- Konu Sahibi pofuduknaz
-
Allah yardımcın olsun canım, umutlarını hiçbir zaman kaybetme. 3 yıl ne ki?
Yıllarca hamile kalamayıp, beklemediği anda güzel haberi alanlar o kadar çok ki....
Benim bir akrabam, 15 yıl boyunca uğraşıp en sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı.
Ardından doğal yolla ikincisi bile geldi :)
Kafanı çok takma, psikolojik olarak rahat olmaya bak :)
Güzel haberlerini bekliyoruz :)
merhaba hanımlar 4 senedir siteyi takip ediyorum ama üye olmaya ve yazmaya ancak karar verebildim...
3.5 yıllık evliyim 3 yıldır da bebişim olmuyor doktor doktor gezmekten gına geldi hormon testleri,sperm testleri,rahim filmi vs derken hala birşey yok çok içim acıyor.....
evlenmeden önce iş hayatım vardı mesleğimi icra edebiliyordum bu arada muhasebeciyim ...ama evlenince eşim devlet memuru olduğu için gurbetteyim ve mesleğimi de bırakmak zorunda kaldım...
Bekarlığımda da ailecek çok sıkıntı çektik hem okudum hem çalıştım eşimle severek evlendik ve sevdiğim için gurbet hiçbir zaman zoruma gitmedi takı bebek isteyene kadar
3 yıldır bebişimiz olmuyor her doktor farklı birşey diyor çekmediğim sıkıntı kalmadıyalnızım kimsesizim komşularım desen sinir hastası ettiler beni çocuk yüzünden...dershane,kurs her türlü aktiviteye katıldım ama olmuyor kurtulamıyorum bu bunalımdan....Yüce mevlam ne olursun gönder artık meleklerimi ne olursun anne yok,baba yok eşim desen çok yoğun çalışıyor gecesi gündüzü belli değil....nefes almakta zorlanıyorum evin içinde yemek yemek,iş yapmak canım birşey istemiyor göğsüm daralıyor bugün sıkıntıdan ağlayarak ev temizledim yemek yaptım çok şükür inançlı birisiyim asla isyan etmiyorum Allahım sen neylersin neylersen güzel eylersin....
ama sonuçta insanoğluyuz işte beşeriz de şaşarız da dayanamıyorum artık insanlıktan çıktım asosyal birisi oldum her tanıştığım kişi aaa ne kadar tembelsiniz daha bir çocuk yapamadınız diyor tövbe haşa sanki çocuğu biz yapıyoruz herkese mutlu daha çocuk düşünmeyen aile portresi çizmekten sıkıldım insanlar neden bu kadar acımasız bu yüzden kapısını çalıp bir kahve içebileceğim kimsem yok burada....Rabbim ne olursun duy sesimizi benim ve benim gibi olan müslüman kardeşlerime hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip et. Allahım bizleri evlatsızlıkla imtihan etme
içim buraya dökmek istedim hanımlar aslında dökemedim çünkü yazmaya bile mecalim yok kelimeler kifayetsiz kalıyor...yaşamayan anlayamazHakkınızı helal edin sonuçta okuyacak olan hanımların vaktini aldım....okuyan herkese teşekkür ederim....
slm cnm....sadece mesleğimiz dışında sanki beni anlatmışsın...şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.....daha yollun çok başındasınız siz...allah inşallah en kısa zaman da sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah...bir taraftan moral vereyim diyorum bir taraftan dertleşeyim diyorum ama...hani derler ya yaşayan bilir diye.....o yüzden de lafı çok uzatmak istemiyorum... ben bunu 12 yıl yaşadım ve hala yaşıyorum....ama yüce allahtan ümüt kesilmez.....allah bizlere inşallahhhh sağlıklı ve hayırlı bebişler versin cnm...
canım ya sakın ağlama lütfen evet yaşan bilir elbetteki yüce rabbime senin içinde dualar edeceğim inşallah...rabbim ol desin yeter ki olmayacak hiçbir şey yok canım...yüce mevlam diyor ya sevdiğim kulumu sınarım diye bizlerde gerçekten sevdiği kullarındanızdır inşallah...rabbim bana da sana da salih ve saliha evlatlar versin tez zamanda canım bizleri evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah...
çok teşekkür ederim canım rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin inşallah....rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?