ay yetişemiyorum size ya yavaş azcuk kızlar :)
sizde hayıtı içtiğinizde ne zaman başladı akıntı ve göğüs ağrısı kızlar
kızlar ya asker ocağında karşılaşan aynı mahalleden arkadaşlar gibi olduk değilmi
ben pozitif enerji diyorum sen ağlıycam şimdi diyorsun. olmuyor gizem olmuyorteşekkür ederim canım....çok duygulandım ağlayacağım şimdi..
ayy kumsal bende yetişemiyorumm :))))))))))))))))))))
işte o yüzden öyle yazdım yaAynen askerlik hikayeleride ömür boyu paylaşılır,her anlatıştada aynı haz alınır biliyorsunuzdeğil mi?:teytey::teytey:
fatoözel çok güzel düşünmüşsün kızlar bu enerjiyii gizemmeme yoluyoruz bugün okurkende giizmmii düşünücezz ve gizemii sevgi selimizle pozitif enerjimizle hamilleleğine davet çıkartacağız fatoo çok güzel ya iyi düşündün canım
inşallah 10 gün sonrada aynı enerjiyi sana yollarız amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinfatoözel çok güzel düşünmüşsün kızlar bu enerjiyii gizemmeme yoluyoruz bugün okurkende giizmmii düşünücezz ve gizemii sevgi selimizle pozitif enerjimizle hamilleleğine davet çıkartacağız fatoo çok güzel ya iyi düşündün canım
kaydirigubbakcemile2 ayyyy mısra bak bunu okuyunca kahkahalarla gülmek ten kendimi alamadım haklısın wallahi ohaoldumsmileıpini koparmış deli danalar gibiyizalkisalkisalkis
hımmm bendede 2 gün sonra falan başladıBenim ortalama 10 gün sonra başladı cnm.
ooo bu enerjiyle kesin hamileyim..ayy valla kendimi hamile gibi hissettim .teşekkür ederim..
İtirafffffffffff edeceğim artık yeterrrrrrrrrrrr ben dede bişeyler var gibi gibi :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?