Yüce Mevlam ben neden anne olamıyorum:(

Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlı evlatlarınız olur, çektiğiniz sıkıntılara değer.Herşeyin vakti zamanı bellidir Rabbim katında, siz de çok şükür inançlı bir insansınız, bunun da bir imtihan olduğunu düşünüp isyan etmemeniz sabretmenizi öneririm.
Kapı dışında kalan konu komşunun akrabanın laflarına yaklaşımlarına aldırmayın lütfen.Kimsenin çoluğunun çocuğunun garantisi yok, Allah göstermesin bugün benim çocuğum var diye övünen nispet yapanların yarın o çocuklarının başına ne geleceğinin garantisini kimse veremez.
İnşallah hiç ummadığınız bir anda gebe kalarak bu zor günlerinizi bir anda geride bırakırsınız.

zaten böyle insanlar yüzünden sıkıntı yapıyoruz.. umursama onları, sizmi bakacaksınız çocuguma de, eşim istemiyo de.. bizede neler dediler..sıkma canını aşılma falan denedinmi bilmiyorum.....bizimde sebebsiz infertili, 2 yıldır istiyorum.. aşılama oldum 3 gün oldu daha, rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin inş

aynen canım elbettekı kimsenin garantisi yok ama insanlara bunu anlatmak zor kafaya takmıyorum zaten.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...buarada uzun süre giremedim memlekete kafa dinlemeye gitmiştim bütün yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Dualarim sizinle .ümidimizi yitirmeyin.
teşekkür ederim canım çok sağol
canım yüce mevlam aşılamanı tuttursun inşallah bunu bütün kalbimle istiyorum...bizde aşılama düşünüyoruz şuan adetimin ilk günü aşılama için doktora ne zaman muayeneye gitmem lazım?
amin canım rabbim hepimize gül kokulu,hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhhh
Butun kalbimle diliyorum Allah'im insallah hayirli bir evlat bahseder size.Ben evli degilim ama birgun bir cocugumun olmasini cok istiyorum.Allah anne ve baba olmayi isteyen herkese nasip etsin.
amin canım rabbim seninde dileklerini kabul etsin inşallah
canım 1 yıl olmadan doktorlar tedavi etmiyorlar sabret daha erken hamile olma ihtiamlin yüksek o yüzden klomen filan vermemiştir zaten ondan önce hormon testi filan ister sen içini fearh tut

ah canım bende eşimin işinden dolayı yalnızım gurbette cabası zaten birazda bunlar çok düşünmeme sebep oldu ama rabbim çok büyük o bizleri görüyor ve bizden herşeyin daha iyisini biliyor ama biz insanlar bilmiyoruz işte.amin canım rabbim hayırlısını versin...annem bugün ara haber verdi aile dostumuzun kızı 8 aylık hamileydi ve doktorlar hep kanın düşük diyorlardımış ama malesef öyle değilmiş bebeği hemen almışlar kızda kan kanseriymişçokta genç rabbim hayırlısını versin...onada tez zamanda acil şifa versin inşallah...hayat bana acele etmemem gerektiğini geçte olsa öğretti.

Son düzenleme:
hayrunisa arkadaşım özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 olmadığı için ama en kısa zamanda cevap vereceğim canım dualrım seninle

Merhaba arkadaşım.konu çok eski ama bende sizin durumunuz dayım varmı bir degisiklik

Merhaba arkadaşım.bende sizin durumunuz dayım.insallah anne olmussunuzdur

Rabbim size inşAllah bir evlat nasip eder gün doğmadan neler doğar..
RABBim istedikten sonra olur, inşAllah sizin ve tüm kalpten isteyen herkesin dualarını kabul eder evlat sahibi yapar yüce Mevlam.

Evliliğimin ilk 5 yılında deliler gibi çocuk istedik. 3 tane arka arkaya düşük yaptım. Eşimle her defasında yıkıldık resmen. Sonuncusundan sonra çocuk yapmaktan vazgeçtik çünkü çok yıpratıyordu bizi. Korunmaya başladık bizde. Hayatın tadını çıkaralım bari dedik. Ben dükkan açtım. Avrupayi gezdik. Sonrada tatillerin birinde korunmama rağmen hamile kalmışım. 3 ay sonra öğrendim. Kanamalarim bile vardı yani hamile olduğumdan hiç şüphe etmedim. Rutin kontrolde söyledi doktor hamile olduğumu. Demem o ki takma kuzum kafana. Doğacak olanın önüne geçilmiyor :) Allah sana da en hayırlı zamanda verecek bir evlat. O saçma komşularına da bu kadar meraklıysaniz siz yapında ben seveyim kocama doydugumda yapıcam çocuk de böylelerine biraz şirret olacaksın

Bu konudan uzaklaşmaya çalış düşündükçe irdeledikçe umutsuzluğun mutsuzluğun artar Allah isteyen herkese nasip etsin olmuyorsa da Allahtan vardır bir sebebi vakti saati..siz kendinizi moralinizi iyi pozitif hareketli tutmaya bakın kafa rahat olursa İnan'ın bazı şeylerde su gibi akıp gidiyor

Canım seni çok iyi anlıyorum ama bak şu konuda sakın ama sakın böyle dua etme ne olursa olsun bir çocuk olsun deme bak allah korusun allah hasta yada hayırsız ileride sana musibet olacak bir çocuk verse o zaman ne yapacaksın o yüzden sadece de ki rabbim hayırlısı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip et de. İnanan ailem yok falan diye dert etme bazen anne baba yakında bile olsa anlamıyor bak ailem yakın bana ama ne Annem ne babam beni anlamıyor yani ben acı çekiyorum annem milletin gebelik testini getirip bana gösteriyor pozitif diye emin ol seni senden iyi anlamaz kimse yada bizim gibiler olacak inşallah moralini bozma millete kulağını kapa benim 5 yıl olacak olmadı bana bu şekilde zararı dokunan insanları da çıkardım hayatım dan sende tevekkül et dualarım da sın

Konu hortlamış ya :) ben de neler döktürdüm
Anne adayı olarak Allah nasip ederse cocugumu kucagıma alacagım. Su gecede insallah sen ve senin gibi çocuk hasreti ceken herkese rabbim evlat sahibi olmayı nasip etsin. Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın. Yıllar boyu cocugumun olmayacağı söylendi. Hamile kaldım ve sürpriz oldu. Tek diyecegim sey bir rahatsızlık yoksa ciddi olarak kesinlikle kafada bitiyor. Üstüne düşmezsen oluyor. Biliyorum cok zor bir süreç ama insallah tez zamanda güzel bir haber alırsın. Biz de güzel haberlerini duyarız.

Ya insanların çocuk düşünmüyor olması çok mu garip uzaya çıktım desen adamlar bu kadar şaşırmıyor bunu deyince ne şaşırıyorlar ki istemiyor da olabilirsiniz
Strese sokuyorlar sizi ondan olmuyor belki de

Bizim de 5 sene çocugumuz olmadi. Ama şuan geriye bakiyorum ve diyorum ki keşke daha çok birikim yapsaydim ve keşke annelik hormonlarim tavan yaptiginda sevgi evine gidip oradaki kimsesiz cocuklara ilgi sevgi şefkat gösterseydim....

Bu arada rabbim her isteyene , ve anneligi tasiyacak her kadina bu duyguyu nasip etsin aminn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…