Yüce Mevlam ben neden anne olamıyorum:(

haklısın canım aslında 3 yıl fazla değil daha uzun yıllar olmayıpta hala bekleyenler var asla isyan modunda değilim haşa etmemde ama buraya yazıp rahatlamak istedim bunaldığım için yoksa rabbimin verdiğinede razıyım vermediğinede insanoluyuz işte sabırsızlık kanımızda var....inşallah güzel haberler veririm canım çok teşekkür ederim:)

slm cnm....sadece mesleğimiz dışında sanki beni anlatmışsın...şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.....daha yollun çok başındasınız siz...allah inşallah en kısa zaman da sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah...bir taraftan moral vereyim diyorum bir taraftan dertleşeyim diyorum ama...hani derler ya yaşayan bilir diye.....o yüzden de lafı çok uzatmak istemiyorum... ben bunu 12 yıl yaşadım ve hala yaşıyorum....ama yüce allahtan ümüt kesilmez.....allah bizlere inşallahhhh sağlıklı ve hayırlı bebişler versin cnm...

canım ya sakın ağlama lütfen evet yaşan bilir elbetteki yüce rabbime senin içinde dualar edeceğim inşallah...rabbim ol desin yeter ki olmayacak hiçbir şey yok canım...yüce mevlam diyor ya sevdiğim kulumu sınarım diye bizlerde gerçekten sevdiği kullarındanızdır inşallah...rabbim bana da sana da salih ve saliha evlatlar versin tez zamanda canım bizleri evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah...

amin canım inşallah....diyorum ya allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmedim diye ....herşeyin hayırlısı....allah gönlümüze göre versin inşallah...

çok teşekkür ederim canım rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin inşallah....rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin hayırlısıyla...

Dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.. Kusura bakmayın..

Etrafımda emsal yok 'şu kadar yıldan sonra çocukları' oldu diyebileceğim

Size nacizane tavsiyem, çocuğunuz olana kadar cinselliği doya doya yaşayın eşinizle

Mutlu olun.. Hani hep stres yapma derler ya ona da faydası olur hem

bizim bi komşumuzun da 10 sene sonraydı sanırım bi çocuğu oldu sonra bidaha bidaha 3 tane çocuğu var şu an.gezmedikleri doktor kalmamış.ama çok şükür ki Rabbim nasip etmiş.inşallah size de nasip eder(amin) sıkmayın canınızı stres iyi bişey değil.zamanı gelince sizinle birlikte olacaktır minik meleğiniz.

Pofuduk hoşgeldin arkadaşım
Hiç ümidini kaybetme.Karamsarlığa düşme.
Bir bakmışsın hamilesin.Hiç belli olmaz.
Sağlık sorunun yokmuş.
Demek ki psikolojik.
Sen böyle üzüldükçe hormonların etkilenir arkadaşım yapma.
Kafanı dağıt.Bak buraya üye olmuşsun.Takıl burada.
Kitap oku.
Bak eşimin teyzesinin 11 yıl sonra oldu bebeği
Artık pes etmişlerdi ki mucizeleri merhaba dedi onlara
Burda bir komşumun da 7sene sonra olmuş.
Aynı sizin gibi her türlü test yapılmış.Birşey çıkmamış.
Sonra 7sene sonra kendiliğinden oluvermiş.
Rabbim uygun zamanı belirleyendir .
Umutsuz olma.
Senin bir bebeğin olacak.
Ve gelip buraya "hamileyim " diyeceksin inşallah.

Canımıniçisin Rabbim esmaül hüsna hürmetine gönlündkini nasip etsin .. ablamlarında 7 sene çocukları olmadı hiç bir tedevide görmediler 7 sene sonunda oldu .. Bence sabretmelisin mutlaka onunda bir vakti zamanı vardır

ben ninasda evleneli dört yıl olacak olacak ve bu daha ilk bebeğim
evlendim 20 gün sonra bebek var mı diye soran oldu eşimin akrabaarından
ben de çok maruz kaldım böyle sorulara sıkıldım bunaldım soranı tersliyodum artık
hangi akla hizmet karışırlarsa sizene kardeşim
sonra temmuz ayında hamile kaldım eşime hiçkimse bilmeyecek benim ailemde dahil dedim üç ay kimseye söylemedik
o kadar bunaldım ki artık bu mutluluğumu hiçkimseyle paylaşmak istemedim
ben herseyin özellikle çocugun bir vakti saaati oldugunu düşünenlerdenim
bizler vesileyiz zamanını Allah tayin eder
Rabbim isteyen herkese hayırlı bir zamanda hayırlısnı nasip eder inşallah ..

canım bol bol dua et bu stresle olacaksada olmaz cocuk kendini rahatlatman lazım bende gurbetteyim esimi seviyorum ama bu yalnızlık cekilmiyor seni anlıyorum o yuzden yazmak istedim bi kayınvalideme gidip geliyorum baska kimse yok gidebilecegim. annen gelsin biraz kalsın bu arada moralin düzelirken cocuk yapmayı deneyin benim öyle olmustu

biyerde okumuştum.insan kendini felç edebilecek kadar şiddetli bi psikolojik güce sahipmiş.yani bu düşünceye bu kadar takmış olman seni iyi bir noktaya sürüklemez..şartlanmak ve takmak hiç iyi değil..ilk yapman gereken bu psikolojiden çıkmak umarım bi an önce bebeğin olur.

lütfen üzülmeyin:26: çok umutsuz ve karamsarsınız yapmayın zehir etmeyin hayatı kendinize Dünyanın sonu değilki bir zamanı var demekki süpriz yapacak bebeğiniz size sanki çocuk olunca dertler sıkıntılar bitiyormu o zamanda başka sıkıntılar başlıyo
benim arkadaşımın 10 yıldır olmuyor ama hiç bu kadar umutsuz karamsar değil inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini yazarsın buraya

Rabbim en kısa zaman da hayırlı, sağlıklı bi evlet nasip eder İnşallah cümlesine.. Dua et canım ağlama vardır herşeyde bi hayır..

Canım benim tüm arkadaşlar ne güzel yazmışlar.Stres her hastalığın ve derdin başı.Öncelikle stresten uzak durman lazım.Sürekli çocuk konusunu kafanda çoğlatma.Herşeyin bir zamanı var.Bekliyorsan varedır bir sebebi.Arka komşumun 9 yıl olmadı bebeği.Şimdi 56 günlük minik bir kızı var.Nasip eder Rabbim sen tasa etme bunu.12 yıldır dost olduğum bir arkadaşımında yoktu şimdi 3 yaşında bir kızları var.Hiçbirşey sebepsiz değildir.Rabbim vermiyorsa vardır bir sebebi.
Sen eşinle bilwe birlilktew olurkan kafanda çocuk düşüncesi olmasın.Bu bile aşırı etkiliyormuş durumu.Hayatını yaşa dua et hayırlısını versin.Hayırlısını dileki Rabbim bir evlat verip burnunda getirmesin.Nice evlat sahibi olamayanlar var.Versinde ne olursa olsun diyenler.Evladı olupta keşke olmasaydın diyen anneler.O yüzden herşeyin hayırlısını dile ve sabırla bekle olmazmı.
Sevgiler.

Canım ben 10senedır evlıyım ve 7sene aynı dertle ugrasdım sükürler olsun tüp bebek yaptırdım ıkızlerım oldu hıc bır zaman umudunu kayıp etme bı tüp bebek yerlerıyle ıltıbata gec ıstersen.allah yardımcın olsun

inş çook beklemeden olur bebeğiniz ama bana çook fazla stres yapmışsınız gibi geldi...
bende 7 yıl oldu evleneli ve hala o mucize anı bekliyorum...
bu yıl 7 yıl içinde kaç kez tüpbebeekte yaptırdım rabbim ol demediği için o da olmadı......
ama umudumuda hiç bir zaman kaybetmiyorum neleri var 20 yıl sonra kendiliğnden hamile kalnlar falan yani bu allahın elinde o dilerse olur bunlar hep imtihan....
hen daha rahat olman gerek ailelerinizden uzakmışsınız...bizim gibi aileler akrabalarla aynı şehirde yaşasaydınız daha çook soran olurdu....orda ki yabancıların sorularını takmayın bence....

senı cok ıyı anlıyorum anlattıgın sureclerden bende gectım.denemedıgım tedavı yontemı kalmadı.benım bes yıl olmadı cocugum.artık herseyı bırakmıstık.bırden Allah bana ıkı tane bırden verdı.gercı bırı 9 haftalıkken oldu AMA olsun dıgerı benımle sukurler olsun.canını hıc sıkma madem ınanclısında suna ınan herseyın bı vaktı zamanı var ben buna cok ınandım.ve vaktı geldıgınde oluyor.sabret canım dusunmemeye calıs.

bende 7 yıllık evliyim benimde olmuyor çocuğum
benim tüplerim kapalı tüp bebekten başka seçeneğim yok
tüp bebeğide 5 kere denedim ama nasip değilmiş olmadı
yumurtalık rezervim az tüp tedavilerim olumsuz oluyor
Rabbim ol derse her türlü imkansızlıklar olsa bile olur inşallah

Rabbim en kısa zamanda size ve sizin gibi anne - baba olmayı bekleyen, isteyen, dileyen herkese nasip etsin inş.

bütün yorum yapan arkadaşlardan Allah razı olsun azda olsa içim açıldı birazda kimseye anlatamamak bu hale getirmiş beni sizlerle paylaşınca azda olsa rahatladım çok teşekkür ederim hepinize teker teker...evet bende hayırsızını asla istemiyorum olsunda nasıl olursa olsun hiçbir zaman demedim yüce mevlam ilimli,irfanlı,ağzı kuranlı hayırlı salih ve saliha evlatlar versin bana olmayıpta burada yorum yapan arkadaşlara ve tüm isteyenlere Amin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…