Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalp kalbe karşı bu derler ben sen için yazrken sen ben için yazmışsın pozitif enerji snerjiisi bu demek işte bu ya rabbim ne büyük
evet ya bende beni kimse sormuyo ya diyodum :))

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm hemen senin kahvenide yapıyorum.Nasıl içersin tatlım?

orta şekerli olsun mısracım

aman ne çok yazmışsinız yetişemedim bir türlu

duaları buraya mı ekliycez

nihalim şimdi şoklardayız ama galiba birazdan köktenmi şoka gireceğiz

kızzzzzzzzz mısraaaaaaaaaaaaaaa deli oldum burda

Canlar birkaç arkadaşamsj atıp geldim.

Valla Serpil cim benimki sadece bir his bakalım bekleyip göreceğiz.
Karnımın sol tarafında bir şişlik-sertlik batma var

ayy inşallah ya ben bu otlara innaıyorum canım benimde hayıtı kulandığımndan beri iilk defa sol göğüsm şimeye başladı ayy inşallhh hamilesindir göğüslerin nasıl canım yani dokunsana bir

bende var canım akıntı bide göğüs uçlarım hayıttan sonra hassaslaştı etkisini gösteriyor galiba serpilim
kumsal sen geçen ay bebeğini kaybetmiştin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. eğer öyleyse düşük yaptıktan sonra ki ay hamile kalma şansı hep çok yüksek derler. hadi bakalım inşallah senin hassasiyetinde ondandır canım ya

mısraaaa süpersin tüylerim diken diken oldu allahım lüften inşallah kaydirigubbakcemile3

mısracım kadınlar hamile olduklarını hissediyorlar bence içinde o his varsa inşallahhh bebeğin gelir canım birde şu adet günleride benide eklermisiniz?12 haziran diyelim:))

ayyy inşallhh mısracım bu hayıt süper birşey vallhii kızlar tavsiye ederim sakinleştiriyor zaten mısra senin işinde stresli stres gebeliğe engel bu hayıt bunu denegleiyor rabbim inşallhhh

kumsalım inşallh en kısa zamabda hamiş kalırsın

nihal canım listeye adet tarihini yaz yada sen yaz ben listeye ekleyeyim güzel duygusal hasas fıstığım

kızlar ben kaçtım. mesai bitti. hepiniz allaha emanet olun. hepinizi öpüyorum.
serpil, mısra, nihal, gizem, kumsal açıksınız diye isminizi yazıyorum sizi seviyorum by

eklenmeyen adet günlerimiz

mısra......................23 haziran

serpil..................... 21 haziran?

Busecan...............14 haziran

kumsal.................12-14 haziran

Fotosozel.............27 Haziran

gizemm79............12 hhaziran

canım 25 haziran gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…