Yüce Mevlam ben neden anne olamıyorum:(

Belkı yazdıklarım yuzunden bana kızıcaksın sen ne anlarsın dıceksınız ama herseyın hayırlısı cocugunuz olmuyorsa allah sıze henuz bunu nasıp etmemışse vardır bır hıkmetı muhakkak.

Ne olursa olsun bır cocugum olsun mantıgındasınız sanırım ama bence yanlış hayırlısıyla olsun bence.
Belkı cocugunuz olucak ama allah korusun bır hastalık bır sorun olucak o yuzden henuz allah sıze bunu nasıp etmemış olabılır bılemeyız.
Herseye ragmen umudunuzu kaybetmeyın olumden baska herseyın caresı vardır.
Sız kalbınız ferah tutun kırletmeyın ve en onemlısı sadece allahdan ısteyın.
Dualarınızda ondan baska sıgınıcak hıckımse, ondan baska sıze yardım edebılıcek baska kımsenın olmadıgını mutlaka belırtın butun samımıyetınızle ona sıgının nasıl olsa mucızelerı yaratan o sızınde dualarınızı duyar ınsallah.
Sıze de hayırlısıysa bır evlat nasıp eder umarım sızın ıcın dua edıcem.

Merhaba cnm. Kendini bu kadar sıkma,üzme. Şimdi gelmiyorsa bebeğin,yarın gelir ondan sonra gelir ama inşallah gelir

Etraftakilerin sorularına da bakma hiç. Patavatsız insan dolu. Önemli olan eşinle senin birbirinize moral olmanız

ah ah eskı benı anlattın
o kadar uzuldum ve etkılendımkı calısamaz hale perdelerı acmaz aıleden kımseyle gorusmez olmusutm
3.tedavıde tüp bebek yontemıyle ogluma hamıle kaldım
ama anne baba yanında buyutmek nasıp olmadı cok uzuldum
hayırlısınıda dıle allahtan bebek evlat aramak cok zor ama duygularına bıraz dem vurmaya calıs .. elbette boyle olmak zorunda degıl
sadece odak noktan olmasın canım
Allah ssızede nasıp etsın ınsallah

yooo neden kızayım bütün yorumlara açığım elbette.rabbimden başka kimsem yok zaten her konuda ona sığındım canım tek bebek konusunda değil....dua edersenizde çok sevinirim rabbim sizin dileklerinizide kabul etsin inşallah...

etraftakilere takılmamaya çalışıyorum artık canım kalplerinide kırmak istemedim buzamana kadar oyüzden de hep sustum ama bundan sonra kibarca cevaplarını vereceğim sağol yorumun için...

rabbim oğlunu sağlıkla sıhhatla büyütmeyi nasip etsin canım...bundan sonra odak noktam olmayacak inşallah memlekete ailemin yanına gitmeye karar verdim birazda olsa değişiklik ailemi görmek iyi gelecek inşallah...

evet hayatı yasamaya devam et gene ıstemekten vazgecme ama hayatınıda etkılemesın
ben cok hatırlamak ıstmeıyoruım perdelerı acmazdım temızlık fılan yapamazdım elım ayagım duruyordu benım
ınsallah cok bekletmeden gelır mınıgınız hem Rabbimin hazineleri sonsuz merak etme unutmadı seni sadece zamanı gelmedi henuz
el ısı , hobı bır suru sey yapabılırsın
cocugunuz olunca bu kadar rahat zamanlarınız olmayacak hem
öpüyorumm seni

etraftakilere takılmamaya çalışıyorum artık canım kalplerinide kırmak istemedim buzamana kadar oyüzden de hep sustum ama bundan sonra kibarca cevaplarını vereceğim sağol yorumun için...

sen yinede olmuyor diye değil de daha düşünmüyoruz vakti gelince düşünürüz filan demeye çalış
çünkü olmuyor dersen bu sefer de yok şu doktor iyiymiş yok bu tedaviyle olurmuş falan da filan diye de çok sıkıyorlar
onlarda kötülüklerinden söylemez elbette ama biz elimizden geleni yapıyoruz zaten birde onların öyle demeleri daha da bunaltıyor...

merhaba cnm... ben yeni kaltildim aranisa ama bendede ayni sikindi var bes senlik evliyim ve halen daha bir evlat sahipi olamadim... milletin lafindan biktimmmm... türkiyede laf ediyorlar yurtdisinda yasiyorum burdada ayni sekilde iki insandan biri hemen soruyor bebegin varmiiii......

sinir oluyorum ama isyan etmiyorum rabbime, ümütimide kesmedim rabbim nasip edicek hepimizeee

allah emanet ol ve dua etmeyi unutmaaaa

gönülden isteyelim yeterki rabbimizle olalim insallah nasip eder bize anne duygusunu tatarissss

Canim bende nerdeyse 1 sene olacak deniyorum ama sonuc husran arada bir tanede dusuk yaptim.

Tecrubelerime dayanarak bu olayin artik psikolojik bi sorun haline geldigini anladim ve artik takmiyorum. Biz beynimize neyi takarsak vucudumuz onu yapmayi reddediyor. Oluruna birak bir sure kendine yapicak biseyler bul mesela git spora filan basla. Hamile kaldigim ayda cok fazla takmamistim ve tuttu. Boyle oturup kendini uzersen senin hormonlarin yumurtlama zamanlarin alt ust olur canim kendimden biliyorum. Rabbim insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize tez zamanda

Seni okadar iyi anlıyorum ki !! Bende 6 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Herkes böyle mutlu olduğumu sanıp çocuk düşünmediğimi sanıyor. Neden yapmıyosun falan diyorlar.Sanki benim elimde sadece. Düşünüyoruzda diyemiyorum öyle desem bu sefer herkes sorunları var diye düşünecek. Halbuki çok şükür rabbime hiç bir sorunumuz yok. Rahim filmi, sperm testi, hormon testleri hepsi temiz.Sadece prolaktin hormonu yüksek çıktı ve doktorum bunun stresle alakalı olduğunu söyledi. Hiç beklemediğim biranda olacağını söylüyor. yeter ki takma diyor..
Biliyorum bunu söylemek kolay yapmak zor ama takma düşünme benim bikaç tanıdığımda öyle oldu çünkü tam vazgeçtikleri zaman hamile kaldılar... Bende elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum şimdi... Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

ah canım zaten düşünmüyoruz hayatımızı yaşıyoruz filan demekten usandım bu seferde aaaa yaşın ilerliyor hiç olmaz sonra doktor doktor gezersin falan filan deyip örnek vermeye başlıyorlar...kayınvalidemlere daha düşünmüyoruz dememe rağmen kayınbabam yılanın başını küçükken ezmek lazım demiş kayınvalidem resmen suratıma söyledi onların sayesinde borçla evlendik herşeyimi eşim yaptı sankı hayatım laylamloymuşta biz yapmıyormuşuz gibi davranıyorlar bende kayınvalideme daha yeni düşünmeye karar verdik maddı manevi hazır değildik dedim işte böyle...
aman canım insanoğlunun olduğu heryerde dedikodu var sormazlarsa ölürler zaten burada 2 yıl olmayıpta sonradan olan bir komşuya açtım derdimi başta oda burnumdan getirdi söyledim helallik istedi ama sonra ne yaptı birgün bütün komşular otururken komşunun biri bana yine söyledi yapta sevelim diye sankı marketten domates seçiyoruz tövbe yarabbim...o sıkıntımı bilen komşumda ne dedi biliyor musun aaa x abla ben senin için doğurdum dedi bana bakarak sırf ona yalakalık yapmak için başından geçen biriside böyle yaparsa ölelim mi yani...
evet canım bende yeni bir başlangıç yapacağım inşallah rabbim çok büyük hepimizede hayırlı evlatlar versin tez zamanda canım...
aman canım boşver ya ben hepsini rabbime havale ettim ne yapayım herkese laf anlatmaktan usandık..nişanlanırız ne zaman düğün derler evleniriz çocuk yapın derler derlerde derler...rabbim hepimize versin ve verecek inşallah...

Cevremizde bir suru patavatsiz, fesat, kiskanç insanlar var. Bosver sen onlari kafana takma.
Bol bol dua et. Ve unutma birsey olmuyorsa ya senin için hayirli degildir yada vakti zamani gelmemistir.

Cevremizde bir suru patavatsiz, fesat, kiskanç insanlar var. Bosver sen onlari kafana takma.
Bol bol dua et. Ve unutma birsey olmuyorsa ya senin için hayirli degildir yada vakti zamani gelmemistir.

evet canım aynen öyle kime yaklaşsam hep açık arama derdindeler bende kendimi ona göre ayarlıyorum artık uzak duruyorum o tür insanlardan teşekkür ederim canım...

ahhh cnm ben de de aynı dert...yas olarak gec evlendim..eşimle de iş nedeniyle ayrı yasıyorum...önceden evlen baskısı şimdi de cocuk yap baskısı....inş tez zamanda meleklermiz gelirler....

ahhh cnm ben de de aynı dert...yas olarak gec evlendim..eşimle de iş nedeniyle ayrı yasıyorum...önceden evlen baskısı şimdi de cocuk yap baskısı....inş tez zamanda meleklermiz gelirler....

inşallah canım rabbimden tek dileğimiz bu...az önce bir komşum düşük yapmış oradan geliyorum ne üzüldüm halineama rabbime şükretmesi lazım bir tane yavrusu var zaten 4 yaşında asıl ben ne yapayım demek istedim ama kelimeler boğazımda düğümlendi şükret ki bir tane yavrun var hiç olmayanlar ne yapsın dedim zor elbetteki yaşadığı kolay değil ama bizim çektiğimizi çekmeyenler asla anlamıyorlar canım rabbim hepimize her konuda yardım etsin inşallah...

Son düzenleme:
Ümidini kesme ve dua etmeye devam et Allahın izniyle bir gün mutlaka kucağına alacaksın evladını inşaallah.
birde bu sitede yazılanları okumanaı tavsiye ederim

Bebek olması için dualar(kızlar bakın)

imtihanın zor sabırla ve dua ile bekle inşaallah kurtuluşa erenlerden olursun.

Allah dilediğini yaratır buyuruyor ayette. başka bir ayette de mallarınız ve evlatlarınız bir imtihandır buyuruluyor..

Göklerin ve yerin mülkü (hükümranlığı) Allah’ındır. O, dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine erkek çocukları verir.
Veya erkekler ve dişiler olarak çift (ikiz) verir. Dilediğini kısır bırakır. Gerçekten O, bilendir, güç yetirendir.(ŞÛRÂ-49/50)

bende yaklaşık 2 senedir deniyorum. 2 aşılama yapıldı bu süreçte.
hiç bir zaman pozitifi göremedim.Normal zamanlar iyi de, adet dönemleri çok yıkıcı oluyor.
Şuanda adet ağrısı çekeceğime yerleşme krampları yaşayabilirdim diye düşüncelere kapılıyorum hep.
Herkeste 1 ay da işe yarayanlar kürler benim düzenimi bozdu.Denediğim hiçbir şey yaramadı.
Bu zaten taşıması çok zor olan bir dert, bunun üstüne de milletin patavatsızlığıyla uğraşıyoruz.
Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim yardım etsin bizlere...

ALLAH (cc) gönlünüze göre versin inş . en kısa zamanda hemde :)

Canım bende senin gibi gurbetteyim yalnizim 3,5 yıllık evliyim ve o cocuk sorulari bizi mahvetti aynen komsularda artk kimseyi kaale almiyor tersliyordum ben sinir olacagima onlar sinir olsun diye ve annemler biryerden duymuslar 500 yasin bir kisi birtane okumak,uzere hemde dr bize tup bebek demisti okutuldu 1 ay sonra hamile kaldim simdi 7 haftalik hamileyim rabim sanada nasip etakma kafanada ins sende okut rabbim nasip edertsin

merhaba bende gurbetteyim ve ailem yok tek ailem eşim sizi çok iyi anlıyorum geçmiş yazıları okuyamadım yani tedavi oldunuz mu bilmiyorum ama basit ilaçlar var klomen ve oviterelle doktor kontrolunde kullanılıyor bide onları deneyin yada ilk önce rahim filmi çektirin bişey yok demek için rahim filmide çektirmek lazım en azından sorun nerde diye düşünmezsiniz Allah(cc) yardımcımız olsun tez vakitte biz isteyen kullarına hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…