evet ya bende beni kimse sormuyo ya diyodum :))anaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalp kalbe karşı bu derler ben sen için yazrken sen ben için yazmışsın pozitif enerji snerjiisi bu demek işte bu ya rabbim ne büyük
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm hemen senin kahvenide yapıyorum.Nasıl içersin tatlım?
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti hepinize iyi akşamlar allaha emanet olun çok öpüyorum sizi
serpilcim ya keyfin yerinde çok sevindim neden gittin diye sormayacağım saana istersen özelden yazarsın ama önemli olan yine birlikte olmaknihalim şimdi şoklardayız ama galiba birazdan köktenmi şoka gireceğiz
kızzzzzzzzz mısraaaaaaaaaaaaaaa deli oldum burda
İtirafffffffffff edeceğim artık yeterrrrrrrrrrrr ben dede bişeyler var gibi gibi :))))))))
benimki girdiğimi biliyor kızmıyor ama akşamları bilgisayar ondan bana bir kalsa malesef canımbenim koca kızıyo böyle sitelere girmemem akşamları onun yüzünden giremiyorum ya
kaynana valla başımdaaaa
Canlar birkaç arkadaşamsj atıp geldim.
Valla Serpil cim benimki sadece bir his bakalım bekleyip göreceğiz.
Karnımın sol tarafında bir şişlik-sertlik batma var
kumsal sen geçen ay bebeğini kaybetmiştin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. eğer öyleyse düşük yaptıktan sonra ki ay hamile kalma şansı hep çok yüksek derler. hadi bakalım inşallah senin hassasiyetinde ondandır canım yabende var canım akıntı bide göğüs uçlarım hayıttan sonra hassaslaştı etkisini gösteriyor galiba serpilim
Canlar birkaç arkadaşamsj atıp geldim.
Valla Serpil cim benimki sadece bir his bakalım bekleyip göreceğiz.
Karnımın sol tarafında bir şişlik-sertlik batma var
yeni topik uğurlu mu gelicek ne kızlarrrrr
canım 25 haziran gibiayyy inşallhh mısracım bu hayıt süper birşey vallhii kızlar tavsiye ederim sakinleştiriyor zaten mısra senin işinde stresli stres gebeliğe engel bu hayıt bunu denegleiyor rabbim inşallhhh
kumsalım inşallh en kısa zamabda hamiş kalırsın
nihal canım listeye adet tarihini yaz yada sen yaz ben listeye ekleyeyim güzel duygusal hasas fıstığım
Ben bu ayın başında Haziran ayı içersinde 3 hamiş haberi alacağız demiştim inşallah maşallah aminnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?