Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay canım ya inş seninde hamıle haberini alırız en kısa zamanda allah yardımcın olsun bugün sana inş hayırlısı olur cnm

inşallah hepimiz için alırız o güzel haberleri canım benim. güzel dileklerin için sağol a.s.

rica ederim cnm hem maddı hem manevi allah emeklerini boşa çıkarmasın ve inanıyorum çıkarmayacak

ay diğer topickte canım sıkıldı ya kızın biri derdini anlattı sırrını kocasıyla beraber olmuş o zaman anlaşırken ve hep dua edermiş allahım korkuyorum bebek olmasın vs. şimdi de diyo allah cezamı verdı bana istiyorum olmuyo bizde dedikki sen üzülme allah büyük verir teselli ettik olurmu cnm allah affeder o zaman belkide senin üzülmeni gerçekten istemedi vermedi sen üzülme verecektir sanada bebeğini vs.

başka bi kız demesınmı sen adamla önünü görmeden birlikte ol kork bebek istemiyorum diye dua et şimdi de istiyorum diyemi ediyosun ay benim kafam bi attı sınır oldum yargı hakımı sankı sen kımsın ya acız kul o şekilde konuşuyosun bide savunuyo hala kendini polimik yapmışız bizz ayy delirtti beni

hangi topic te o.

ayrıca insanlar burada samimi itiraflarda bulunup sıkıntılarını paylaşmak için bir şeyler yazıyorsa hemen yargılamak mı lazım. ne kadar kolay deilmi insanları kırmak rencide etmek, oysa bunun tamiri ne kadar zor. kimbilir şimdi o kızcağızın psikolojisi ne kadar kötüdür. zaten kndini suçluyormuş birde üzerine gitmeye ne gerek var. bizim topiğe davet et. üzüldüm şimdi.

ben bizim topicten başka bir topiğe gitmiyorum.

ay sorma aynen zaten üzülüp duruyo bide diyorkı ben oyle demek istemedim kız haziran ayında hamıle kalmak isteyenler grubu

gülücük atmış vs. yanlış anlamışız polimik yapıyomuşuz herkes mi yanlış anladı

çok güzel dua etmişsin maşallah :) kız öyle dua edilirmi hiç daha önünü görmeden ha bide ilişkiye girmişsin dua etmisin çocuğum olmasın diye o zaman korkmuşsun şimdide çocuğum olmasa diye korkuyosun

bu laf sence fatoşcum güzelmi??

boşver ya.üzme kendini densizler yüzünden. kız bn işte bu yüzden başka yerlere girmek istemiyorum.

çok çiğ ve çok iğrenç

boşver ya.üzme kendini densizler yüzünden. kız bn işte bu yüzden başka yerlere girmek istemiyorum.

çok çiğ ve çok iğrenç

ay bide kalkmış kendini savunuyo ben polimik yapmışım da vs. herkes mı yaptı ben doğruyu savunurum yargıç değiliz ki birbirimizi anlamaya çalışıyoruz derteşiyoıruz bide site sahıbı o kız
gitmek istemiyorum bende ama ordakı 3 kız var çok tatlılar canım ya

Süperrrrrrrrrrrrr ne kadar kira istediler cnm?İnşallah olurrrrrrrr yaşasınnnnnn sıkıldığımda -ki bu sıkça oluyor,akşamları eşimde olmadığı için sen gelirsin ben gelirim.

Aslanperçesi ve civanperçemini geçen ay regl döneminde içtim,hayıta başlayınca birbirleriyle ters etkileşimde falan bulunurlar diye bıraktım.Ama başlamak istiyorum

,

Hoşgeldin cnm,inş bebişin kısa sürede gelir.

busecanımm ben geldımmm bak senın pesıne takıldımm geldımm:dance:
kızlar benıde alırmısınız topiğinızeee:çok üzgünüm:

busecanımm ben geldımmm bak senın pesıne takıldımm geldımm:dance:
kızlar benıde alırmısınız topiğinızeee:çok üzgünüm:

YERİM SENİ KIZZZZ arkadaşlar diğer tpicten canım buda arkadaşımmm almazmıyızzz alırızz tabıkı hoşgeldinn canım burdakı arkadaşlarım çok iyilerrr çokkk senin gibi
diğer topicte durmayı düşünmüyorum canım sağol geldiğin için :teytey:

saol canımmm hb .arasıra 2 arkadası gormeye gırerım oraya ama fazla takılmam ordaa cunkı bendee sogudumm..2mızden baska da tepkı veren yoktuu .oyuzden tepkımıde verdım kızlar tepkı vermıyosunuz dıye ama cıt cıkmadıı kımsedenn ayrıyeten onlara cok kırıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…