- 14 Ağustos 2018
- 20.277
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.192
- 598
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Elin abazasıyla konuşurken saf ayağına yatıp da burda klavyeden millete terbiyeni bozma. Git bu lafları el fotoğrafına hallenen yokluktaki sevgiline et.Siz bu konuda profesyonelsiniz galiba
Şimdi sordum. Hoşuma gitti demek istedim dedi. İkimiz de aynı memleketliyiz. Ben işim gereği uzaktayım.Benim de demek istediğim ilk günden bu konulara girmek istememiş tabi ki ama uygun zamanı bulunca girizgah yapmak istemiş.
Cinsellik sağlıklı bir ilişkinin parçası bunda yanlış bi şey yok. Ama bu konudaki fikirleriniz bu kişi ile uyuşmuyorsa uzatmadan muhabbeti kesin bence.
Kendisi de keşke bu konulara görüşmeden girmeyi tercih etmeseydi.
1500 km uzakta dediniz nerden buldunuz bu adamı böyle? Tanımadığınız bi insanla uzak mesafe bir ilişki yaşamayı istiyor musunuz?
Ya anlamamışsınız yada anlamamış gibi davranıyorsunuz.Yani kendimi attığımda bile bu tarz bir şey söylemedi. En ufak bir şey ima etmedi bu zamana kadar yoksa salak değilim ben de anlardım niyetini
Ne diyorsun ya? Ne terbiye bozmasından bahsediyorsun? İnsanların burada dertlerini sıkıntılarını yazdığı yerde gelip dalga geçerseniz cevabını alırsınız. Esas sen düzgün konuş. Kimsenin saf olduğu yok.Elin abazasıyla konuşurken saf ayağına yatıp da burda klavyeden millete terbiyeni bozma. Git bu lafları el fotoğrafına hallenen yokluktaki sevgiline et.
Hoşuma gitti demek için ilginç bir kelime seçimi olmuş.Şimdi sordum. Hoşuma gitti demek istedim dedi. İkimiz de aynı memleketliyiz. Ben işim gereği uzaktayım.
Hoşuma gitti demek istedim dediE desin ya sen yazdığımı okumuyor musun canım
Uyduruyor, ne için söylediği çok net, anlamamak için ya saf olmak lazım ya çok yoklukta olmak ya da aşırı iyi niyetli ..Hoşuma gitti demek istedim dedi
E bitti gitti iste, cinsel olarak hosuna gitse bile problem yok aslinda olabilecek seylerHoşuma gitti demek istedim dedi
Olay Türkiye sınırları içinde geçiyor sanırım. Aranızdaki 1500 km mesafeyi insanların gözünde canlandırabilmesi için somutlaştıralım. İstanbul Van arasındaki mesafe de 1500 km civarı.Nişanlılık geçirmedim. O çok eskiden bir arkadaşım için açtığım bir konuydu. Takipçi mevzusu açtığım kişi aynı kişi. O mevzuyu çözdük önceden hesabı gizli olmadığı için sonradan takipçilerini kontrol etmemiş. Sildi hemen. Aramızda 1500 km var. Ama yanıma gelecek perşembe günü. Bu zamana kadar da en ufak ima yapmadı. Görüntülü görüştük telefonda konuştuk. Yüzyüze de geleceğiz işte. Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Çünkü oje hoşuna gitti asdfgOlay Türkiye sınırları içinde geçiyor sanırım. Aranızdaki 1500 km mesafeyi insanların gözünde canlandırabilmesi için somutlaştıralım. İstanbul Van arasındaki mesafe de 1500 km civarı.
Mevcut ekonomik koşulları da düşünerek, bir insan sadece internet üzerinden konuştuğu bir kadını / adamı görmek için neden maddi - manevi bu fedakarlığı yapar ?
Uyduruyor, ne için söylediği çok net, anlamamak için ya saf olmak lazım ya çok yoklukta olmak ya da aşırı iyi niyetli ..
Teşekkür ederim cidden arada gerçekten okuyup anlayıp cevap veren insanlar görünce seviniyorum. Sürekli dalga geçip laf sokan insanların olmadığını görmek sevindirici.Hicbirsey ima etmedi bu güne kadar dediğiniz 2 hafta altı üstü.Yalniz bu kelimeyi bazı insanlar cinsellik olarak kullanırken bazıları çok beğendim begenim arttı manasindada kullanabiliyor.Anlarsiniz ne olduğunu zamanla içinize sinmediyse gorusmeyin bence
2 hafta boyunca her gün konuştuk. Görüntülü de konuştuk. Beğendik birbirimizi ve yüzyüze gelmeden bir şeyler ilerlemeyecek bunu ikimiz de biliyoruz. O da iş değişikliği yaptığı için 1 hafta boşluğu vardı. Gelmek istedi. Sizce neden?Olay Türkiye sınırları içinde geçiyor sanırım. Aranızdaki 1500 km mesafeyi insanların gözünde canlandırabilmesi için somutlaştıralım. İstanbul Van arasındaki mesafe de 1500 km civarı.
Mevcut ekonomik koşulları da düşünerek, bir insan sadece internet üzerinden konuştuğu bir kadını / adamı görmek için neden maddi - manevi bu fedakarlığı yapar ?
Önceden konuştuğum birisi cinsellik anlamında kullanıyordu ve beni çok rahatsız etti bu mevzu. O yüzden bu da söyleyince sinirim bozuldu.Yabancı bir reality show var orada birisi sürekli bu tarz bir kelime kullanıyor mesela bahsettiği şeyler elbise renk moda oje beğendim beğenim çok arttı tarzı kullanıyor mesela.
Marka ve numarasını paylaşsın; herkes faydalansın o zaman.Çünkü oje hoşuna gitti asdfg
Aynısını düşündüm, yani hiç mi adam yok olduğu şehirde. İnsanlar bazen yalnız kalmamak için çok zorluyorlar. Belki biraz sabırlı olsalar ince eleyip sık dokusalar daha iyisi çıkacak karşılarına.Olay Türkiye sınırları içinde geçiyor sanırım. Aranızdaki 1500 km mesafeyi insanların gözünde canlandırabilmesi için somutlaştıralım. İstanbul Van arasındaki mesafe de 1500 km civarı.
Nayır nolamazBaşka anlam olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?