Yükseldim ne demek?

Marka ve numarasını paylaşsın; herkes faydalansın o zaman.
Erkeklerin çoğu hala oje, ruj, maskara hangisi hangisi onu karistiyorlar:) adam ama waow ojeni cok beğendim tatlım demek istemiş asdf

Teşekkür ederim cidden arada gerçekten okuyup anlayıp cevap veren insanlar görünce seviniyorum. Sürekli dalga geçip laf sokan insanların olmadığını görmek sevindirici.
Aslında dalga geçtiklerini düşünmüyorum alıngan olmayın.Olsa olsa gülümsetti bizleri diyelim o kadar üzücü konulardan sonra .Neyi ima ettiyse bile gerekeni yapıp sormussunuz karsinizdaki kişiye.Bundan sonra size göre davranacaktir diye düşünüyorum.Mutlukuklar dilerim

Gerçekten ince eleyip sık dokuyorum. Yaşadığım şehirde kimseyle birlikte olmak istemiyorum. Çünkü zorunlu görevdeyim. Memlektimden biriyle olmak istiyorum ve o da benim memleketimde.

Size sadece güldüğünüz için ters konuştum. Çünkü ben cidden üzüldüm. Etmemesi etmeyeceği anlamına gelmiyor tabiiki. Sadece nasıl bi karakter ortaya koyduğunu anlatmaya çalıştım.

Benim mizacım o farklı tepkiler alman olasıdır her zaman hepimiz farklı karakterlerdeyiz. Kadın kadına konuşuyoruz burada ne var bunda. Cinsellik normal birşey üzerine yapılan espriler de bence.
Bu arada uzaktan flört-sevgililik iyi değil gelir samimi davranır oraya dönünce değişir bu erkeklere pek güven duyulmaz kesinlikle o öyle biri değildi böyle değildi diye kendinizi kandırmayın diye söylüyorum. Amacını iyi çözümlemeli.Bir süre daha tanımalısın daha seviyeli konuşmalı sizinle samimiyet zamanla oluşan birşey.

Elin hoşuna gitmiş diye değerlendirdim, eline azması saçma geldi.

Erkeklerin çoğu hala oje, ruj, maskara hangisi hangisi onu karistiyorlar:) adam ama waow ojeni cok beğendim tatlım demek istemiş asdf
O eski nesil erkekler simdikiler çok gözü açık kız arkadaşına ruj renginden başlayıp oje begeneni bile var Karıştırmiyor bu yeni nesil Zaten kizlar kafasının etini yiyip öğretiyor maskaram guzelmi rujum nasıl olmuş ojeme iltifat etmedin vs vs vs

Gerçekten ince eleyip sık dokuyorum. Yaşadığım şehirde kimseyle birlikte olmak istemiyorum. Çünkü zorunlu görevdeyim. Memlektimden biriyle olmak istiyorum ve o da benim memleketimde.
Eğer dediğiniz gibiyse bu adamı da eleyin bence. Cinsellik konuşmakta bir sıkıntı yok. Ama bu kadar erken ve yüz yüze bile gelinmeden bu konulara girilmesi bence kişinin niyetini açık ediyor. Siz yine içiniz rahat etsin istiyorsanız yüz yüze görüşün bi. Daha iyi anlarsınız niyetini. Bir de tetikte olun kendinizi kaptırıp, toz pembe hayallere dalmayın. Günümüzde çoğu erkek sadece eğlence peşinde maalesef, istediğiniz bu değilse iletişimi kesersiniz.

Teşekkür ederim cidden arada gerçekten okuyup anlayıp cevap veren insanlar görünce seviniyorum. Sürekli dalga geçip laf sokan insanların olmadığını görmek sevindirici.
Canım niyeti gerçekten çok net, böyle bir tipin seni üzmesine izin vermemek için engellemen en iyisi gibi.. Gerçekten insanlar birbirine çekim duyabilir bu çok normal ama 2 hafta tanıdığın insana da "yükseldim" demek hoş değil. Senin de ojeli tırnağını atman biraz saçma olmuş açıkçası ama onun da öyle demesine gerek yok, sanki seni denemiş gibi, karşılık bulsa dozu abartacakti muhtemelen. Bir de internet artık çok tehlikeli bir mecra, manyağın birine denk gelirsin, çok dikkatli ol, insanlar masum değil. Buluşacaksan da dışarıda buluş, makul bir zaman icerisinde tanımaya çalış

İşte konuştuğumuz sürede hep seviyeliydi ben onu anlatmak istedim. Zaten güvenmiyorum tabiiki. Şuan çok yeni. Yüzyüze ilk defa gelicez işte. Perşembe günü. O yüzden de tedirgin oldum.

Evet erkekler ojelere meraklıdır, marka ve numara da sorabilir belki kendisine de alacak

1 rengin 4 tonunu attım hepsine aynı renk dedi hayat onlara güzeel tekdüze birde kendilerine değil de bize oje sürmeye merakları var

Eklentiler

• IMG_20240218_230742.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 147
yükselebilir, arzulayabilir, cinsel anlamda da isteyebilir
ikiniz de gençsiniz bunda tuhaf bi durum yok
sen de bu adamı beğeniyorsan seni arzulamasından neden rahatsız oldun ?
ha adam kalitelidir veya incelin tekidir onu bilemem
ama hiç başa gelmeyecek bi durum değil yani bu yaşadığın

Sadece cinsellik düşünen biriyle de görüşmem yani. Bu yüzden böyle birisi mi acaba diye düşündüm bundan rahatsız oldum

Pipisi kalkmış anlamamış olamazsın!

Sadece cinsellik düşünen biriyle de görüşmem yani. Bu yüzden böyle birisi mi acaba diye düşündüm bundan rahatsız oldum
bunu tanımadan bilemezsin ya. yüz yüze geldikten sonra kendini mutlaka belli eder
kesinlikle belli eder böyleleri
hiçbir şey yazıp çizmese bile dün bir bugün ili illa ki evde buluşmak falan ister bu tipler, oradan anlarsın

veya bi başka seçenek açık açık konuşmak , ki ben olsam öyle yapardım. yaptım da zamanında
cinsellikle alakalı bir iması daha olursa ve bu seni rahatsız ederse
ona açık açık, sadece cinsellik için mi görüşmek istiyorsun ? bu konudaki fikirlerini merak ediyorum , dersin
öyle bi niyeti sahiden varsa da, hiç kavga gürültü etmeden, saygı duyuyorum ama bunun için ben doğru adres değilim der sepetlersin

Eklentiler

• IMG_6763.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 173
Ben de öyle düşünüyorum. Yanıma gelecek ona yer ayarladım asla neden sana gelmiyorum vs demedi. Daha önce konuştuklarım hep evime gelmek istemişti. Hatta küstüler falan. Ben kendi sınırlarımı çok net koydum o da anladı diye düşünüyordum. Böyle söylemesi o yüzden beni şaşırttı ve üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…