bi selam vereyim net gitmeden:))nasılsınız
oyy oyy oyy anam geldim canım çıktı yüreyerek giit,im geldim kızlar ev çok şirin kutu gibi merkezde baktığım evler arsında en iyisi diyebilirim otırduğum eve göre tabiki kıyaslamalmalyım ama merkezdeki binalar genelde eski binlara onlara kıysalarsam fena değil ev ev sahibide fena değil yalnız eşimin işi bu aralr fena sıkışık pzzt bakabileceğimizi söyledi yani pzt eşimde beğenirse kısmetse tutarız ben şahsen beğendim hem kızlar mısrayada yakın yani akşamları sıkılırsam mısraya uğrayabilirim yürüyerek b,ile mısra gazilisieisnin yanında ev üst geçitin olduğu yerde yanii
canım ben mısra aylint kumsal ot kullanıyoruz hayıt kullanıyoruz birde çılgın mısra aslanpneçesi civanperçemide kullanıyor ve çok memnunuz canım yeni başaldık kullanmaya birbirimizi motive ederk başaldık allah yardımcımız olsun
,kızlar selam nasılsınız. e bende 30 lu yaşlara geldim sayılır. :) 29 um kısaca şöyle anlatayım. yumurta rezervimde azalma var ve bu yuzden gebe kalamıyormuşum. iki kez tüp bebek denemesi yaptırdım ama olmadı maalesef. şimdi yani bu ay aslanpencesi ve civan perçemi kullanıyorum. bu ayda olmazsa temmuzda 3. deneme için tüp bebek merkezinin yolunu tutucam. ah cok zor bır durum. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. benim gibi ot kullanan varmı kızlar aranızda? topiki tam okuyamadımda.
busecanımm ben geldımmm bak senın pesıne takıldımm geldımm:dance:
kızlar benıde alırmısınız topiğinızeee:çok üzgünüm:
YERİM SENİ KIZZZZ arkadaşlar diğer tpicten canım buda arkadaşımmm almazmıyızzz alırızz tabıkı hoşgeldinn canım burdakı arkadaşlarım çok iyilerrr çokkk senin gibi
diğer topicte durmayı düşünmüyorum canım sağol geldiğin için :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?