Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız
Süper Bende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır
Süper Bende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır
Yaa verdim ama henuz sonuc cıkmadı,baska testlerde verdim yanında yarın cıkar dediler bekliyorum bugun cıkar muhtemelen,ama kaset testler hergün koyulasarak devam ediyor,bakalım :) iyi bayramlar
Kızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız