Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sevindim canım ya ne güzel bende de regl olmadım ama 17 sine kadar bekliycem 32. güne sarkabilirmiş bakalım hayırlısı ama hiçbir belirtim yok bi akıntım dan başka regl yakın kuru olurdum ama anlamadım

canım ya slmm arkadşına çok ama çok sevindim harika birşeyy ne güzel darısııs bizlere inşallh tattalım ney kursundan bizede sakinlik huuzr nağmeleri gönder ben şimdi acil çıkmalyım ebbeğim kocaman öptümmm

tamam cnm öptüm byeee

ben acemi olunca pek sakin bi ses olmuyor ama şimdiden uyarıyım kaydirigubbakcemile3

bende çıkayım bari işlerimi toparlayım . görüşürüz opuyorumnanaktan

nihalcim ne tatalsın duaları toparlıyorum çok şirinsin
sempatiksalakcinni sende şirinesin bebeğimm

sevindim canım ya ne güzel bende de regl olmadım ama 17 sine kadar bekliycem 32. güne sarkabilirmiş bakalım hayırlısı ama hiçbir belirtim yok bi akıntım dan başka regl yakın kuru olurdum ama anlamadım

busecim canım benim bekle tabi umutluyuz hepimiz içini ferah tut
hihoyyyt

kızlar ben geldim ama geçmişi okuyacak kadar zamanım yok. aşılama yaptırdım. inşallah busefer tutar. şimdide işyerindeyim. burası yoğun. o yüzden geçmişi okuyamıyorum

serpil fataoşun belli değildi bu gun mu aşılaması ayyy allahım bu sefer dualarımız ona inşallah rabbım

kumsalcim iyi canım iş güç arara girmeye çalışıyorum malum pazartesi
canım anlıyorum çünkü bedne aynı şekildeyim arada buraya kaçamak yapıyorum:)
kızlar ben geldim ama geçmişi okuyacak kadar zamanım yok. aşılama yaptırdım. inşallah busefer tutar. şimdide işyerindeyim. burası yoğun. o yüzden geçmişi okuyamıyorum

hoşgeldinc anım benim nasılsın aşılaman hayırlı olsun güzel hbaerler alırız inşallah canım nasıl geçti bitanem ağrın falan yoktur inşallah

fatoşşşşş canımmmm dularım senınle bu sefer olucak içini ferah tut sen

nihalim sağol bebeğim inşallah bu sefer tutar diye bende çok dua ediyorum.

aminn inşallah sonucuda güzel olur serpilim fatoşla beraber hep birlikte seviniriz :Saruboceq:

sağol kumsalcığım.inşallah hepimizin yüzü güler

kumsal aklım sende birde busecamda fatoözelde aşılma oluyor ezanlar okunuyor yarbbim yardımcısı olsun

Allah hepinizden razı olsun canım kardeşlerim benim

bu sefer biraz sancım var. sanki regl olacakmışım gbi bir sancı oldu. doktor normal dedi ama inşallah öyledir.

fatoşşşş tatlım aşılama yaptırmışsın, inşallah bu kez bebeğin konar göbüşüne canım...
senin uzanman falan gerekmiyo mu??

fatoş bence de tuttuğunu hayal et, hamile kaldığını düşün, olumlu olmaya çalışki tutsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…