Yüce Mevlam ben neden anne olamıyorum:(

pofuduknaz

Hayatta Herşey KISMET!!!
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
2.063
53
68
40
Malatya
merhaba hanımlar 4 senedir siteyi takip ediyorum ama üye olmaya ve yazmaya ancak karar verebildim...
3.5 yıllık evliyim 3 yıldır da bebişim olmuyor doktor doktor gezmekten gına geldi hormon testleri,sperm testleri,rahim filmi vs derken hala birşey yok çok içim acıyor.....
evlenmeden önce iş hayatım vardı mesleğimi icra edebiliyordum bu arada muhasebeciyim ...ama evlenince eşim devlet memuru olduğu için gurbetteyim ve mesleğimi de bırakmak zorunda kaldım...
Bekarlığımda da ailecek çok sıkıntı çektik hem okudum hem çalıştım eşimle severek evlendik ve sevdiğim için gurbet hiçbir zaman zoruma gitmedi takı bebek isteyene kadar
3 yıldır bebişimiz olmuyor her doktor farklı birşey diyor çekmediğim sıkıntı kalmadıyalnızım kimsesizim komşularım desen sinir hastası ettiler beni çocuk yüzünden...dershane,kurs her türlü aktiviteye katıldım ama olmuyor kurtulamıyorum bu bunalımdan....Yüce mevlam ne olursun gönder artık meleklerimi ne olursunanne yok,baba yok eşim desen çok yoğun çalışıyor gecesi gündüzü belli değil....nefes almakta zorlanıyorum evin içinde yemek yemek,iş yapmak canım birşey istemiyor göğsüm daralıyor bugün sıkıntıdan ağlayarak ev temizledim yemek yaptım çok şükür inançlı birisiyim asla isyan etmiyorum Allahım sen neylersin neylersen güzel eylersin....
ama sonuçta insanoğluyuz işte beşeriz de şaşarız da dayanamıyorum artık insanlıktan çıktım asosyal birisi oldum her tanıştığım kişi aaa ne kadar tembelsiniz daha bir çocuk yapamadınız diyor tövbe haşa sanki çocuğu biz yapıyoruz herkese mutlu daha çocuk düşünmeyen aile portresi çizmekten sıkıldım insanlar neden bu kadar acımasız bu yüzden kapısını çalıp bir kahve içebileceğim kimsem yok burada....Rabbim ne olursun duy sesimizi benim ve benim gibi olan müslüman kardeşlerime hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip et. Allahım bizleri evlatsızlıkla imtihan etme
içim buraya dökmek istedim hanımlar aslında dökemedim çünkü yazmaya bile mecalim yok kelimeler kifayetsiz kalıyor...yaşamayan anlayamazHakkınızı helal edin sonuçta okuyacak olan hanımların vaktini aldım....okuyan herkese teşekkür ederim....

ah o komşular akrabalar insanı bunalıma sürüklerler uzak durun biraz stres bile engeller genel olarak sorun nedir üzülmeyin dert veren Rabbim dermanınıda verir neler var burda imkansız diyenlerin bile anne olduğunu görüyorum

canım benim umarım Rabbim sana da nasip eder evlat. Ablamın da olmuyodu seni çok iyi anlıyorum... Aşılama yöntemi ile hamile kaldı... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

benim arkadaşımın 7 yıldır olmuyor çocuğu
ortada belli bir sorun da yok
ayrıca canını sıkan komşulara haddini bildirmezsen hiç hakları olmadığı halde konuşmaya devam ederler

canım benim umarım Rabbim sana da nasip eder evlat. Ablamın da olmuyodu seni çok iyi anlıyorum... Aşılama yöntemi ile hamile kaldı... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

inşallah canım rabbim tüm isteyenlere versin inşallah tez zamanda...
benim arkadaşımın 7 yıldır olmuyor çocuğu
ortada belli bir sorun da yok
ayrıca canını sıkan komşulara haddini bildirmezsen hiç hakları olmadığı halde konuşmaya devam ederler

ah canım hep Allah rızası dedim sustum yüzyüze bakıyoruz dedim sustum ama artık katlanamaz hale geldim insanları kırmamak için kendimi yıprattım ama bundan sonra kibarca ağızlarının payını veriyorum ne kadar iş işten geçmiş olsada rabbim görüyor onların yaptığınıda...

Kolay konuşuyorsunuz diyebilirsiniz ama ,
inanın olanda da olmayanda da var bir hayır.
Anne olma isteği öyle içinizden atılacak bir istek
değil biliyorum, çok zor bir duygu.
Bu duyguyu bir zaman ben de yaşadım.
Siz olsun öyle olsun ama yeterki olsun diyebilirsiniz şimdi,
ama ya olupta evladınız sakat olsa.
Bazen olanı kaldırmakta zor.
En azından rahat bırakın kendinizi ve sadece hayırlı zamanda
hayırlı bir evlat dileyin Rabbimden, zaten hayırlısıysa
inanın ki, bir zaman evladınız kucağınıza olacaktır inş.
Allah gönlünüze göre versin.

Eğer sağlık sorununuz yoksa eşinde de kendinde de, psikolojiniz de etkiliyor olabilir.
Gebelik konularına bakma biraz kafanı temizle bırak akışına..
Ablam 4-5 sene doktor doktor gezdi görmediği tedavi kalmadı, çevresindeki herkesin birer birer çocuğu oldu herkes soruyor bunaltıyordu kızcağızı..
Yeter artık dedi ve bıraktı herşeyi kendiliğinden 2 ay içinde bebeği oldu daha sonra da ikincisi..
Hayırlısını dile her zaman herşeyin zamanı vardır emin ol.. Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat dile ve içini ferah tut

allah biran önce meleğinizi göndersin size inşallah.elbet bir vakti vardır bu kadar üzmeyin kendinizi lütfen,bu dönemde stresten uzak durmanız gerekiyo unutmayın.sadece dua edin ve sabredin.dilerim en kısa zamanda anne olursunuz:)

tam 7 yıldır çocuğum olmuyor bende senin gibi gurbetteyim.üstelik kimsem yok komşum bile.evet zor bi durum ama kendinizi bukadar bunalıma sokmayada ne gerek var.çocuk güzel bişey ama herşey demekte deil.rabbimin bi bildiği vardır muhakkak hayırlısını isteyin isyan etmeyin.en önemliside çocuğu atın kafanızdan yaşamaya bakın.belki herşey kendiliğinden hallolur.zaten sen kendin kafaya takmasan insanların ne dediğini umursamazsın bi süre sonra.bende başlarda senin gibi istemiyoruz portresi çiziyordum kayınvalidemin komşularına arkadaşlarına falan baktım ısrarların kesileceği yok olmuyor dedim bunu duyduğunuz için içiniz rahatladımı ve o günden sonra kimse ağzını açamadı.Allah yardımcın olsun arkadaşım ama dediğim gibi dünyanın sonu deil bu.

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Benim amcaminda yillarca olmadi sonra 2 tane pespese geldi.herseyin bir zamanı vardır elbet, Allah büyük. .

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Benim amcaminda yillarca olmadi sonra 2 tane pespese geldi.herseyin bir zamanı vardır elbet, Allah büyük. .

Canım bU dünyada herkesin bir imtihanı var. Sadece sabret, dua et, Allah'ına sığın. Haddini bilmeyen insanları zerre umursama. Onlara veren, seni (şimdilik) bekleten kim? Rabbim Hayirlisiyla tez zamanda yavruna kavuştursun seni. Stres yapmamaya cok dikkat et canım biliyorum zor ama Allah yardımcın olsun

boşuna dememişler çocuğa istenen bela diye rabbim gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda bi değil iki bebeğin birden olur üzülme sabret dua et ben evlendim 5 ay sonra hamile kaldım eşim sevinmedi annem sevinmedi ben hamile kaldığımda o kadar ağladım ki hemşire istiyosan aldır dedi insanoğlu her türlüsünden çekiyo işte olsa dert olmasa dert şimdi 2,5 aylık bi bebeğim var ama bende gurbetteyim kimsem yok tek başıma bakıyorum devlet memuruyum hiç bir zaman evde bu kadar uzun kapalı kalmadım asosyalleşme ben de de var eşim anlayışlı ama bebeğe bakmaktan çok çabuk sıkılıyo hemen geri veriyo her türlü imtihan zor ama zaten neden geldik bu dünyaya imtihan için gelmedik mi ?? bebeğim o kadar hareketli ki dün kanepede uyuttum tuvalete gittim 2 dakika bile olmadan bi ses duydum kanepeden düşmüş yuvalanıp halbuki kenara bile yatırmamıştım yuvarlanarak düşmüş ALlahtan bişey olmadı ama gel gör bi de beni gurbet demişsin o kadar özledim ki annemi kardeşlerimi her türlü yalnızım burda ya akşamları uyuyo bebek eşim halı saha maçına gitti yine yalnızım... ALlah yardımcın olsun bir an önce evlat sahibi olursun inşallah

evet canım çok haklısın zaten hayırsız evlat olacaksa zaten vermesin rabbim zamana bıraktım ama çok bunaldım gurbetinde etkisi var elbette yalnızlıkta düşünmeme vesile oluyor....
gebelik konularına bakmamaya çalışıyorum canım haklısın herşeyin zamanı var elbette rabbim hayırlısını versin...

dua ediyorum canım hem kendim hemde benim gibi olanlar için teşekkür ederim...

Allah gönlünüze göre versin

Gönlünüzde olanı bir an önce nasip eylesin

Allah isteğinizi hakkınızda hayırlı eylesin

Allah tüm dualarınızı kabul eylesin

Amin

teşekkür ederim canım sağol hepinizde dilekleriniz için...
evet canım çok haklısın ama eşim okadar çocuk hastası kı dilinden düşürmüyor ne kadar stres yapmayayım desemde onun davranışlarına içten içe üzülüyorum rabbimin vardır bir bildiği sanada banada hayırlısını nasip etsin inşallah...
inşallah canım çok sağolun birileriyle paylaşmak insanı rahatlatıyor...

güzel dileklerin için çok sağol rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkesin imtihanı kendine ağırdır elbette...

evet canım haklısın olsa dert olmasa dert gurbetlikte zor rabbim sanada yardım etsin canım evet erkekler anneler kadar fedakar olamıyorlar sende haklısın rabbim hepimize yardım etsin inşallah...bebişinide sağlıkla büyütürsün inşallah canım...

Allah gönlünüze göre versin

Gönlünüzde olanı bir an önce nasip eylesin

Allah isteğinizi hakkınızda hayırlı eylesin

Allah tüm dualarınızı kabul eylesin

Amin

çok teşekkür ederim canım rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin inşallah....rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin hayırlısıyla...

Allah yardımcın olsun canım, umutlarını hiçbir zaman kaybetme. 3 yıl ne ki?
Yıllarca hamile kalamayıp, beklemediği anda güzel haberi alanlar o kadar çok ki....
Benim bir akrabam, 15 yıl boyunca uğraşıp en sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı.
Ardından doğal yolla ikincisi bile geldi :)
Kafanı çok takma, psikolojik olarak rahat olmaya bak :)
Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…