busecan35, serpil02507 nasılsınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile2
busec,m senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısı bakalım ..bu arada tüp bebek yaptıran arkadaşımdan bahsetmiştim ya dün görüştüm kan testi pozitif miş ama her şey 1 ay sonra netleş,ir demiş doktor çok sevindik inş. olumsuz bişey olmaz :Saruboceq:
busecan35, serpil02507 nasılsınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile2
busec,m senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısı bakalım ..bu arada tüp bebek yaptıran arkadaşımdan bahsetmiştim ya dün görüştüm kan testi pozitif miş ama her şey 1 ay sonra netleş,ir demiş doktor çok sevindik inş. olumsuz bişey olmaz :Saruboceq:
busecan sabredelim canımbenim birde az okudum çok okudum hiç okuyamdım önemli değil bebbeğim önemli olan kalben okumak bu yeterli canım sayılar birer vesile hımmm demek kullandığın ilaçta hayıt mevcut olabişlr biz yumurtlarımzı kaliteli olduğuna inandık yani yada öyle inananmak istiyoruz bebbeğim bekleylim ozaman şimdi ben çıkmalyım akşam doğru gelirim öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ya slmm arkadşına çok ama çok sevindim harika birşeyy ne güzel darısııs bizlere inşallh tattalım ney kursundan bizede sakinlik huuzr nağmeleri gönder ben şimdi acil çıkmalyım ebbeğim kocaman öptümmm
sempatiksalakcinni sende şirinesin bebeğimmnihalcim ne tatalsın duaları toparlıyorum çok şirinsin
sevindim canım ya ne güzel bende de regl olmadım ama 17 sine kadar bekliycem 32. güne sarkabilirmiş bakalım hayırlısı ama hiçbir belirtim yok bi akıntım dan başka regl yakın kuru olurdum ama anlamadım
canım nasıl geçti iyimisinkızlar ben geldim ama geçmişi okuyacak kadar zamanım yok. aşılama yaptırdım. inşallah busefer tutar. şimdide işyerindeyim. burası yoğun. o yüzden geçmişi okuyamıyorum
canım anlıyorum çünkü bedne aynı şekildeyim arada buraya kaçamak yapıyorum:)serpil fataoşun belli değildi bu gun mu aşılaması ayyy allahım bu sefer dualarımız ona inşallah rabbım
kumsalcim iyi canım iş güç arara girmeye çalışıyorum malum pazartesi
kızlar ben geldim ama geçmişi okuyacak kadar zamanım yok. aşılama yaptırdım. inşallah busefer tutar. şimdide işyerindeyim. burası yoğun. o yüzden geçmişi okuyamıyorum
fatoşşşşş canımmmm dularım senınle bu sefer olucak içini ferah tut sen
aminn inşallah sonucuda güzel olur serpilim fatoşla beraber hep birlikte seviniriz :Saruboceq:
kumsal aklım sende birde busecamda fatoözelde aşılma oluyor ezanlar okunuyor yarbbim yardımcısı olsun
bu sefer biraz sancım var. sanki regl olacakmışım gbi bir sancı oldu. doktor normal dedi ama inşallah öyledir.canım anlıyorum çünkü bedne aynı şekildeyim arada buraya kaçamak yapıyorum:)
hoşgeldinc anım benim nasılsın aşılaman hayırlı olsun güzel hbaerler alırız inşallah canım nasıl geçti bitanem ağrın falan yoktur inşallah
canım nasıl geçti iyimisin
napıyosunuz kıslar
bi bakem dedim fıstıklara
rahat ol fatoşum ne dilersen o olurmuş iyi düşün iyi olsunnihalim sağol bebeğim inşallah bu sefer tutar diye bende çok dua ediyorum.
sağol kumsalcığım.inşallah hepimizin yüzü güler
Allah hepinizden razı olsun canım kardeşlerim benim
aylint içerim bebeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?