Yükseldim ne demek?

Şimdi sordum. Hoşuma gitti demek istedim dedi. İkimiz de aynı memleketliyiz. Ben işim gereği uzaktayım.

Elin abazasıyla konuşurken saf ayağına yatıp da burda klavyeden millete terbiyeni bozma. Git bu lafları el fotoğrafına hallenen yokluktaki sevgiline et.
Ne diyorsun ya? Ne terbiye bozmasından bahsediyorsun? İnsanların burada dertlerini sıkıntılarını yazdığı yerde gelip dalga geçerseniz cevabını alırsınız. Esas sen düzgün konuş. Kimsenin saf olduğu yok.

Hicbirsey ima etmedi bu güne kadar dediğiniz 2 hafta altı üstü.Yalniz bu kelimeyi bazı insanlar cinsellik olarak kullanırken bazıları çok beğendim begenim arttı manasindada kullanabiliyor.Anlarsiniz ne olduğunu zamanla içinize sinmediyse gorusmeyin bence

Olay Türkiye sınırları içinde geçiyor sanırım. Aranızdaki 1500 km mesafeyi insanların gözünde canlandırabilmesi için somutlaştıralım. İstanbul Van arasındaki mesafe de 1500 km civarı.

Mevcut ekonomik koşulları da düşünerek, bir insan sadece internet üzerinden konuştuğu bir kadını / adamı görmek için neden maddi - manevi bu fedakarlığı yapar ?

Çünkü oje hoşuna gitti asdfg

Uyduruyor, ne için söylediği çok net, anlamamak için ya saf olmak lazım ya çok yoklukta olmak ya da aşırı iyi niyetli ..

Teşekkür ederim cidden arada gerçekten okuyup anlayıp cevap veren insanlar görünce seviniyorum. Sürekli dalga geçip laf sokan insanların olmadığını görmek sevindirici.

"Yükselmek" cinselliği çağrıştıran bir kelimedir.Konuya paldır küldür girmemek için kullanılır.Karşıdaki kişinin yani kadının tepkisine göre de ya daha ileri gidilir ya da konu kapatılır.O kadar süre bir şey demedi diyorsunuz fakat o kadar süre dediğiniz sadece iki hafta :).Erkeklerin ortalama sabrı 3 aydır.3 ay boyunca niyetlerini gizleyebilirler.Hatta buna üç ay kuralı da denir.

2 hafta boyunca her gün konuştuk. Görüntülü de konuştuk. Beğendik birbirimizi ve yüzyüze gelmeden bir şeyler ilerlemeyecek bunu ikimiz de biliyoruz. O da iş değişikliği yaptığı için 1 hafta boşluğu vardı. Gelmek istedi. Sizce neden?

Yabancı bir reality show var orada birisi sürekli bu tarz bir kelime kullanıyor mesela bahsettiği şeyler elbise renk moda oje beğendim beğenim çok arttı tarzı kullanıyor mesela.

Yabancı bir reality show var orada birisi sürekli bu tarz bir kelime kullanıyor mesela bahsettiği şeyler elbise renk moda oje beğendim beğenim çok arttı tarzı kullanıyor mesela.
Önceden konuştuğum birisi cinsellik anlamında kullanıyordu ve beni çok rahatsız etti bu mevzu. O yüzden bu da söyleyince sinirim bozuldu.

Aynısını düşündüm, yani hiç mi adam yok olduğu şehirde. İnsanlar bazen yalnız kalmamak için çok zorluyorlar. Belki biraz sabırlı olsalar ince eleyip sık dokusalar daha iyisi çıkacak karşılarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…